Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Άννα είναι σταθερή αξία στο Μετάξι, δεν νομίζω να είναι πολλοί που δεν την ξέρουν. Αν ψάχνω κάτι να αδειάσω, χωρίς να ρισκάρω, η Άννα είναι το στάνταρ μου.
Δεν θα έγραφα κριτική για αυτή την συνεύρεση (Μετράω πολλές με την Άννα) αν δεν ήταν η όλη ρομαντζάδα της βραδιάς.
Για να γλιτώσω την φλυαρία κατά τις οκτώμισι βρέθηκα στο χαμαιτυπείο στην Κολωνού 30Α και στην γωνία δίπλα, μια ξεδοντιάρα πουτάνα από Ιάσωνος 30Α πάνω, βάραγε free μαλακία στον grindcorefucker... (Κάποιοι γεννιούνται με το χάρισμα της συλλογής ωραίων γυναικών...)
Στο μπουρδέλο τώρα ήμουν μόνος στο σαλόνι, βγήκε κλασσικά μόνη της η Άννα, (Η περιγραφή νομίζω είναι περιττή) μου είπε το πρόγραμμα, το οποίο είναι το βασικό με δέκα ευρώ και με τράβηξε στο ιερό της Μαγδαληνής.
Το δωμάτιο ήταν πολύ καθαρό οπός πάντα, άοσμο, και δροσερό. Η Άννα είχε κάποιον άλλο πελάτη στην αναμονή αλλά ευτυχώς περίμενα λιγότερο από πεντάλεπτο ενώ η ανύπαρκτη ηχομόνωση και το χέρι μου, βοήθησαν ώστε να είμαι έτοιμος και ντούρος.
Άνοιξε η πόρτα και όρμισε πάνω μου, Ζαρτιέρες άσπρες με μαύρο καλσόν, μαύρες δεκάποντες γόβες, άσπρο δαντελωτό σουτιέν και στρινγκ, ασορτί δαντέλα στο λαιμό και γάντια, εμφάνιση μιλφάρας από Γερμανική τσόντα του 85...
Αμέσως η γλώσσα της στα αρχίδια μου και ένα γρήγορο πέρασμα από τον κορμό της πούτσας, καπότα με ταχυδακτυλουργικό, και βαθειά, δυνατή πίπα.
Την άφησα κλασσικά να με τσιμπουκώνει ενώ έπαιζα δάχτυλο στην μουνάρα της, φάπες στα κωλομέρια που πάνε πακέτο με τα μουγκρητά της συμπεριλήφθηκαν.
Δεν είχα σκοπό να γαμήσω και είχα πάει απ την αρχή για την πίπα και μόνο, έτσι και συνεχίστηκε, μόνο πριν χύσω έβγαλα την καπότα και μου βάραγε μαλακία γλείφοντας ταυτόχρονα τα αρχίδια μου.
Λιγότερο από ένα επτάλεπτο η όλη υπόθεση, δυστυχώς, δυο φόρες δεν γλίτωσα τα γλωσσόφιλα της και γεύτηκα το στόμα με άρωμα τασάκι, αρχιδίλα, καποτίλα...
Μιλήσαμε λιγάκι και έφυγε αφού με ευχαρίστησε δυο-τρεις φορές.
Η Άννα όπως έχω ξαναπεί, είναι συνειδητοποιημένη πουτάνα και πολύ παθιάρα, αλλά το άγριο της εμφάνισης της αποτρέπει τους υποψήφιους πελάτες της. Να θυμίσω ότι και εγώ άργησα πολύ να πάρω την απόφαση να πάω μαζί της την πρώτη φορά, τωρα έχω πάει πάνω από δεκαπέντε, και σιγουρα θα συνεχίσω.
Η βαθμολογία για την τσατσά είναι υψηλή μόνο για την καθαριότητα του χώρου και για το ότι δεν ενοχλεί, είναι σαν να μην υπάρχει, αραγμένη σε μια γωνία στην κουζίνα, νομίζω κοιμόταν χυμένη πάνω σε ένα σκαμπό... Ia! Ia! Tsatsa fhtagn!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
111
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια