Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 83 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σημερινή επίσκεψη στην Ελενα μιας και την είχα σταμπάρει εδώ και καιρό και ψηνόμουν να την δοκιμάσω. Σπασίκλας Οπότε ενώ οι περισσότεροι συναθλητές απολάμβαναν τον Κυριακάτικο ύπνο τους εγώ είχα όρεξη για πειράματα (μιας και είχα μια υπερ-επιτυχημένη κατάθεση προ ημερών στην Αλεξάνδρα Διδύμου 8ΑΓλώσσα). Τρενάκι, βιβλίο για την διαδρομή, χυμούλη μπανάνα-βύσσινο απο περίπτερο και βούρ για το κόκκινο σπιτάκι.

Η καχεκτική τσατσά με την γλυκεία/κάνω 100 τσιγάρα/ημέρα φωνούλα μου παρουσίασε ποιά άλλη, την Έλενα μια όμορφη κοπελούδα με σκούρο καστανό μακρύ ίσιο μαλλί. Δεν την λές αδύνατη αλλα δεν είναι χοντρή, απλά γεροδεμένη με λίγη κοιλίτσα που δεν με χαλάει καθόλου και ένα τεράστιο ταττού που καλύπτει όλη την πλάτη της (όπως μου είπε αργότερα δεν το έχει τελειώσει ακόμαΣπασίκλας). Φυσικά ήταν αυτή που γύρευα οπότε πλήρωσα το εικοσάρικο και πέρασα στο δωμάτιο.

Ο χώρος μπορώ να πώ οτι είναι ένα σκαλί ανώτερος απο αρκετούς της Φυλής. Τα δωμάτια μεγάλα και ευρύχωρα, καθαρά, το κρεβάτι ολίγον υπερ-υψωμένο απο το πάτωμα αλλα μεγάλο, καθαρό και άνετο. Ο φωτισμός είναι χαμηλός αλλα δεν λειτουργεί εναντίων απλά δημιουργεί ατμόσφαιρα.

Το μωρό άργησε λίγο να έρθει μιας και όπως φάνηκε είχε δουλεία. Ηταν αρκετά ευγενική και λιγομίλητη κατι που μπορώ να πω οτι με ψιλοξενέρωσε μιας και τις θέλω πιο τσαούσες. Ξεκινήσαμε με διάφορα φιλάκια και χαδάκια, μετα απο δική μου πρωτοβουλία και ανταποκρίθηκε αλλα όχι όσο θα ήθελα. Πολύ λίγα προκαταρκτικά κυρίως απο την δική μου μεριά μιας και βιάστηκε να βάλει το σκουφάκι για να προχωρίσει σε πιπά. Λύπη Εκεί μπορώ να πώ οτι με αποζημίωσε κάπως μιας και το άθλημα το κατέχει. Και επειδή είμαι περίεργος με τις πίπες μπορώ να πω οτι το κατέχει καλά. Ωραία πίπα, αρκετή διάρκεια, καυλοτικό γλύψιμο με έκανε τούμπανο. Δυστηχώς δεν περιποιήθηκε τα καμπανέλια μου κάτι που προστίθεται στα αρνητικά. Κουλ Αφού είχα γκαυλώσει για τα καλά την έστησα για πισοκωλητό και μετα για ιεραποστολική στάση. Εκεί η συμμετοχή της ήταν περισσότερο τυπική προς το καλή, δηλαδή φιλότιμή αλλα χωρίς να κάνει κάτι ξεχωριστό για να αναβαθμίσει το γαμίσι σε υπερ-γαμίσι. Τυπικό τελείωμα μέσα της, γκαυλοτική αγκαλίτσα καθώς το κορμάκι της με ερεθίζει αφάνταστα, λίγες κουβέντες και χαιρετούρα.

Συμπερασματικά θα έλεγα οτι είναι μια καλή περίπτωση για όποιον θέλει μια τυπική και τίμια κατάθεση χωρίς όμως να παίρνει κάτι έξτρα. Θα μπορούσε και καλύτερα καθώς βλέπω οτι έχει δυνατότητες και πιστεύω οτι αν το προσπαθήσει θα κλέψει την παράσταση. Εγώ επιφυλάσσομαι να ξαναδοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 30, 2012
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Τιμημένος
141
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού