Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 159 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη στον οίκο, για κατάθεση σπερματικών υγρών σε γυναίκα με ιδιαίτερες εμπειρίες στον εν λόγω θέμα.
Πωλίνα το όνομα της διαθέσιμης, μιά και η Νταϊάνα, όπως έχω αναφερθεί σε αλλη κριτική του εν λόγω οίκου έχει πλέον σταματήσει (δυστυχώς για πολλούς),
Η κοπέλα 37+ με 38+, Ρωσσίδα ξανθιά ψηλή γύρω στο 1,67 με 1,68 καλό σώμα, ελάχιστη κυταρίτιδα, κοντό μαλλί, στητό βυζί, μεγάλη ρόγα, κόκκινο στρίνγκ το οποίο απλά το τραβάει για να μπεί ο πούτσος, και αυτό εμένα με καυλώνει ακόμα περισσότερο.
Η κοπέλα είναι ο ορισμός του milf, ξέρει να γαμιέται και να προσφέρει ηδονή.
Το μουνί της υγρένεται αρκετά γρήγορα, και αφήνει μιά γεύση γλυκιά, όπως βαραίνει και η γλώσσα της.
Ξέρει να γαμιέται όπως ανέφερα και παραπάνω και το δείχνει σ΄όλη την διάρκεια της συνουσίας.
Θέλει να την σεβαστείς για να σε σεβαστεί και το δείχνει.
Είναι καθαρή και απιτητική στα ίδια από αυτούς που την γαμάνε.
Εν ολίγοις,σ΄όσους αρέσει ο συγκεκριμμένος σωματότυπος θα περάσουν καλά............τα φλόκια τα ρουφάει και στην συνέχεια τα φτύνει στον νιπτήρα.
Σε χαιρετάει σε φιλάει γλυκά και απλά εξαφανίζεται.............σύντομα, όπως σύντομα είχε κένει την εμφάνισή της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Πωλίνα
collateral
Σπουδαίος
93
Πόντοι:
3.280
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Οκτωβρίου, 2012
37 με 38 η παλινα?ελεος..50 με 55 ισως
08 Οκτωβρίου, 2012
πρόσεξε τον λαιμό της, είναι το μαναδικό σημείο σε μιά γυναίκα που δεν μπορεί να το πειράξει............
08 Οκτωβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Eνταξει για να μη στενοχωριομαστε,βαλε λαιμο ηλικιας 37 και σ ολα τα υπολοιπα γυρω στα 50.Φαινεται εντυπωσιακη σαν παρουσια αλλα επειδη την εχω δει αρκετες φορες εχει πολλες ατελειες.Δε μιλαμε για αποδοση,γιατι εχω διαβασει τα καλυτερα
08 Οκτωβρίου, 2012
H Nταιάνα δουλεύει στο Φυλής 136. Θα μείνει όμως για λίγο.Το είχα γράψει στην ενημέρωση.Αν θέλεις εκεί θα την βρεις τα πρωινά.
Κατά τα αλλά θα συμφωνήσω με τον αγαπητό συναγωνιστή xilnik οτι η Παλίνα είναι πενηντάρα και κάνει κρά απο μακριά.
10 Οκτωβρίου, 2012

φίλε μου καλέ σ΄ευχαριστώ για την πληροφορία, να΄σαι καλά
10 Οκτωβρίου, 2012

Φυλής 136
επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι κατά τις 1,30 με σκοπό να πάρω το αντίδωρο από Νταϊάνα (Αλκιβιάδου 16 Α)σύμφωνα με την πληροφορία του συναγωνιστή.Η ατυχία κτύπησε κόκκινο.
Το είχαν κλείσει με βουλοκέρι, ξέρετε, αυτά που κλείνει ο Δήμος, η αστυνομία και δεν ξέρω ποιά άλλη υπηρεσία.
Αν έχετε κάποια πληροφορία για Νταϊάνα, θα την εκτιμούσα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6