Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 125 10
Μπουρδέλα
126009
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επισκεψη με συναγωνιστες στο Μεταξι με σκοπο την τσαρκα και την καταθεση φυσικα.Μπηκαμε σε κανα-δυο σπιτια της Ιασωνος και φτανουμε καποια στιγμη στο 37Α με σκοπο να τιμησουμε την Αλεξανδρα που για εμας πλεον ειναι στανταρακι.Καθως περιμεναμε στο σαλονι για να βγει απ το δωματιο ερχεται ενας τυπος και μιλαει στην τσατσα για να προειδοποιησει προφανως για ενδεχομενο ντου των μπατσων στα στεκια.Ετσι η τσατσα μας λεει παιδια πρεπει να κλεισω και ετσι την καναμε.Εκεινη την ωρα ολη η Ιασωνος χαμηλα εκλεισε και γενικα επικρατουσε μια αναμπουμπουλα.Εμεις ανεβηκαμε προς τα πανω και μπηκαμε στο 20Α.Εκει μας παρουσιαστηκε η Λαρισα απ τον νεαρο τσατσο.Ομορφο κοριτσακι στα 22ετη,ξανθια,μικρο βυζακι αλλα σουβλερο,μετριο αναστημα και τελειο κωλαρακι(Εμενα γενικα μου θυμιζε την Αννα/Τζουλια του Φ71Β στο πιο αδυνατο της).Εγω οταν την ειδα και αναλογιζομενος οτι δεν θα ειχα πολλες επιλογες εβγαλα το δεκαρικο και μπηκα στο δωματιο.Το δωματιο πολυ καλο για τα επιπεδα του Μεταξιου με εξεπληξε.Η Λαρισα λοιπον ηρθε μεσα μετα απο λιγο καθως τελειωσε με αλλον συναγωνιστη.Αφου καναμε τις κλασικες συστασεις ξαπλωσε διπλα μου και πηγε να μου βαλει την καποτα με το στομα αλλα σε πεσμενο μοριο.Προκαταρκτικα μηδεν μπορω να πω αλλα τεσπα.Καθως αυτη ασχολιοταν με την πιπα εγω χουφτωνα το πανεμορφο κωλι της για να μπορεσω να φτιαχτω οσο γινοταν.Αφου επηλθε καποια στυση οχι μεγιστη αλλα καπου στο 70% με ρωτησε αν θελω να ξεκινησουμε η να συνεχισει την πιπα.Της ειπα να ξεκινησουμε σε ιεραποστολικο τεμπο στο οποιο φοραγε και τα 12ποντα και το θεαμα ηταν καυλωτικο.Στη σταση αυτη η Λαρισα ηταν ζεστη και συμμετηχε ειτε με γλυψιματα στο αυτι ειτε με φιλια σε στηθος,προσωπο κλπ.Γενικως ηταν εκει και δεν κοιταγε το ταβανι.Σε καποια φαση μου λεει θες να ανεβω απο πανω?Της ειπα δεν χρειαζεται και συνεχισα ιεραποστολικα.Επειδη το τελος δεν θα ερχοταν ετσι την γυρισα στα τεσσερα οπου στην θεα του απιστευτου κωλιου της θα γινοταν το μοιραιο.Στηθηκε πολυ ωραια και αρχισε το σφυροκοπιενω η ολη φαση εξελισοταν μπροστα στα ματια μου απ τον καθρευτη με την Λαρισα να ριχνει καυλωτικες ματιες.Σε λιγο ο τσατσος χτυπησε πορτα(στο 7λεπτο στο περιπου) αλλα ευτυχως η κοπελα δεν εκανε να φυγει οπως μερικες αλλες αλλα απλα μου ειπε οτι πρεπει να συντομευουμε.Επειδη εγω εχω πια προσαρμοστει στο ωραριο του Μεταξιου(7-8 λεπτα μαξ) καταφερα να συγκεντρωθω και ενα λεπτο μετα το χτυπο τελειωσα πανιγυρικα
Εν κατακλειδι η Λαρισα αν εξαιρεσεις τα προκαταρκτικα που δεν κανει σε ολη την υπολοιπη φαση ειναι πολυ συνεργασιμη και δεκτικη και γενικα για το 7-8λεπτο που σου δινεται περνας καλα για 10 ευρω.
Αν επαιζε στη Φυλης με 20ευρω προφανως να εκανε περισσοτερα και να προσεφερε παραπανω χρονο....
Εν κατακλειδι η Λαρισα αν εξαιρεσεις τα προκαταρκτικα που δεν κανει σε ολη την υπολοιπη φαση ειναι πολυ συνεργασιμη και δεκτικη και γενικα για το 7-8λεπτο που σου δινεται περνας καλα για 10 ευρω.
Αν επαιζε στη Φυλης με 20ευρω προφανως να εκανε περισσοτερα και να προσεφερε παραπανω χρονο....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λαρίσα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού