Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 24 10
Μπουρδέλα
56218
Γενική βαθμολογία
3.1
Εμφάνιση κοπέλας
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Τι με επιασε και μπηκα ηθελα να ξερω!πρεπει να μπερδεψα τις κριτικες !
Απο εμφανιση , γεματη προς χοντρη,με κοιλια,βυζια 3αρια πεσμενα, μελαχρινη 30αρα σε ηλικια!ασχημα δοντια,μαλλον αλβανιδα!
Μπαινει λεει κατι αστειακια χαζα να σπασει ο παγος οπωσ ειμαι η τζουλια η νταρντανα!Βαζει κατευθειαν λαστιχο σε πεσμενο πουτσο! Προκατακτικα καθολου. Εβγαλε τα βυζια εξω απο το σουτιεν και ξεκινισε πιπα με κλειστα ματια! Μαλλον θα σκευτοταν τι θα γινει στο επομενο επισοδιο στο τουρκικο σιριαλ!
Με το ζορι μου σηκωθηκε και τελειωσα!
Καλα να παθω!
Τωρα ομως εκτιμαω περισοτερο τις κοπελες που θελουν να σε κανουν να περνας καλα που ασχετος τις εμφανισης ειναι ερωτικες, θερμες και καβλιαρες!
Απο εμφανιση , γεματη προς χοντρη,με κοιλια,βυζια 3αρια πεσμενα, μελαχρινη 30αρα σε ηλικια!ασχημα δοντια,μαλλον αλβανιδα!
Μπαινει λεει κατι αστειακια χαζα να σπασει ο παγος οπωσ ειμαι η τζουλια η νταρντανα!Βαζει κατευθειαν λαστιχο σε πεσμενο πουτσο! Προκατακτικα καθολου. Εβγαλε τα βυζια εξω απο το σουτιεν και ξεκινισε πιπα με κλειστα ματια! Μαλλον θα σκευτοταν τι θα γινει στο επομενο επισοδιο στο τουρκικο σιριαλ!
Με το ζορι μου σηκωθηκε και τελειωσα!
Καλα να παθω!
Τωρα ομως εκτιμαω περισοτερο τις κοπελες που θελουν να σε κανουν να περνας καλα που ασχετος τις εμφανισης ειναι ερωτικες, θερμες και καβλιαρες!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 24, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Οκτωβρίου, 2012
ρε φιλαράκι τι γεμάτη πρός χοντρή...............η κοπέλα είναι πολύ χοντρή..............
n.smirni76
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1