Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
1η κριτική που γράφω παιδιά και μόνο και μόνο για αυτήν την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γυναίκα που λέγεται Αντριάννα!!! Μπαίνω μέσα έχωντας διαβάσει πολλές κριτικές για την Αλιόνα με ελπίδα να βρω αυτή μη γνωρίζοντας τι εστί το βαρύ πυροβολικό που λέγεται Αντριάννα! Λέει η πολύ ευγενική τσατσά τα προγράμματα χωρίς να έχω δει την κοπέλα λέει η Αντριάννα είναι δε γαμιέται λέω ας μπώ πρίν μπώ στο δωμάτιο συναντάω την Αντριάνα τη βλέπω λέω ντάξει τρώγεται! Μπαίνω μέσα μένω μόνο με το εσώρουχο μπαίνει μέσα η ΚΑΥΛΑ χαμογελαστή μέσα στη καύλα και μου λέει με 1 απίστευτο έκφυλο βλέμμα θα σε φάω ολόκληρο μόνο τα κόκκαλα θα μείνουνε και γελάει όπα λέω εδώ είμαστε μου βγάζει με τα χέρια το εσώρουχο και αρχίζει να γλύφει και να φιλάει στήθος μάγουλα χέρια μπούτια αρχίδια πούτσα ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ και όταν καταλαβαίνω ότι πηγέ πιο χαμηλά απο τα @@ για κώλο το χάνω τελείως 90% για αυτό το λόγο πήγα στο συγκεκριμένο χωρίς να έχω διαβάσει οτι το κατεχει και η Αντριαννα και μαλιστα σε τετοιο βαθμο σηκωνω τα ποδια και να τα κραταω με τα χέρια κιολας!! Η Αντριαννα σιγουρα για 5 με 6 λεπτα ειχε χωσει το προσωπο της μεσα στο κωλο μου χωνοντας οσο πιο βαθεια μπορουσε τη γλωσσα της μεσα στη κωλοτρυπα μου!!Γλώσσα Τι να σας πω οτι κοντεψα να χασω το φως μου απο την απιστευτη καυλα που ενιωθα ηταν το 1ο γλυφοκωλι που μου κανουνε και μαλλον το καλυτερο σε ολη μου τη ζωη!! Μετα γυρισαμε σε 69 οπου σε ελαχιστα λεπτα εχυσα απο το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ τσιμπουκι της και εβαλα και καποτα να φανταστειτε!! Η γυναικα ειναι ΑΣΤΕΡΙ, δεν ξερω και δε με νοιαζει η ηλικια της δεν υπαρχει περιπτωση πιστευω να παει καποιος και να μην περασει ΘΕΙΚΑ με αυτη τη γυναικα! Αν εμενα Αθηνα μαλλον θα πηγαινα καθε μερα χαμογελαστη ευδιαθετη ομιλιτικη ευγενικη και στο θεμα των υπηρεσιων δεν ξερω αν πορνοσταρ μπορει να τη πλησιασει η γυναικα ειναι απο αλλο πλανητη! 7/10 στο υπηρεσιες κοπελας αν με αφηνε το συστημα ειχα σκοπο να βαλω 20/10! Αντριαννα μου σε υπερευχαριστω και θα σε ξαναεπισκεφτω 1000%!!! Μια ζωη ολοκληρη να χα να σε γαμαγα δε θα εφτανε....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Οκτωβρίου, 2012
καλησπερα φιλε εισαι σιγουρος οτι ηταν η αντριαννα η μηπως η αλιονα γιατι νομιζα οτι η αντριανα δεν ειχε ξεπεσει τοσο χαμηλα και να γλειφει κολους τι να πω η κριση κανει θαυματα τουλαχιστον περασες καλα αυτο εχει σημασια
04 Οκτωβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλησπερα και σε σενα φιλαρακι ναι ειμαι απολυτως σιγουρος γιατι περιμενα να ακουσω Αλιονα στο σαλονι και ακουω καθαρα απο την τσατσα Αντριαννα..... Οχι απλως γλυφει κωλο αλλα κανει ΤΟ γλυφοκωλι!!!!
05 Οκτωβρίου, 2012
καλησπερα τι να πω την ξερω πολλα χρονια την αντριανα ηξερα οτι γλειφει αρχιδια και κανει ελευθερο στοματικο αλλα οχι και γλυφοκωλι μαλλον κανει τα παντα για κρατησει η να πιασει πελατεια αλλα πλεον πιστευω οτι με ολα αυτα κινδυνευει η υγεια μας προσοχη συναδελφοι
05 Οκτωβρίου, 2012

Βάζε εσύ το προοφυλακτικό σου συνάδελφε και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα! Εγώ προσέχω πάντως ακόμα και το στοματικό με προφυλακτικό πάντα!!!
05 Οκτωβρίου, 2012
Φιλαράκι ολα καλά δεν λέω............. Αλλα αυτο με τον κώλο αφού σου άρεσε να το προσέξεις!!!!!!Χμμμ;Χμμμ;
Z
z4
05 Οκτωβρίου, 2012

εραστή η αντριανα κάνει γλειφκωλια εδω και τουλάχιστον 4 χρόνια.Μεγάλο χαμόγελο εκτός αν εχεις πάει σε αλλη αντριανα Μεγάλο χαμόγελο
O
oliverkan
06 Οκτωβρίου, 2012

kαλησπερα φιλε oliverkan την ανριανα την ξερω εδω και 5 χρονια απο τοτε που δουλευε διδυμου οχτω εχω παει μαζι της πολλες φορες και απο οτι ελεγε γλυφωκολια δεν εκανε και το χειροτερο ηταν πως το γλειφωκολι το θεωρουσε υπερβολη τι να πεις εχω ξενερωσει μαζι της αφανταστα αραγε τι κρυβεται κατω απο την γελια περουκα που φοραει εχετε αναρωτηθει ποτε? αλλα απο πουτανες δεν πρεπει ποτε να παιρνει κανεις τα λογια της σοβαρα οσες πλαστικες και να κανει δε μαζευεται ας παει μεταξουργειο 20ευρω δεν αξιζει ακομα και αν κανει και κοπρολαγνεια που για τα φραγκα ικανη την εχω τι να πεις με τις παλιοβρωμιαρες μακρια
03 Νοεμβρίου, 2012
φιλοι μου η Αντριαννα ειναι λιρα 100 κανει τα παντα και ειναι καλη τα ιδια εκανε παλια καιη Αλιονα με την οποια ειχα φαει φλας αλλα τωρα τελευταια με εχει ξενερωσει ασχημα
25 Ιανουαρίου, 2013

βλέπεις το θέμα - ευτυχώς - από τη σωστή οπτικη γωνία....
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9