Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 292 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
μάγκες όσοι πιστοί προσέλθετε η Ιλόνα θα παραμείνει για λίγες μέρες ακόμα μέχρι και το Σάββατο απ`ότι μου είπε.

Ας τα πάρουμε από την αρχή εχθές ενημερώθηκα από τον κερβερα ότι επέστρεψε με το ανάλογο κράξιμο γιατί δεν το έιδα μονος μου,
βέβαιος μια τέτοια είδηση δεν θα μπορούσε να με αφήσει αδιάφορο γι`αυτο σήμερα έπρεπε να τιμηθεί

Οι πιο πολλοί την ξέρετε για όσους δεν την ξέρουν είναι ένα πολύ όμορφο πουτανάκι, καστανή πλέον μέχρι τον ωμο το μαλλί ,από σώμα λαμπάδα σκέτη, με φυσικό βυζί μεσαίου μεγέθους, και ένα κώλο κόλαση.

Την περίμενα στο σαλόνι για να σιγουρευτώ μόλις τη είδα βοοουυυυυρ για το δωμάτιο Σπασίκλας
εκεί βεβαια είχα μια ξενέρα από την άσχημη μυρωδιά Θυμός Θυμός Θυμός Θυμός

αφού άφησα στην άκρη την μπόχα ξαπλώνω και περιμένω , δεν είχε άλλον συναγωνιστή αλλα δοκίμαζε κάτι ρούχα που είχε παραγγείλει μετά από 5 λεπτακια έρχεται όλο νάζι
αρχίζει με χάδια και φιλια στο στήθος και στο λαιμό
πέρασμα του λάστιχου και αρχή μιας πολύ καλής πίπας αλλα δυστυχώς μικρής διαρκειας

ξεκίνημα στο sex με αυτήν από επάνω, μετά εγώ από επάνω, με μερικά πεταχτά φιλια , συνεχεια με εκείνη μπρουμύτα, και τελευταία στάση στα τέσσερα όπου είναι όλα τα λεφτά με δύναντο σφυροκόπημα

σε όλες της στάσης η κοπέλα είχε πολύ καλή συμμετοχη και τελειωμα με χείρα βοηθειας από εκείνη, και την φράση θα σε σκοτώσω αφού στο τελείωμα τα περισσότερα απο τα φλόκια την πετύχανε

σε γενικές γραμμές είναι ένα από τα πουτανακια που ο κάθε τίμιος πουτανιάρης που σέβεται το εαυτό του πρέπει να την έχει πάρει

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 18, 2012
Όνομα κοπέλας
Ιλόνα
Μέλος
83
Πόντοι:
96
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Οκτωβρίου, 2012
εσύ μλκ θες έναν να σου λέει τα νέα τις πιάτσας, έναν να σου λέει για τις βάρδιες, έναν να σε πέρνει με το μηχανάκι να σε πηγαίνει, και μάλλον έναν ακόμα για να σου πιάσει το πούτσο και να το βάλει στο μουνί της κοπέλας
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1