Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 252 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα στα σαλοναρίσματα των μπουρδέλων, εμφανίζεται μια κοπέλα (η Αλεξάνδρα) στις 0.30 (ξημερώματα Τετάρτης) και αλλάζει ολόκληρη την πουτανοθεωρία σου. Μεγάλο χαμόγελο

Πολύ αδύνατη (σχεδόν ανορεξική), μετά βίας πάνω από 1.60, καστανόξανθη με μακριά μαλλιά και πολύ λευκή νεανική επιδερμίδα. Δεν τη λες εντυπωσιακά όμορφη, όμως σίγουρα το γλυκό της χαμόγελο κρύβει κάτι όμορφο και εντυπωσιακό, σχεδόν μαγικό.

Μπαίνοντας στο σαλόνι του μαγαζιού σε καρφώνει με τα μάτια της, χαμογελάει και στέκεται αμήχανα. Δείχνει τόσο ντροπαλή και γλυκιά, σαν να 5χρονο κοριτσάκι. Με ένα αθώο και ντροπαλό ύφος, διστακτικά σε πλησιάζει και σου ζητάει να περάσεις στο δωμάτιο.

Άλλες φορές είναι τόσο εύκολο να πεις όχι, όχι όμως σε αυτό το γλυκό πλάσμα, τη μαγευτική Αλεξάνδρα. Πρώτη φορά πήγαμε να "τσακωθούμε" με τον therion για το ποιος θα περάσει μαζί της. Κέρδισα εγώ λόγω διαθεσιμότητας χρημάτων. Γλώσσα

Και εκεί που "τσακωνόμασταν" έρχεται και μας παίρνει αγκαλιά και μας φιλάει τρυφερά (ξεχωριστά τον καθέναν μας) στο πρόσωπο. Λέει στο therion να του φέρει μια φίλη της για παρέα, ένα ροζ αρκουδάκι, ενώ εκείνη την ώρα εγώ έδινα τα 20 ευρώ (στη στριμμένη τσατσά) για να περάσω στο δωμάτιο.

Πρέπει να πω και για το σεξ τώρα, έτσι; πολύ άχαρο, τέλος πάντων...

Η τσατσά ήταν η γνωστή στριμμένη χοντρή ξανθιά του μαγαζιού που αν δεν περάσεις σε δωμάτιο "στην λέει" άσχημα, αλλά άμα περάσεις όλα οκ. Το δωμάτιο πολύ μέτριο, θολωμένος καθρέφτης στο πλάι του κρεβατιού, κατεστραμμένος νιπτήρας, ανύπαρκτη (ρομαντική) διακόσμηση (ακατάλληλη για συνεύρεση με αυτό το μωρό Γλώσσα).

Ετοιμάζομαι και σε 2 λεπτά έρχεται η γλύκα. Με φιλάει τρυφερά στο πρόσωπο. Γδύνεται, κάθεται στο κρεβάτι και με αγκαλιάζει τόσο ζεστά λες και με ήξερε χρόνια. Ακολουθούν ζεστά φιλάκια σε πρόσωπο και σώμα παντού. Έχω μείνει κάγκελο απλά να τη χαζεύω. Κάγκελο είχε μείνει και ο "μικρός" κάτω. Μεγάλο χαμόγελο

Σηκώνομαι και μου κάνει μια πίπα στα όρθια (με προφυλακτικό) έτσι όπως ήταν καθισμένη στο κρεβάτι. Βαθιά, γρήγορη και έντονη, χωρίς χέρι. Δεν μπορώ να πω αν ήταν καλή γιατί ήμουνα στον κόσμο μου εκείνη την ώρα. Δεν ένιωθα τίποτα αλλά ένιωθα κι υπέροχα ταυτόχρονα! Μεγάλο χαμόγελο

Απλά στεκόμουνα εκεί να της χαϊδεύω το πολύ μικρό στήθος με τις ωραίες πεταχτές ρώγες και τα μικρά (λεπτά σαν καλάμια) περιποιημένα ποδαράκια, απολαμβάνοντας τη στιγμή. Κουλ

Μετά από ένα λεπτό περίπου (πραγματικού χρόνου) ήρθε και η ώρα για σεξ. Μα πώς να κάνεις σεξ, έρωτα έστω, με έναν πραγματικό άγγελο; Money Mouth

Ξαπλώνει και έρχομαι από πάνω της. Εισχωρώ διστακτικά στο στενό μουνάκι της. Εκείνη με αγκαλιάζει με πόδια και χέρια και με κοιτάει τρυφερά. Σιγά-σιγά η ένταση ανεβαίνει (το ίδιο και η καύλα). Φιλιά στο πρόσωπο (πολύ κοντά στο στόμα, στη μύτη, στο μέτωπο), χάδια τρυφερά και ανταλλαγή αισθησιακών βλεμμάτων.

Τα πρόστυχα βλέμματα οι έντονοι αναστεναγμοί στη συνέχεια έκαναν την Αλεξάνδρα από άγγελο να μοιάζει διαβολάκι για λίγο. Καθόλου δε με χάλασε. Ήταν εξίσου υπέροχη...

Δεν ήθελα να τελειώσει και ούτε ένιωθα πως θα τελείωνε έτσι όπως ένιωθα (από σωματικής απόψεως). Αλλά ο χρόνος πέρναγε και δεν ήθελα να ακούσω τη φωνή της στρίγγλας της τσατσάς να μας χαλάει την ατμόσφαιρα.

Την πήρα αγκαλίτσα (σαν γνήσιος αγαπούλης Γλώσσα) και πιρφόρησα ξαπλωμένος ενώ εκείνη μου κρατούσε το κεφάλι, με κοιτούσε γλυκά και συνέχισε τα φιλάκια.

Με το που τελείωσα με έσφιξε με μια ζεστή αγκαλιά και τόσο αθώα με ρωτούσε κάποια πράγματα απορημένη όπως το πώς ήξερα το όνομά της, χωρίς να μου το έχει πει. Η παραμονή της στο δωμάτιο γύρω στα 9 με 10 λεπτά.

Βγαίνοντας έξω συνέχισε τις γλύκες στο σαλόνι και γω φεύγοντας αναρωτήθηκα αν η συνεύρεσή μου με αυτόν τον άγγελο μπορούσε να περιγραφεί με τον όρο GFE. Σίγουρα όχι. Για πρώτη φορά ένιωσα ότι έκανα έρωτα με έναν άγγελο, γι αυτό θα το ονομάσω AFE=Angel Fantasy Experience, επειδή μου αρέσει. Κουλ

Καθώς πέρασα την πόρτα της εξόδου, άρχισα να επανέρχομαι στην πραγματικότητα και σκέφτηκα ότι όλο δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μία φαντασίωση.

Η Αλεξάνδρα αντικειμενικά σε μαγεύει με την αύρα της όμως δε μου έκανε κάτι το ιδιαίτερο στο δωμάτιο και όλο αυτό που έβγαζε ήταν πολύ υπερβολικό για να νιώσω ότι είναι αληθινό.

Φτωχά ελληνικά, υπερβολικά έντονο κόκκινο κραγιόν με βάψιμο που κάνει "μπαμ", πολύ δυνατό άρωμα σε όλο της το σώμα, λίγο "μη μου άπτου" στυλ και πολύ μικροκαμωμένη για μένα. Απλά μια διαφορετική εμπειρία και τίποτα περισσότερο.

Δεν είναι του στυλ μου, μπορεί να ξαναπεράσω, αλλά δε θα αποτελέσει σταντάρακι σίγουρα.:sunglassesΛύπηΣας ξενέρωσα με το κλείσιμο;)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
O
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Οκτωβρίου, 2012
Η Αλεξανδρα ειναι ενα συμπαθες αδυνατο κοριτσακι απο Αλβανια(και οχι Σερβια κλπ) ειναι οντως ζεστη στο δωματιο σαν να ηταν γκομενα σου ενα πραγμα.Συμμετεχει στο σεξ δινει φιλια παντου ακομα και στο στομα πολυ ευκολα,γλυφει και ορχεις αν της ζητηθει Γλώσσα Αγγελος η σουπερ γκομενα εγω δεν πιστευω οτι ειναι αλλα για μια καταθεση αντε δυο κατι γινετε, για στανταρακι αποκλειεται....
04 Οκτωβρίου, 2012
+1 @Tsarkalakos...... Όντως δίνει γλωσσόφιλα....κάνει ακάποτο.....εγώ την έχω πηδήξει στην καρέκλα-στα όρθια...χαμός! Αν δεν βρείς κάτι άλλο,καλούλα είναι...Γλώσσα
04 Οκτωβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

+2 tsarkalakos τοτε... Γλώσσα νταξει πηγα να φιλησω στομα διστακτικα και την ειδα και εκεινη διστακτικη χωρις να το αποφευγει ομως εντονα...

και γω λεω οτι για στανταρακι δεν κανει, οκ... απλως μου εβγαλε την αγαπουλιστικη μου φυση για λιγο, τι να κανουμε; Μεγάλο χαμόγελο
O
Orestis_Kou
04 Οκτωβρίου, 2012
Μας εμπαιζεις η....τον παίζεις?Γλώσσα τέτοια περιγραφή, τέτοια συναισθήματα, τέτοιος άγγελος κ κανείς τέτοιο κλείσιμο? Θα μας τρελλάνεις ρε ψηλεΘυμός τι θές για να σαι ευχαριστημένος? Τη Μπελούτσι?Γλώσσα
04 Οκτωβρίου, 2012
πολυ αντιπαθητηκη, σνομπαρι στο σαλονι,και γενικα την εχω δει πολλες φορες και δεν εχω περασι..ειμαι συγουρος οτι αν το κανω θα φαω φολα..νομιζο οτι τα φουσκονις λιγο Μεγάλο χαμόγελο
04 Οκτωβρίου, 2012

φιλε λαγονησιαν προτιμω τις πιο ειλικρινεις αντιδρασεις... δηλαδη: τυπικοτητες την πρωτη φορα που σε βλεπει και την επομενη φορα γλυκες κλπ. αλλιως ολο αυτο ειναι πολυ ψευτικο, αν το σκεφτεις λογικα (αν το σκεφτεις με το πανω κεφαλι δηλαδη και οχι το κατω). Κουλ
O
Orestis_Kou
04 Οκτωβρίου, 2012

ενταξει μωρε, εχει ενα στυλακι μη μου απτου, αλλα οχι και σνομπ. οσους ημασταν στο σαλονι μας πηρε αγκαλια και μας φιλησε. ε πως ειναι σνομπ δηλαδη; το παιζει λιγο γκομενα, οκ (εντονο βαψιμο κλπ). τωρα αν κανει διακρισεις στους ασχημους αλλο θεμα... Γλώσσα

οχι φολα δεν ειναι ρε φιλε, ειπα και γω οτι με μαγεψε η γλυκα της, οχι οτι μου εκανε κατι το ιδιαιτερο στο δωματιο.

για αυτο και προειδοποιω στο κλεισιμο εστω αν ξενερωνω καποιους, ωστε να μην παει κανεις και περιμενει καμια γκομεναρα που τα κανει ολα και μου πει μετα τι ελεγε ο μαλακας ο orestis_kou. Κουλ
O
Orestis_Kou
04 Οκτωβρίου, 2012

Μια χαρά είναι ρε @ISINAS η μικρή...πλάκα μας κάνεις???
05 Οκτωβρίου, 2012
Αυτο το αγαπησιαρικο ειναι το δυνατο της σημειο, γιατι απο σεξ με τα χιλια ζορια πιανει την βαση, ειδικα η πιπα της πεει να ειναι απο τις χειροτερες, αλλα ομως εχει καλη συμμετοχη

Οταν ειχα περασει με ειχε κατασπαραξει στα φιλια , αλλα εινε προφανες οτι θελει να σε κανει πελατη(οπιονδηποτε), μην ενθουσιαζεσαι τοσο, ολα στο πεχνιδι ειναι. Οπως ειπε και ο φιλος απο πανω για 1 , αντε 2 μαξ φορες καλη ειναι , αλλα μεχρι εκει
08 Οκτωβρίου, 2012

Ειναι καθαρα θεμα επαγγελματισμου τις κορασιδας,,πολλες αλλες πιο κουκλαρες μου κανουν ντεμεναδες στο σαλονι,ε αυτη ειναι αλλιως.Μεγάλο χαμόγελο
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10