Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 236 10
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
λοιπον καταρχην να γραψω οτι η επισκεψη εγινε σημερα,πρωινη βαρδια..

καταδευτερον να ξεκινησω ως εξης

ΕΜΦΑΝΙΣΗ-->να πω την αληθεια ασχημε δεν ειναι,αλλα δεν ειναι κ η μουναρα...

ειναι μετριο αναστημα προς το κοντοπουτανο πολυ αδυνατη με μεση δαχτυλιθρα,βυζι πολυ μικρο,σχιστοματα δηλωνει καζακστανη...στριγκακια,ψηλο τακουνα κ δεν σημαζευετε

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΧΩΛ-->για να πω την αληθεια να παω να γαμισω στην φυλης δεν το ειχα φαντστει ποτε στην ζωη μου ξανα,καθως εδω κ ενα χρονο φυλης κ περιξ τα εχω κοψει,δεν τα μπορω,(αλλα μιας κ απο κατω απο μενα ηθελε τσαρκα λεω ας παμε να δουμε κ την βικτωρια που τελικα δεν την ειδα)το θεμα ειναι οτι αφου ειχα μεινει μονος ηρθε σιγα σιγα κ μου κωλοτριβοταν στο σαλονι,πηγε να με παιξει κ κατι γλωσσοφιλα μες το σαλονι αλλα τα απεκρουσα,το θεμα ειναι οτι καυλωσα κ αυτη ητο η μαλακια..

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ--->μπαινει μεσα με αρχιζει στα ΄΄εισαι φωτομοντελο΄,΄΄θελεις να παντρευτουμε΄΄,στα ΄΄΄πωπω τι πεντακαθαρο εργαλειο΄΄κλπ κλπ ξαπλωνει πανω μου κ τριβεται για να καυλωσει(για κανα 3 λεπτο ολο αυτο)μετα με ξεβρακωνει,μου γλυφει τα καρουμπαλα για κανα 2 λεπτο(αλλα τα εξαφανιζε εε)δεν αστιευοταν,μετα αρχιζει το τσιμπουκακι(νταξει οχι τιποτα στο σπουδαιο)με καβαλαει εν συνεχεια αρχιζει να κοπανιεται σαν το χταποδι δυνατα κ τελος γυριζει στα 4 απαιτωντας να με κοιταει στα ματια οπου με ωραιες κινησεις δικες της εφτασα στο μοιραιο..

αααα κ στο τελος μου λεει το θεεικο για σου τεκνο μου..αχαχαχαχαχ(πεθανα στο γελιο)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ-->οταν βρισκεστε σε ψυχολογικη φορτηση η δεν ειστε καλα γενικοτερα στην διαθεση σας η ντοκτωρ-καταπιολα ΧΡΙΣΤΙΝΑ θα σας φτιαξει την διαθεση με ΜΟΝΟ 20 ευρω...για δειτε ποσο εχουν παει οι ψυχολογοι κ μετα ελατε να μου πειτε εαν ειναι value for money...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 11, 2008
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Ε
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού