Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 241 10
Μπουρδέλα
258894
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η κοπέλα είναι αρκετά εμφανίσιμη και γλυκειά.Μισή από Θεσσαλονίκη,μισή από Ρουμανία.....
Σαλονάρισμα ωραίο και δίνω το αντίτιμο.Περνάω στο δωμάτιο και μετά από κανα 10λεπτο έρχεται η Τζούλια.Κάνα λεπτάκι να συστηθουμε και να πουμε καμια χαζομαρα και ξεκινάμε με γλειψιματακια σε σωμα απο αυτήν και σε στηθος απο εμένα(ωραίο 3άρι). Πέρασμα προφυλακτικού με το στομα και ξεκινημα πιπας.Αρκετά σφιχτή αλλά βαθιά,ωραία..Της ζητάω να ανέβει από πάνω και τελειωμα σε αυτη την σταση με την Τζούλια να πηγαινοφερνει τις βυζαρες της στο στομα μου και να φιλαει τον λαιμο μου..Ωραια εμπειρία συνολικης διαρκειας περιπου 12-15 λεπτων.Κανενα χτυπημα πορτας απο την υπηρεσια,κανενα αγχος και καμια βιασυνη.Φιλική,παιχνιδιάρα και αξιολογη...
Σαλονάρισμα ωραίο και δίνω το αντίτιμο.Περνάω στο δωμάτιο και μετά από κανα 10λεπτο έρχεται η Τζούλια.Κάνα λεπτάκι να συστηθουμε και να πουμε καμια χαζομαρα και ξεκινάμε με γλειψιματακια σε σωμα απο αυτήν και σε στηθος απο εμένα(ωραίο 3άρι). Πέρασμα προφυλακτικού με το στομα και ξεκινημα πιπας.Αρκετά σφιχτή αλλά βαθιά,ωραία..Της ζητάω να ανέβει από πάνω και τελειωμα σε αυτη την σταση με την Τζούλια να πηγαινοφερνει τις βυζαρες της στο στομα μου και να φιλαει τον λαιμο μου..Ωραια εμπειρία συνολικης διαρκειας περιπου 12-15 λεπτων.Κανενα χτυπημα πορτας απο την υπηρεσια,κανενα αγχος και καμια βιασυνη.Φιλική,παιχνιδιάρα και αξιολογη...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Οκτωβρίου, 2012
Καινουργια ειναι η μηπος ειναι αυτη που δουλευε και πιο παλια
ISINAS
16 Οκτωβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
δεν ξέρω τύπε μου..Ελειπα αρκετα από Αθήνα..
girl_hunter
16 Οκτωβρίου, 2012
Λοιπον μηπος εχει σγουρο μαλλι μαυρο λευκη στο δερμα και μεγαλα βυζια,αρκετα μεγαλα βυζια 8α ελεγα
ISINAS
16 Οκτωβρίου, 2012
εχει σκουλαρικι στο νινακι της και δουλευε παλια πριν χρονια διδυμου ;
S
sanexxx69
12 Δεκεμβρίου, 2012
στο πρωτο ερωτημα,ναι.Στο δευτερο δεν ξερω παιχτη μου.
girl_hunter
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5