Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 130 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η δεύτερη κατάθεση έλαβε χώρα στο εν λόγω μπουρδέλο – περιστερώνα. Οι εκδιδόμενες κοπέλες ήταν δύο, η Αλβανίδα Αλεξάνδρα, μελαχρινή κοντόπορνη και με καμπύλες, και η επίσης μελαχρινή Λάουρα, ψηλή με κωλάρα. Είχα λοκάρει άλλο στόχο και δεν είχα σκοπό να καταθέσω εδώ, αλλά έγινε πολύ δυνατό καυλάντισμα στο σαλόνι (κυρίως με την Αλεξάνδρα) με αποτέλεσμα εγώ σαν πορνοχάνος να καταθέσω το πορνοεισιτήριο.

Εμφάνιση Αλεξάνδρας: σχετικά κοντή, μαύρο μαλλί πιασμένο ψηλά σε κότσο, περίεργη ποντικίζουσα φάτσα, κοιλίτσα που έκρυβε με μια ολόσωμη μαλακία που φορούσε, μέτριο σε μέγεθος βυζί και πεταχτό κώλο. Η ηλικία της είναι απροσδιόριστη, εικάζω κάπου μεταξύ 25 και 30 ετών και η συμπεριφορά της είναι ευχάριστη και πολυκαυλωτική.

Από εμφάνιση λοιπόν η Αλεξάνδρα δε λέει και πολλά, αλλά με είχε καυλώσει πολύ από το σαλονάρισμά της και δεν κρατιόμουν με τίποτα. Όταν ήρθε στο δωμάτιο ήμουν ήδη καυλωμένος και της χίμηξα σαν πεινασμένος λύκος. Άρχισα να την φιλάω στο λαιμό και τα βυζιά και να χουφτώνω τη κωλάρα της, ενώ αυτή έπαιζε με τον πούτσο μου και μου έλεγε πόσο τεράστιο τον έχω (εγώ και ο Lex Steele)... Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και αρχίσαμε ένα ψιλοχαμουρεματάκι με πεταχτά φιλάκια στο στόμα, χαϊδέματα στο στήθος μου και διάφορα τέτοια ωραία. Κατέβηκε πιο χαμηλά, πέρασε καπότα και άρχισε το τρομπόνι. Μπορεί να μη με ενθουσίασε αλλά ήταν πολύ φιλότιμο, η Αλεξάνδρα έβγαζε διάφορους πνιχτούς ήχους και καλά απόλαυσης, σαν αυτούς που ακούμε στις αμερικανικές τσόντες, και ασχολήθηκε και με τα αρχίδια. Η κοπέλα το προσπαθεί φουλ για PSE, πότε ρουφούσε τα αρχίδια με δύναμη, πότε τα έγλυφε, πότε κατάπινε τον ψολιόκο με μανία. Αφού ατσαλώθηκα για τα καλά της είπα να ανέβει από πάνω. Καλή κίνηση το πουτανάκι, στην αρχή σιγά σιγά με πεταχτά φιλιά στο στόμα και στο λαιμό, στη συνέχεια με δυνατό ροντέο και κοπάνημα. Την αρπάζω και τη γυρνάω σε ιεραποστολικό όπου τη γάμησα σε διάφορες παραλλαγές για αρκετή ώρα. Εν τω μεταξύ η τύπισσα συμμετείχε ενεργά με φιλιά, κοιτάγματα και παντελώς ψεύτικες ατάκες του στυλ «σκίσε με μωρό μου», «με ανοίγεις με την ψωλάρα σου» και διάφορα τέτοια γραφικά. Για το τέλος την έστησα στα τέσσερα, όπου τη σφυροκόπησα με δύναμη για αρκετή ώρα, μπατσίζοντας με δύναμη τα κωλομέρια της. Αφού τέλειωσα και καθώς συμμαζευόταν συνέχισε να μου μιλάει για το πόσο ωραίο πούτσο έχω, γεγονός που με έκανε να σκεφτώ πως η Αλεξάνδρα θα μπορούσε υπό άλλες συνθήκες να ήταν μια άρτια επαγγελματίας στο χώρο του marketing, καθώς είναι καλή τόσο στην προσέλκυση πελατών (δυνατό καυλάντισμα στο σαλόνι) όσο και στο after sales service.

Ανακεφαλαιώνοντας, πρόκειται για μια αξιόλογη περίπτωση πόρνης με δυνατή συμμετοχή στο δωμάτιο και διάθεση να ικανοποιήσει τον πελάτη. Βέβαια οι ψεύτικες ατάκες και τα κοπλιμέντα που πετάει συχνά πυκνά μπορεί να κουράσουν, σε κάποιους όμως μπορεί και να αρέσουν. Εγώ θα την ξανατιμήσω πάντως, και μάλιστα έχω σκοπό να την πάρω σε παρτούζα με τη Λάουρα, διότι τις είδα πολύ ορεξάτες και τις δυο.

Χρόνος παραμονής της Αλεξάνδρας στο δωμάτιο 11 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 20, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
duskolieggrafi
Τιμημένος
203
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική