Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 137 10
Μπουρδέλα
128310
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μετα την χθεσινη ηττα απο το μεταξι και την σημερινη τσαρκα στην φυλης,η Κατριν με τραβηξε σαν μαγνητης,τοσο με τις βυζαρες της,της οποιες ειχε πεταγμενες εξω, οσο με το κορμι της,και την πουτανε ματια,σου δημιουργουσε φαντασιωσεις μονο βλεπωντας την.
Φοραγε φωσφοριζε ροζ η πινκ τελος παντων,και ασημενια πορνοτακουνα και εδενε ολο το σετ περιφημα.
Στα της μαχης τωρα,προκαταρκτηματα με γλυψηματα απο μερους μου στις μπαλες της,πιπα οχι ιδιαιτερα καλη,με δοντι η οποια σε καποια σημεια ηταν ενοχλητικη,οποτε την σταματησα γιατι ημουν ειδη ετοιμος.
Εναλαγες στασεων,ιεραποστολικο,μετα στα πλαγια και τελος στα τεσσερα,οπου αντεχει το σφυροκοπημα και ετσι ηρθε το τελος κρατωντας τα βυζια της.
Θελει λιγο εκπαιδευση,αλλα ηταν ενα καλο πηδημα,χρηζει και δευτερης δοκιμης για ποιο αναλυτικα συμπερασματα βελτιωσεως στον καιρο!!
Φοραγε φωσφοριζε ροζ η πινκ τελος παντων,και ασημενια πορνοτακουνα και εδενε ολο το σετ περιφημα.
Στα της μαχης τωρα,προκαταρκτηματα με γλυψηματα απο μερους μου στις μπαλες της,πιπα οχι ιδιαιτερα καλη,με δοντι η οποια σε καποια σημεια ηταν ενοχλητικη,οποτε την σταματησα γιατι ημουν ειδη ετοιμος.
Εναλαγες στασεων,ιεραποστολικο,μετα στα πλαγια και τελος στα τεσσερα,οπου αντεχει το σφυροκοπημα και ετσι ηρθε το τελος κρατωντας τα βυζια της.
Θελει λιγο εκπαιδευση,αλλα ηταν ενα καλο πηδημα,χρηζει και δευτερης δοκιμης για ποιο αναλυτικα συμπερασματα βελτιωσεως στον καιρο!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 28, 2012
Όνομα κοπέλας
Κατρίν
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Σεπτεμβρίου, 2012
δεν ειμαι φαν των νεαρων αλλα ειναι απιστευτη γυναικα για την φυλης...μακαρι να συνεχισει εδω!!!! πολυ καβλα
teo_gilf
29 Σεπτεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
απο πού είναι........
n.smirni76
30 Σεπτεμβρίου, 2012
αν και δεν την ρωτησα για ρουμανα φαινετε.
sotirof
30 Σεπτεμβρίου, 2012
Πραγματικά είναι αρκετά καλή , παρά το ότι είναι Ρουμανίς .
orinosleon
01 Οκτωβρίου, 2012
το εχουν κατα βαθος να σε φτιαχνουν!!
sotirof
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5