Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 270 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
ΠΡΙΝ

Πρώτο πέρασμα με τον θερίονα γύρω στις 21.30. Η τσατσά ανακοινώνει ότι έχει 2 κοπέλες που είναι σε δωμάτιο.

Μετά από λίγα λεπτά βγαίνει η grey Ιωάννα, ή αλλιώς γκρινιάρα, ξινή (κλπ κλπ) με ένα ύφος σαν κλαμένο μουνί μετά συγχωρήσεως. Πολύ όμορφη, αλλά τι να το κάνεις... Σε 2 λεπτά βγαίνει και ο πελάτης της μες στα νεύρα... Λογικό...

Από το διπλανό δωμάτιο ακούγονται στην αρχή γελάκια, στη συνέχεια αναστεναγμοί και δυνατά "πλατς πλουτς". "Ο φίλος μου", λέει κάποιος που κάθεται δίπλα μου. "Πέρασα και γω με αυτήν, είναι καλή". Όταν ανοίγει η πόρτα, σκάει μύτη με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά ένα πολύ γλυκό και φρέσκο πλάσμα.

Κάπου στο 1.65, μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους, στήθος 2αρι, αδύνατη μεν, αλλά με μια κωλάρα ποίημα. Γύρω στα 20, ρουμανόφατσα με πρόσωπο σχετικά συμπαθητικό και λαγουδένιο χαμόγελο, όχι κάτι το ιδιαίτερο. Αυτό που με έκανε να την προσέξω ήταν αυτή η έκφραση χαράς και ευτυχίας που είχε βγαίνοντας από το δωμάτιο. "Ε τον πούστη", σκέφτηκα, "τι στο καλό της έκανε;". Χμμμ;

Κάνουμε μια σύντομη βόλτα και ξαναπερνάμε στις 22.15, ενώ τα κορίτσια σχολάγανε στις 22.30. Σκάω τα 10 ευρώ για απλό και μπαίνω στο δωμάτιο "ντουγρού", αποφεύγοντας το δολοφονικό βλέμμα της Ιωάννας τύπου "μου έχεις σκοτώσει τον πατέρα".

Η ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ

Το δωμάτιο όπως και ο χώρος γενικότερα είναι από τους καλύτερους στην περιοχή, κι αν δεν έμπαινε άπειρος κόσμος, ίσως θα ήταν κι από τους πιο καθαρούς. Τρεις καθρέφτες, κρεμάστρα, συρτάρια, κομοδίνο, τηλεόραση, άνετο κρεβάτι με "μπομπονιέρα" από πάνω και καλή διακόσμηση στους ροζ τοίχους. Σχεδόν άψογο, αλλά με αρκετά αισθητή τη μυρωδιά ιδρώτα.

Η Αντριάνα σκάει χαμογελαστή στο δωμάτιο στις 22.20. Τι ρωτάω τι κάνει και εκείνη απορημένη κοιτώντας με, λέει: "Name? Adriana". "From?" (εγώ). "Romania". Γδύνεται πλήρως και αποκαλύπτεται το καλλίγραμμο κορμί με τα περιποιημένα νυχάκια ποδιών, το όμορφο απαλό δέρμα και το "φρατζολένιο" κωλαράκι. "Ιδανική στα 4", σκέφτομαι.

Αρχίζει να μου τραβάει έντονα μαλακιά και με το άλλο χέρι με χαϊδεύει στην πλάτη. Εγώ τη φιλάω στο στήθος και στο λαιμό. Ήταν αρκετά καθαρή και μύριζε ωραία. Μόλις καυλώνω, μου περνάει το προφυλακτικό (γονατιστός στο κρεβάτι) και μου κάνει μια πίπα, βαθιά με λίγο δόντι, λίγο χέρι, αρκετά καλή, κράτησε λίγο.

Ξανά μαλακιά (κόλλημα έχει; Χμμμ;) και ύστερα μου λέει να ξαπλώσω (στα ελληνικά). Απόρησα. Με βάζει να το κάνω σχεδόν με το ζόρι.Εμμμμ

Βάζει κρέμα και ανεβαίνει από πάνω μου να με καβαλήσει. (5 λεπτά πριν το σχόλασμα, τέτοια όρεξη, εύγε κορίτσι μου Κουλ) Ξαπλώνει πάνω μου, με αγκαλιάζει σφικτά, η ανάσα της στο αυτί μου και η κωλάρα της στα δυο μου χέρια να ανεβοκατεβαίνει σε έντονους ρυθμούς. ΚουλΚουλΚουλ

Περνάνε 2-3 λεπτά και αρχίζει να λαχανιάζει το μικρό. Ήθελα πολύ να την πάρω στα 4 γιατί έχει το ιδανικό σώμα (τέλειο κώλο, καθαρή πλάτη, μακριά πόδια, πρόσωπο που δε θέλω να βλέπω), αλλά τη λυπήθηκα που ήταν κουρασμένη.

"Ξάπλωσε" της λέω. Ξεκινάμε ιεραποστολικό όπου και πάλι με αγκαλιάζει σφιχτά με χέρια και πόδια (έχει ζεστό κορμί), μου ανταποδίδει κάποια φιλιά στο λαιμό ενώ ακούω την ανάσα της στο αυτί μου. Προς μεγάλη μου έκπληξη το σώμα της παλλότανε πιο έντονα κι από το δικό μου, κάνοντας την αίσθηση της διείσδυσης αρκετά έντονη.

Αφού τελειώνω, της δίνω 2 πεταχτά φιλάκια στο στόμα (τα δέχτηκε με ευχαρίστηση) και την ευχαριστώ στα αγγλικά. Χαμογελώντας μου λέει ένα "bye" και αφού "σενιαριστεί" λίγο με την ησυχία της στο νιπτήρα, αποχωρεί αθόρυβα.

ΜΕΤΑ

Βγαίνοντας στο σαλόνι, όταν αποχώρησε ο κόσμος, ήρθε για μια τελευταία αγκαλιά και μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο, παραμένοντας σιωπηλή, ήρεμη αλλά φιλική και ευδιάθετη, όπως στο δωμάτιο.

Η Ιωάννα δίπλα της που την κοίταξα στιγμιαία (τι το ήθελα;) έκανε σαν να είδε φάντασμα: "Παναγία μου!" λέει και αποχωρεί (όπως και στην 1η μας επίσκεψη). Μα τι της έχω κάνει; Χμμμ;

Η τσατσά (ξανθιά, κοντά μαλλιά) δεν ενόχλησε καθόλου, σε αντίθεση με την Ιωάννα που όσο ήμουνα εκεί μέσα δεν έβαλε γλώσσα μέσα της και δεν έχανε ευκαιρία να αρπαχτεί με κάθε πελάτη. Χαρακτηριστικά (μου ανέφερε ο θερίων) είπε σε κάποιον: "Πάμε δωμάτιο, αλλά δε θα σε γαμήσω εγώ, θα με γαμήσεις εσύ. ΟΚ;". Έλεος! Θυμός

Η Αντριάνα, μια χαρά κοπέλα, τιμάει το 10αρικο κι αν παραμείνει τόσο ορεξάτη, με λίγη βελτίωση στην τεχνική, μπορεί να καθιερωθεί. Με έκανε χαρούμενο και αδιαφόρησα για την ξινίλα της όμορφης Ιωάννας. Μάλλον θα ξαναπάω μαζί της σύντομα. Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 24, 2012
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
O
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού