Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 88 10
Μπουρδέλα
90316
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
μετά απο μια γύρα στη φυλής των υπερτιμημένων επηρμένων βαριεστημένων βασιλισσών πορνών και των αργόσχολων πιρφόρων τους , στο αίμα μου χύθηκαν μεγάλες ποσότητες αδρεναλίνης , τεστοστερόνης και μια γλυκιά ηδονή κατεύθυνε απαλά το σαρκίο μου στο χώρο που οι πόρνες είναι ταπεινές
μια μαύρη ,άσχημη, φέρουσα ευτραφείς εβένινους μαζικούς αδένες ,και έχουσα μια σχετική παχυσαρκία , πόρνη , με εμφανείς τις ραγάδες στο σαρκίο της απο τον πλεονάζοντα λιπώδη ιστό , δημιουργημένο προφανώς απο την ακόρεστη πείνα
που της δημιούργησε η πορνεία της...μου συγκλόνισε το ευαίσθητο μυαλό μου !
την άφησα να με παρακαλάει για πολλή ώρα στο βρώμικο μπουρδέλο τριβόμενη πάνω μου, για να της εκχωρήσω το πολύτιμο γι'αυτή 10άρικό μου
ενώ παράλληλα παρατηρούσα με προσοχή τις προσπάθειές της...και τελικά υπέκυψα
στο δωμάτιο , ήθελα να αποκωδικοποιήσω με προσοχή τη συμπεριφορά της ήθελα να καταλάβω αν το μόνο που ήξερε ήταν να αρμέγει το περιεχόμενο των σπερματοδόχων κύστεων , άξεστων πακοειδών
όσο άντεξα την άφησα να μου λείχει το πέος
στη συνέχεια ανέβηκε με βία πάνω μου , ενώ κάτι μούγκριζε στην κογκολέζικη διάλεκτό της
θώπευα τους μαστούς της , την πλάτη της το σώμα της , τα οπίσθιά της
ενώ εκείνη μου φίλαγε με τα άσχημα σαρκώδη χείλη της , την ρίνα μου
και με μεθοδικά παλινδρομικές ήσυχες (για να μην διαταράξει μέσω του ήχου του τρίζοντος κρεβατιού την ευαίσθητη αιδώ των πελατών που περίμεναν πίσω απο την μισοδιαλυμένη πόρτα) κινήσεις της πυέλου της προσπαθούσε να φτάσει τον ουδό πίεσης που θα οδηγούσε στην εκσπερμάτωση...
ένιωσα να τελειώνω , και έτσι σφίγγοντας τα λιπώδη οπίσθιά της, την έκανα να πονέσει βγάζοντας μια τρυφερά ηδονική κραυγούλα
στη συνέχεια παρατήρησε ότι στο προφυλακτικό περίβλημα είχε εναποτεθεί αρκετή ποσότητα σπέρματος
την διαβεβαίωσα ότι ήταν φυσιολογική η ποσότητα και της χαίδεψα τα μαλλιά και μειδίασε
στη συνέχεια το βλέμμα της σκοτείνιασε , με ευχαρίστησε και βγήκε απ'το δωμάτιο προσπαθώντας να δελεάσει
τον μαυρο πωλητή τσαντών , με το μαύρο θηλυκό σαρκίο της...
έφυγα ικανοποιημένος και χάθηκα στο γοητευτικό μεταξένιο έρεβος
μια μαύρη ,άσχημη, φέρουσα ευτραφείς εβένινους μαζικούς αδένες ,και έχουσα μια σχετική παχυσαρκία , πόρνη , με εμφανείς τις ραγάδες στο σαρκίο της απο τον πλεονάζοντα λιπώδη ιστό , δημιουργημένο προφανώς απο την ακόρεστη πείνα
που της δημιούργησε η πορνεία της...μου συγκλόνισε το ευαίσθητο μυαλό μου !
την άφησα να με παρακαλάει για πολλή ώρα στο βρώμικο μπουρδέλο τριβόμενη πάνω μου, για να της εκχωρήσω το πολύτιμο γι'αυτή 10άρικό μου
ενώ παράλληλα παρατηρούσα με προσοχή τις προσπάθειές της...και τελικά υπέκυψα
στο δωμάτιο , ήθελα να αποκωδικοποιήσω με προσοχή τη συμπεριφορά της ήθελα να καταλάβω αν το μόνο που ήξερε ήταν να αρμέγει το περιεχόμενο των σπερματοδόχων κύστεων , άξεστων πακοειδών
όσο άντεξα την άφησα να μου λείχει το πέος
στη συνέχεια ανέβηκε με βία πάνω μου , ενώ κάτι μούγκριζε στην κογκολέζικη διάλεκτό της
θώπευα τους μαστούς της , την πλάτη της το σώμα της , τα οπίσθιά της
ενώ εκείνη μου φίλαγε με τα άσχημα σαρκώδη χείλη της , την ρίνα μου
και με μεθοδικά παλινδρομικές ήσυχες (για να μην διαταράξει μέσω του ήχου του τρίζοντος κρεβατιού την ευαίσθητη αιδώ των πελατών που περίμεναν πίσω απο την μισοδιαλυμένη πόρτα) κινήσεις της πυέλου της προσπαθούσε να φτάσει τον ουδό πίεσης που θα οδηγούσε στην εκσπερμάτωση...
ένιωσα να τελειώνω , και έτσι σφίγγοντας τα λιπώδη οπίσθιά της, την έκανα να πονέσει βγάζοντας μια τρυφερά ηδονική κραυγούλα
στη συνέχεια παρατήρησε ότι στο προφυλακτικό περίβλημα είχε εναποτεθεί αρκετή ποσότητα σπέρματος
την διαβεβαίωσα ότι ήταν φυσιολογική η ποσότητα και της χαίδεψα τα μαλλιά και μειδίασε
στη συνέχεια το βλέμμα της σκοτείνιασε , με ευχαρίστησε και βγήκε απ'το δωμάτιο προσπαθώντας να δελεάσει
τον μαυρο πωλητή τσαντών , με το μαύρο θηλυκό σαρκίο της...
έφυγα ικανοποιημένος και χάθηκα στο γοητευτικό μεταξένιο έρεβος
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 30, 2012
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Οκτωβρίου, 2012
"Ποιητικότατος"....................
B
billy13
03 Οκτωβρίου, 2012
ΝΟΜΙΖΩ ΡΙΓΟΡ ΑΝ ΕΛΕΓΕς ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ στην πορνη σηγουρα θα την κερδισες συναιθηματικα και θα σου εκανε πολυ καλυτερο σεξ!!!!
T
takostakos30
03 Οκτωβρίου, 2012
Respect από μένα για την καταγραφή της ανδρικής σκέψης...
lagonisian
21 Απριλίου, 2013
Ωραίος!
Z
zatoichi3
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4