Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 111 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πέρασα από τον εν λόγω οίκο το Σάββατο το μεσημέρι. Εκεί εμφανίσθηκαν 2 μικρά πουτανάκια, γύρω στα 20, με αδύνατα κορμάκια, στρογγυλά κωλαράκια, petite φάση γενικά. Τσιγγανάκια όμως (μάλλον Ρουμανάκια ήταν, δεν ξέρω, δεν με ενδιέφερε, δεν ρώτησα!). Βγαίνει ο χαρωπός κλασσικός τσάτσος και ανακοινώνει "πίπα-κώλο-μουνί-από πάνω με 10 ευρώ! Αν θέλετε και τις δύο, 20 ευρώ!". Καλό μου φάνηκε να γαμήσω από τον κώλο δυο πιπινάκια με 20 ευρώ και μπήκα!
Μετά από λίγο έρχονται κι αυτές κουνιστές-λυγιστές. Εγώ είχα γδυθεί ήδη, μισοκαβλωμένος και περίμενα. Έρχονται και οι δύο δίπλα μου, η μία εκ αριστερών και η άλλη εκ δεξιών και αρχίζουμε τις συστάσεις και τα χουφτώματα. Να μου χαϊδεύουν τον πούτσο και τα αρχίδια με τα χεράκια τους και εγώ τα κωλαράκια τους. Μου φάνηκαν πολύ ευδιάθετες και έτσι τους είπα να στηθούν στα 4 να χαζέψω τα κωλοτρυπίδια τους. Κάθονται λοιπόν έτσι στα 4, βγάζουν στρινγκάκια και μου κουνούσαν να νεανικά κωλαράκια τους ενώ εγώ είχα αράξει σε αυτή την προεδρική καρέκλα την μαύρη που έχει και τραβουσα μαλακία!!! Το θέαμα ήταν τόσο ωραίο που ήθελα να το απαθανατίσω!!!! Τους λέω να τους τραβήξω καμιά φωτό και μου λέει η μία (η Χριστίνα) "θα πρέπει να πληρώσεις!". "Πόσα?" την ρωτάω, "50 ευρώ!!!" μου λέει! "Τι λε ρε φιλενάδα", της λέω, "σαν πολλά δεν είναι? Αν είναι να σας δώσω 50 τότε θα βγάλω όσες φωτός θέλω και θα τραβήξουμε και βίντεο". Και μου λέει "όοοοοχι, 50 ευρώ για μια φωτογραφία γιατί εμείς δεν ξέρουμε που θα την χρησιμοποιήσεις μετά". Τους λέω ότι δεν πρόκειται να την χρησιμοποιήσω κάπου αλλού, εξάλλου εγώ εννοούσα να βγάλω τα κωλαράκια τους και τα μουνάκια τους, όχι τα πρόσωπά τους, οπότε δεν θα υήρχε πρόβλημα. Τέλος πάντων, η διαπραγμάτευση δεν πέτυχε (μου θυίζει Τρόικα αυτό!) και συνεχίσαμε.
Πρώτα η Αντζελίνα, αυτή ήταν λιγο πιο ξινή και λιγότερο ευδιάθετη. Πέρασμα καπότας, πίπα μέτρια αλλά όχι κακή. Η Χριστίνα να είναι δίπλα μου και να με χουφτώνει, να την χουφτώνω κι εγώ. Την βάζω στα 4 να βλέπω κωλοτρυπίδι και να την κωλοδαχτυλιάζω (ελάχιστα όμως, δεν ήθελε πολύ μέσα δάχτυλο) κι η άλλη να με πιπώνει. Σε κάποια στιγμή, στήνω και την άλλη στα 4 κι αρχίζω το πισωκολλητό. Η Χριστίνα είχε έρθει από πίσω μου και με είχε καβαλήσει κανονικά! Ήταν τόσο ελαφριά όμως που ούτε καν την καταλάβαινα! Μετά από λίγο, ζητάω κώλο από την Αντζελίνα, βάζει λιπαντικό και της το χώνω. ΣΦΙΧΤΟ κωλοτρυπιδάκι, πρέπει να είναι νέα στο κουρμπέτι. Της Χριστίνας ήταν πολύ πιο ανοιχτό (θα τα πούμε παρακάτω αυτά!). Αρχίζω λοιπόν να σπρώχνω σιγά-σιγά το κωλαράκι της Αντζελίνας και να χαριεντίζομαι με την άλλη. Μία την είχα πάνω στην πλάτη μου, μία την έβαζα στα 4 δίπλα μου. Και σε κάποια στιγμή, ήρθε και η σειρά της!!!
Βγαίνω λοιπόν από το κωλαράκι της Αντζελίνας, βγάζω την καπότα και γυρίζω τον ατίθασο πούτσο μου προς στην μεριά της Χριστίνας!!! Περνάει το δικό της λάστιχο κι αρχίζει το τρομπόνι. Μια από ταίδια σαν της Αντζελίνας, τίποτα το ιδιαίτερο, θέλουν προπόνηση ακόμα! Με το που πήγε να αρχίσει την πίπα η Χριστίνα μου λέει "δεν την διώχνουμε την Αντζελίνα να πάει σε άλλον πελάτη?". Φυσικά και αρνήθηκα. Της λέω "όχι βέβαια, θα κάτσει εδώ μέχρι το τέλος, αυτό είναι συμφωνημένο!". Δεν είπαν τίποτα, ούτε διέκρινα κάποιο στράβωμα. Πάντως, επειδή καταλάβαινα ότι πλησίαζα κιόλας, την πήρα στο ανάσκελο από τον κώλο. ΜΟΝΟ! Την Χριστίνα δεν την πήρα από το μουνί καθόλου. Είχα τώρα την άλλη από πάνω μου, επίσης πανάλαφρη, κι έσπρωχνα το κωλαράκι της Χριστίνας. Πολύ καλή συμμετοχή, σε αντίθεση με την Αντζελίνα, προστυχόλογα, γελάκια και τέτοια. Επίσης, πολύ πιο ανοιχτός από της Αντζελίνας. Το γαμούσα μια χαρά και άντεχε! Προς το τέλος, τους ζήτησα να χύσω στα μαπίδια τους, κάτι που φυσικά αρνήθηκαν όπως και φανταζόμουν, αλλά δεν έχει σημασία... εγώ την προσπάθειά μου την έκανα, ποτέ δεν ξέρεις! Αν γινόταν και αυτό και η φωτογραφίες, τότε θα είχα βάλει 10άρι στο "Σχέση απόδοσης/τιμής"!!! Τελικά έχυσα μέσα στον κώλο της Χριστίνας.
Όταν σηκωθήκαμε, μου λέει γελώντας η Χριστίνα:
"Άντε, δώσε μας λεφτά τώρα!"
"Τι λεφτά μωρή?", της λέω, "αφού δεν πήραμε φωτογραφίες!"
"Ναι, αλλά.... σου δώσαμε κωλαράκι!!!!"
"Μπά? Αυτό ήταν μέσα στην τιμή, άστα αυτά!!!", της λέω
Την πιάνουν τα γέλια και μου λέει:
"Ε, καλά μωρέ, δώσε μας 300 ευρώ!!!" και γέλαγε!
Το παίρνω κι εγώ στην πλάκα και της λέω "ναι, μήπως θέλεις κάνα χιλιαρικάκι ρε παιδί μου να τακτοποιήσεις και τίποτα εκκρεμότητες αν έχεις!!!!".
Τέλος πάντων, δεν στραβώσανε, όλα καλά πήγαν, με χαιρέτησαν και φύγανε χαχανίζοντας! Γενικά αυτή η φάση μου άρεσε πολύ εμένα. Όντως σαν να γαμούσα δύο χαζοχαρούμενα και μαλακισμένα φοιτητάκια!!! ΣΙΓΟΥΡΑ θα ξαναπάω, αν τις πετύχω και τις δύο μαζί πάλι. Το άξιζαν το 20άρικο, έχω κάνει πολύ πιο χάλια παρτούζες με πιο ωραίες μουνάρες. Αυτές μου άρεσαν γιατί ήταν μικρές (το ΠΟΛΥ 20), είχαν κεφάκια, μου έκαναν όλα (τα normal) χατήρια, συμμετείχαν, είχαν πλάκα...

Αυτά και... καλό βόλι σε όλους!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 27, 2012
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Αντζελίνα
Υπηρεσίες
Μ
Κριτικές:
Πόντοι: