Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 72 10
Μπουρδέλα
84797
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Τι να πούμε για την κοπέλα αυτή και για τις υπηρεσίες της.
Τζένη το όνομά της (Νταϊάνα από Αλικιβιάδου 16 α)
Σταθερή αξία στο χώρο, τιμάει τα 20 € όπως ελάχιστες.
Τι τσιμπούκια, τι πισοκωλητά, τι πλαγιαστά, τι γλυψίματα κωλοτρυπίδας, τι γλυφομούνι, τι γλύψιμο αρχιδιών.......η κοπέλα είναι σταθερή αξία στο χώρο.
Για όσους αρέσκονται σε καταστάσεις Milf, θεωρώ ότι είναι μέσα στο TOP 5 του χώρου.
Για το σπίτι έχω να πω ότι είναι η πρώτη φορά που το επισκέφτηκα, και μου έκανε εντύπωση η καθαριότητα στα δάπεδα και στο δωμάτιο, το κρεββάτι καθαρό και στρωμένο, νιπτήρας με αντισηπτικό και μαντηλάκια, καμμιά βιασύνη από κανέναν.
Να προσθέσω για την κοπέλα ότι τόσο το μουνί της όσο και η κωλοτρυπίδα της μοσχοβολάνε.
Μια τσατσά που έσταζε μέλι για όλους και για όλα.
Τι άλλο να ζητήσει κανένας !
Για όσους αρέσκονται σε καταστάσεις τέτοιες, όπως προείπα την συνιστώ ανεπιφύλακτα.....
Τζένη το όνομά της (Νταϊάνα από Αλικιβιάδου 16 α)
Σταθερή αξία στο χώρο, τιμάει τα 20 € όπως ελάχιστες.
Τι τσιμπούκια, τι πισοκωλητά, τι πλαγιαστά, τι γλυψίματα κωλοτρυπίδας, τι γλυφομούνι, τι γλύψιμο αρχιδιών.......η κοπέλα είναι σταθερή αξία στο χώρο.
Για όσους αρέσκονται σε καταστάσεις Milf, θεωρώ ότι είναι μέσα στο TOP 5 του χώρου.
Για το σπίτι έχω να πω ότι είναι η πρώτη φορά που το επισκέφτηκα, και μου έκανε εντύπωση η καθαριότητα στα δάπεδα και στο δωμάτιο, το κρεββάτι καθαρό και στρωμένο, νιπτήρας με αντισηπτικό και μαντηλάκια, καμμιά βιασύνη από κανέναν.
Να προσθέσω για την κοπέλα ότι τόσο το μουνί της όσο και η κωλοτρυπίδα της μοσχοβολάνε.
Μια τσατσά που έσταζε μέλι για όλους και για όλα.
Τι άλλο να ζητήσει κανένας !
Για όσους αρέσκονται σε καταστάσεις τέτοιες, όπως προείπα την συνιστώ ανεπιφύλακτα.....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 22, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
πες μάς κάτι το ελεύθερο στοματικό ανακοινώθηκε στο σαλόνι?
ότι δεν ξέρεις ρωτάς την τσατσά εξάλλου
και εγώ την ξέρω απλά σε ρωτάω γιατί και εγώ την ξέρω αλλά τώρα που πήγε σε αυτό το σπίτι τα έκοψε τα έξτρα και γι αυτό ανακοινώνεται πια απλό πρόγραμμα......
πια τσα τσα να ρωτήσω...την κοπέλα κατευθείαν ρώτησα και ήταν κατηγορηματικά αρνητική παρόλο που με γνωρίζει............μπράβο σου που την κατάφερες.....