Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 220 10
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Επισκεψη κατα τις 11:20 περιπου στο Λεωνιδου 28 ισογειο ενα απ τα λιγα ανοιχτα εκεινη την ωρα.Στο σαλονι αρκετος κοσμος.Εκεινη την ωρα πεσαμε πανω στην αλλαγη βαρδειας
και η κοπελα που πηρε τα ηνια ηταν η Νικολ απο Βουλγαρια οπως μου ειπε μεσα στο δωματιο.Στο σαλονι ηταν χαμογελαστη και ενω μπορω να πω δεν ειναι ιδιαιτερα ομορφη παρολα αυτα
μου εκανε το κλικ να περασω μαζι της.Μπηκα στο δωματιο αριστερα οπως μπαινουμε διπλα στον αρκουδο.Το δωματιο χαλια πιο πολυ εμοιαζε με αποθηκη παρα με δωματιο...
Μετα απο λιγο ερχεται και η Νικολ.Ξαπλωνει διπλα μου κανοντας καποια ελαχιστα προκαταρκτικα σε στυλ αγγαρειας μπορω να πω.Μετα ξεκιναει πιπα σε σταση αμυνας(το γνωστο που κανουν οι πονηρες Θυμός )για να μην μπορω να πιανω τιποτα.Και εκει ξεκιναει το πρωτο φαουλ οπως μου επερνε πιπα χασμουριεται Θυμός της λεω εισαι κουρασμενη? οχι μου απαντα...Αφου τελειωνει την πιπα στηνεται για ιεραποστολικο με δικη μου παροτρυνση.Ξεκιναω εγω τον αγωνα και αυτη την εβλεπα βαριεστημενα να κοιταει το ταβανι με απιστευτη απαθεια μεχρι την στιγμη που παλι χασμουρηθηκε(αα λεω δεν παμε καλα).ΕΕ εκει αρχισε να μου πεφτει και ετσι αυτη τον ξαναπηρε στο στομα για λιγο να πετυχει καποια σχετικη ανορθωση μπας και καταφερω να μπω στα τεσσερα να τελειωσω σαν ανθρωπος.Μολις απεκτησα μια σχετικη στυση επιχειρησα να μπω αλλα ματαια και ετσι μετα απο λιγο της ειπα να αποχωρησει απ το δωματιο.
Εν αντιθεση με οσα εγραψε συναγωνιστης απο κατω εγω ειδα αλλη συμπεριφορα εντελως, ειτε γιατι ηταν κουρασμενη(αν και ειχε πιασει μολις 20 λεπτα πριν δουλεια) ειτε για αλλους λογους.....
Για μενα δεν υπαρχει περιπτωση να ξανατιμηθει εφαγε μαυρο η φολα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Tsarkalakos
Ανώτατος
305
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Σεπτεμβρίου, 2012
Να φανταστω.Σου επαιρνε πίπα και ηταν σε σταση εμβρυου;Kαι μπορουσες να πιασεις μονο την πλάτη της;
29 Σεπτεμβρίου, 2012
πραγματικά είναι πολύ κακή στο δωμάτιο............
κρίμα και είναι καλό ζυμαράκι.
29 Σεπτεμβρίου, 2012
Ετσι ακριβως οπως τα ειπατε ειναι Κουλ Δεν πειραζει απλα μαυρο Θυμός
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3