Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 137 10
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Καταρχην προκειται για μια κοπελα που ειμαι σχεδον σιγουρος ότι εχω ξαναδει πριν μερικους μηνες στη φυλης,χωρις να θυμαμαι που.Επισης το σωμα της είναι περισσοτερο νταρντανε,με τη καλη εννοια,δηλαδη καμπυλες ομοιομορφα κατανεμημενες,και όχι το λεπτο μοντελε σωμα που νομιζα προς στιγμη,όταν την ειδα το απογευμα της παρασκευης.Το προγραμμα περιλαμβανει ισπανικο,ελευθερα πιασιματα και 69.Μπαινοντας η κοπελα στο δωματιο, της ζητησα να βγαλει το σουτιεν καταρχην,και ξεκινησα να φιλω και να γλυφω τα στηθη της.Στη συνεχεια σειρα ειχε το ροζ κυλοτακι και εκει θυμηθηκα ότι το 69 είναι μεσα στο προγραμμα..μ αυτό το κοριτσι επιβαλεται να το κανεις,αν το συνδυασεις με το γεγονος ότι ισως να ημουν και ο πρωτος της πελατης,αφου εφτασα λιγο μετα τις 5 το απογευμα.Το 69 ισως να ηταν και το πιο ωραιο κομματι της συνευρεσης!,η κοπελα αφεθηκε πολύ ευχαριστα προς μικρη μου εκπληξη,και οι κινησεις της λεκανης της εδειχναν ότι μαλλον το απολαμβανε.Αφου περασαν ισως και τρια λεπτα,συντομο στοματικο,δεν σ εντυπωσιαζει και κατοπιν ιεραποστολικα για αρκετα λεπτα με καλη συμμετοχη μπορω να πω.Δυστυχως στο επταλεπτο από την αρχη της επαφης και ενώ παω ν αλλαξω σταση,μου αναφερει ότι πρεπει να τελειωσουμε..Καλα της λεω..και παμε πλαγιαστα.Εκει δυστυχως βλεποντας και τις εκφρασεις του προσωπου της,βλεπεις σταδιακα την εικονα μιας κουκλας που οσο διαρκουσε η μπαταρια ηταν ζωηρη,και στη συνεχεια καθως αποφορτιζεται ,αρχιζει και σβηνει.Σ αυτό το σημειο μου αναφερει και παλι ότι πρεπει να τελειωσω..Διχως ιχνος ενοχλησης,βγαζω το προφυλακτικο και της λεω ότι δεν υπαρχει κανενα προβλημα,μπορει να φυγει…Πολύ καλη εικονα λοιπον,αλλα για ένα δεκαλεπτο συνολικα δυστυχως.Γιατι δεν τελειωσα?Αυτες τις μερες λογω μιας ιωσης,η αισθηση της ατονιας είναι μεγαλη,πολύ περισσοτερο όταν ειχα ηδη καταθεσει τεταρτη και παρασκευη αντιστοιχα στη βαλερια και τη γκαμπριελα.Ομως το μεγαλυτερο σεξουλικο οργανο τελικα είναι ο εγκεφαλος,και η επιθυμια για να δοκιμασω τη κατριν ηταν μεγαλη,αυτό ηθελα, και αυτό πετυχα.Αφετερου όταν πηδαω,εστω και σε μπουρδελο,θελω αυτό το τεταρτο(τοσο πρεπει για μενα),να το περναω οσο πιο χαλαρα και ομορφα γινεται,διχως πρεπει και ψυχαναγκασμους.Τελος,τα στανταρακια που ειχα ,εχουν αρχισει να χανουν πια το ενδιαφερον τους για μενα,οποτε μια αναζητηση για κατι δροσερο και καινουργιο είναι απαραιτητο,εστω και αν χρειαστει να πικραθουμε μερικες φορες

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 30, 2012
Όνομα κοπέλας
Κατρίν
xilnik
Πορνορεπόρτερ
210
Πόντοι:
13.165
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, bakalhs

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Οκτωβρίου, 2012
ειναι ντροπη σε μια εποχη που 15000000 ειναι ανεργοι,με μεροκαματο 20 ευρω,καποιες κυριες να ζητανε στα 7 λεπτα να τελειωσεις,και μετα να παραπονιουνται οταν κανουν 5 και 6 ραντεβου.ημαρτον ρε.μαθετε να σεβεστε τα λεφτα που βγαζετε.
01 Οκτωβρίου, 2012
"τα στανταρακια που ειχα ,εχουν αρχισει να χανουν πια το ενδιαφερον τους για μενα,οποτε μια αναζητηση για κατι δροσερο και καινουργιο είναι απαραιτητο,εστω και αν χρειαστει να πικραθουμε μερικες φορες"

συμφωνω απολυτα με αυτη τη σκεψη...

αν η Κατριν ειναι αυτη που νομιζω οτι εχω δει, θα περασω μια μερα να την τιμησω και γω...
O
Orestis_Kou
01 Οκτωβρίου, 2012
πολύ καλή κριτική xilnik.......σου έχω πει τι χρειάζεσαι πλέον Μεγάλο χαμόγελο

πρέπει να δοκιμάσεις ένα άλλο μωρό που τόσο καιρό αποφεύγεις μάλλον ήρθε η ώρα του....... Κουλ
01 Οκτωβρίου, 2012
Εγω παντως εξακολουθω να πιστευω οτι αυτη που ειδα το σαββατο δεν ηταν αυτη της παρασκευης!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4