Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 233 10
Μπουρδέλα
277471
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Δε μπορουσα να βρω αλλο τιτλο,ειναι ο πιο ουσιαστικος για μενα,μετα απο τη συναντηση με τη γκαμπριελα.Οχι οτι ηταν ψυχρη η' αμετοχη,αλλα οτι ηταν μια ψευδαισθηση,μια ψευδαισθηση πηδηματος.Ξεκινημα με χαδια και φιλια στο λαιμο μου,για λιγο,θετικο αυτο,στοματικο ομως λιγο,λες και παραγγειλαμε μιση μεριδα απο ορεκτικα,και ας ηταν νοστιμα.Κατοπιν πισωκολλητα με μενα να μπαινω μεσα της και καποιες μικρες κραυγες στην αρχη,που μ εκαναν να πιστεψω οτι μαλλον κατι πηγαινει καλα..ομως η συνεχεια δεν μ επεισε.Οι αναστεναγμοι,τα βογγητα,η εκφραση πονου στο προσωπο της, φερνοντας τη στα πλαγια, και τα λογια της,μου φανηκαν σε πολλα σημεια τυποποιημενα και ψευτικα,μερος μιας επαγγελματικης συνηθειας για να εξιταρουν τον εκαστοτε πελατη.Οταν της ζητησα να παμε και ιεραποστολικα,μου ανεφερε και τον χρονο,εκει ουσιαστικα το παιχνιδι τελειωσε,και ας ηταν το ιεραποστολικο που κρατησε λιγο, αρκετα καλο,αφου της ζητησα να χαλαρωσει οσον αφορα το χρονο και τη συμμετοχη.Δυστυχως στο ιεραποστολικο δε μπορεσα να κρατηθω και τελειωσα σχετικα γρηγορα,αφου σ αυτη τη σταση ηταν πιο θερμη και πιο αληθοφανης τουλαχιστον.Προσωπικα παντως,η ολη συνευρεση δεν μου αφησε τιποτα για να θυμαμαι,με μια κοπελα που εδω και πολυ καιρο βασανιζομουν να παρω και ας μην το εκανα,ενεργωντας ενστικτωδως σωστα εκ των υστερων.Βλεπετε ειναι τετοια τα σωματικα της προσοντα,μπουταρες ,κωλαρες,στηθαρες(με τομες κατω απο τη θηλη),που δε μπορεις να μεινεις ασυγκινητος.Και ισως αυτο ειναι και ενα μαθημα τελικα,να λεω σταθερα οχι σε μια γυναικα,οσο χυμωδης και προκλητικη και αν ειναι,αν αισθανομαι οτι δεν μου ταιριαζει
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 28, 2012
Όνομα κοπέλας
Γκαμπριέλα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Συμμετέχει όμως ακόμα κ έτσι,πράγμα που το προτιμώ από τις εντελώς κοιμισμένες...
Θα σημειώσω, όμως, ότι η Γκαμπριέλα είναι επιλέξιμη για τις υπηρεσίες της αλλά θα μου άρεσε καλύτερα να αντιστοιχούσε σε αμοιβή 15 ή καλύτερα 10 ευρώ.