Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 270 10
Μπουρδέλα
198185
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Βολτα στο Μεταξι μετα απο δυο εβδομαδες αποχης απ το σπορ και περναμε απο Κολωνου μαζι με συναγωνιστη.Μπαινουμε στο 30β να δουμε τι παιζει καθως ειχα διαβασει και την κριτικη του Ορεστη απο κατω λεω μαλλον κατι καινουργιο θα εχουμε εδω.Βγαινει λοιπον στο σαλονι η Αντριαννα Ρουμανα μικρη γυρω στα 20 χρονια μελαχρινη,εντονο βαψιμο,καλη ρουμανοφατσα ,φοβερο κορμι και βυζι ποιημα φυσικο.ΕΕ λεω δεν γαμιεται θα τη δοκιμασω να δω τι κανει.Μπαινω στο δωματιο στο βαθος και μετα απο λιγο μπαινει και η γκομενα μες την καλη χαρα με γελακια κλπ.Τη ρωταω πως τη λενε δεν το πολυκαταλαβε της λεω name Αντριαννα μου λεει from?Romania μου λεει με ρωτησε και αυτη αν ειμαι Ελληνας κλπ.Γενικα δεν μιλαει ουτε Ελληνικα ουτε Αγγλικα μονο Ρουμανικα.Ξεκιναει ερχομενη διπλα μου και με ψιλοαγκαλιασε ενω με το αλλο χερι μου τον επαιζε αλλα κοντευε να μου τον ξεριζωσει τον κιτσο Της λεω σιγα καλε και εκει αφου καταλαβε μαλλον την εννοια της λεξης σιγα αρχισε να χαχανιζει και να το παπαγαλιζει(μαλλον μαθαινει Ελληνικα σιγα σιγα).Τεσπα συνεχισε σε πιο σιγανους ρυθμους ενω εγω την χουφτωνα με σκοπο να μου σηκωθει.Γενικως απο οτι καταλαβατε αυτα ειναι τα προκατ. που κανει(ο θεος να τα κανει προκατ.).Αφου ηρθε η ανορθωση μου εβαλε την καποτα λιγο αγαρμπα μπορω να πω ενω παλι αρχισε να χαχανιζει.Ξεκινησε την πιπα γρηγορη σε ρυθμο με αρκετο χερι-χερια και με ενταση.Μολις τελειωσε με καβαλησε απο μονη της και παλι αρχισε να χοροπηδαει με ενταση.Οταν κουραστηκε καποια στιγμη κατι ειπε στα Ρουμανικα και ξαπλωσε για να την παρω εγω.Αλλα και παλι αυτη εδινε τον ρυθμο και κουνιοταν (ουσιαστικα με γαμαγε δηλαδη) και μονο οταν της σηκωσα τα ποδια ψηλα δεν μπορουσε να κουνιεται και πηρα εγω τα ηνια της παλινδρομισης οπου μετα απο καποια λεπτα τελειωσα.Αυτη περιμενε να στραγγιξω και δεν βιαστηκε να τραβηχτει κατι συνεχισε να λεει στα Ρουμανικα και με τραβηξε κατω να μου δωσει φιλακια μες την καλη χαρα.Ετσι ελαβε τελος η δοκιμη της Αντριαννας.
Εν κατακλειδι ειναι ενα πολυ ωραιο μωρο,στο σεξ θελει τεχνικη βελτιωση καθως απο ενταση εχει μπολικη και το σημαντικοτερο αν μαθει καποια Ελληνικα για να γινετε μια σχετικη συνεννοηση θα ειναι μια καλη περιπτωση.Μια δοκιμη την αξιζει σιγουρα συντροφοι καθως δεν ειναι σπασαρχι σαν την παρτενερ της την Ιωαννα απλα ειναι λιγο χαζοχαρουμενη θα ελεγα αλλα με την καλη την εννοια...
Εν κατακλειδι ειναι ενα πολυ ωραιο μωρο,στο σεξ θελει τεχνικη βελτιωση καθως απο ενταση εχει μπολικη και το σημαντικοτερο αν μαθει καποια Ελληνικα για να γινετε μια σχετικη συνεννοηση θα ειναι μια καλη περιπτωση.Μια δοκιμη την αξιζει σιγουρα συντροφοι καθως δεν ειναι σπασαρχι σαν την παρτενερ της την Ιωαννα απλα ειναι λιγο χαζοχαρουμενη θα ελεγα αλλα με την καλη την εννοια...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Οκτωβρίου, 2012
Μικροδείχνει πολύ. Δεν είναι 20 αλλά 30 χρονών.
A
Akis30
26 Οκτωβρίου, 2012
Πλακα κανεις!!!Αν αυτο που λες ισχυει τοτε εχει πιει το νερο της νιοτης δεν εξηγειται αλλιως....
Tsarkalakos
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2