Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 159 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη στο τσιμπουκόσπιτο της Αλκιβιάδου 16 Α, με σοπό να δώσω το σπέρμα μου σε σταθερές αξίες στο χρόνο, όπως η Νταϊανα.

Δυστυχώς, απουσίαζε, και όπως ενημέρωνε τον κόσμο η τσατσά, σταμάτησε...........Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή ψέμματα, γεγονός είναι ότι το service το είχε η κοπέλα που ακούει στο όνομα Ειρήνη.
Βουλγάρα, 22 με 23 δεμένο κορμί, μικρά πάνω χείλη, μικρό στόμα, χαμογελαστή με πολύ καλή διάθεση, στημένο βυζί με πολύ δυνατή ρόγα, και πολύ γλυκιά.
Η κοπέλα τα κάνει όλα, το μουνί της φρεσκοξυρισμένο και πολύ καθαρό, σχετικά στενό, ανοίγει από τα υγρά που κατεβάζει σχετικά γρήγορα.
Ξεκινήσαμε με ένα πολύ ωραίο γυμνό τσιμπούκι από την πλευρά της, με πολλά περιθώρια βελτίωσης.
Η συνέχεια με αυτήν από πάνω να αναστενάζει και το μουνί της να κατεβάζει υγρά.............κάτσαμε λίγα λεπτά έτσι, και στην συνέχεια της είπα να βγάλει την καπότα για να την χύσω στο στόμα όπως και έπραξε.
Τα πήρε όλα, τον στράγγιξε και τα έφτυσε στα νηπτήρα, έπλυνε το στόμα της με χαιρέτησε και εξαφανίστηκε.
Η κοπέλα είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση με πολλά περιθώρια για βελτίωση και σίγουρα πολλές εμπειρίες για τον πούτσο που πολύ γρήγορα θα αποκτήσει στον εν λόγω μαγαζί, αν και εφόσον κάτσει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 29, 2012
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
collateral
Σπουδαίος
93
Πόντοι:
3.280
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Σεπτεμβρίου, 2012
φιλε,σε ποια βαρδεια την πετυχες?πρωι η απογευμα?
30 Σεπτεμβρίου, 2012
δοκίμασα Ειρήνη και εγώ σήμερα collateral. τι ώρα πήγες εσύ, εγώ κατά τις 2 γινόταν χαμός...λες να συναντηθήκαμε? χαχαχαχα
01 Οκτωβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

πρωινή βάρδυα, και γινόταν χαμός
01 Οκτωβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ανάμεσα στις δώδεκα και μέχρι τις 1,00 επισκέφτηκα το ίδρυμα, και μάλιστα δύο φορές γιατί την πρώτη γινότανε το έλα να δείς
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4