Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 162 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πρώτη κατάθεση σήμερα στο milfoσπιτο της οδού Αλκαμένους. Συνάντησα την milf Βαλέρια για την οποία είχα ακούσει αρκετά και ήθελα να δοκιμάσω και ο ίδιος.

Αρχικά να τονίσω οτι το μωρό δεν είναι και η πιο εμφανίσιμη Milf. Έχει περίεργη φάτσα, όχι άσχημη αλλα...περίεργη. Βγάζει κάποια προστυχιά αλλα και λίγο χαζομάρα. Το σώμα τής είναι τυπικά καλό με ψιλοπεσμένο βυζί και κάποια χαλαρώτητα αλλα σαν σύνολο είναι εμφανίσιμη. Ο χώρος είναι κλασσικά πολύ καλός και με μια ανακαίνιση θα μπορούσε και να γίνει στούντιο.

Η Βαλέρια δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο. Είναι πάρα πολύ φιλική, ομιλητική και καυλιάρα και κάνει ότι μπορεί για να σπάσει τον πάγο ανάμεσα της και στον καινούριο πελάτη. Ξεκινήσαμε με χουφτώματα και φιλάκια σε σώμα και λαιμό και της είπα οτι μου αρέσει το πρόστυχο/σκληρό σέξ οπότε προσαρμόστηκε αναλόγως. Δηλαδή προχωρήσαμε σε ποδολαγνεία χαστούκια στα κωλομέρια, μπινελίκια και άλλα ωραία και ρομαντικά πράγματα που η Βαλέρια έδειχνε να γνωρίζει πολύ καλά. Και ενώ αρκετές φορές όταν οι κοπέλες μιλάνε πρόστυχα ακούγονται αστείες η Βαλέρια ακούγοταν πραγματικά καυλιάρα.

Στο σέξ η συμμετοχή της δεν μειώθηκε καθόλου. Αφού προηγήθηκε μια καλή αλλα με περιθώρια βελτίωσης πιπούλα, ανέβηκε απο πάνω και χοροπηδούσε στο πέος μου σαν πιπίνι χωρίς να έχει διάθεση να τελειώσουμε σύντομα και χωρίς να χαλαρώνει. Συνεχίσαμε με ιεραποστολική στάση όπου το γαμίσι πήγε σύννεφο καθώς και τα απαξιωτικά προστυχόλογα απο τους δύο μας. Μετά την ολοκλήρωση κάτσαμε λίγο αγκαλιτσα, λέγοντας τυπικές μαλακίες του γαμισιού και έπειτα με χαιρέτησε και έφυγε.

Αυτά απο την Βαλέρια, ένα Milf που όπως φαίνεται είναι εγγύηση. Προτείνω να κάνει ομάδα μαζί με την Μαρία τρελοκοτσιδού και την Μελίνα και να κάνουν σεμινάρια σε νεώτερες για το πώς πρέπει να γαμιούνται.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 12, 2012
Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
Τιμημένος
141
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Οκτωβρίου, 2012
Δεν κανει ακα αυτη?Χμμμ;
12 Οκτωβρίου, 2012
Δέν ξέρω/δέν μου πρότεινε/δέν το ζήτησα. Γλώσσα
12 Οκτωβρίου, 2012
κάνει ,ανακοινώνεται και σε ρωτάει στο δωμάτιο αν θέλεις έτσι.....
13 Οκτωβρίου, 2012
πιθανών γιατι όταν έφτασα η κοπέλα τελείωνε την πασαρέλα στο σαλόνι οπότε δεν άκουσα τα προγράμματα. Αλλα στο δωμάτιο δεν είπε τίποτα.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4