Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 69 10
Γενική βαθμολογία

3.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Την Παρασκευή κατά τις 16:00 είχα ένα ραντεβού εκεί κοντά... αλλά είχα και κάβλες! Οπότε είπα να τσεκάρω να δω τι παίζει! Πικρό μου βγήκε όμως. Για να μην τα πολυλογώ, το συγκεκριμένο μπουρδέλο είχε ένα καλό κοντοπούτανο, ξανθό, αδύνατο, με μεγάλα βυζιά. Έτσι φαινόντουσαν κάτω από το σουτιέν γιατί γυμνά δεν τα είδα ποτέ!!! Το πουτανάκι ήταν αρκετά καλό, οι λάτρεις των κοντοπούτανων θα το τιμούσαν... Έτσι κι εγώ.

(Τι το ήθελα ο ΜΑΛΑΚΑΣ!)

Φορούσε ένα σουτιέν και από κατω πολύ καυτή φουστίτσα με δαντέλα γύρω-γύρω. Η τσατσά λέει "τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, από πάνω, ελεύθερα πιασίματα". Σκάω 15 ευρώ και ανεβαίνω.

(Τι το ήθελα ο ΜΑΛΑΚΑΣ!)

Έρχεται μετά από λίγο. Με ξαπλώνει στο κρεβάτι και πριν αρχίσει την πίπα μου ξεκαθαρίζει: "Όχι πισωκολλητό μωρέ μωρό μου, από πάνω αν θες, πλάγια... ότι θέλεις!". Επειδή ήταν αδυνατούλικο κοντοπούτανο και είχε μικρό κωλαράκι, με χάλασε... γουστάρω μικρά κωλαράκια στα 4... Αλλά λέω "δε γαμιέται, μου το ζήτησε ευγενικά!".

(Τι το ήθελα ο ΜΑΛΑΚΑΣ!)

Μου παίρνει ένα μετριότατο τσιμπούκι και μετά μου λέει αν θέλω από πάνω. Έρχεται λοιπόν από πάνω και το μόνο καλό ήταν ότι ξάπλωσε όλη πάνω μου και ένιωθα στο στήθος μου τις βυζάρες της και χούφτωνα το μικρό κωλαράκι της. Μόλις όμως της λέω να βγάλει το σουτιέν, με γειώνει! Της το ξαναλέω... "όχι, όχι". Οχιά διμούτσουνη σκέφτομαι και της λέω να γυρίσει ανάσκελα γιατί από riding... ψόφια πράγματα.

(Τι το ήθελα ο ΜΑΛΑΚΑΣ!)

Ίσα που άνοιγε τα πόδια της, ήταν φανερό ότι ήθελε να με κρατήσει "εκτός" όσο γίνεται. Βέβαια δεν μάσησα και την έσπρωξα καλά, αλλά με κούρασε η πουτάνα. Να βάζει κόντρα συνέχεια με τα μπούτια της! Τελικά μόλις άρχισα να χύνω, μετά από 2(!) δευτερόλεπτα μου λέει "εντάξει μωρό μου?" και κάνει να τραβηχτεί. Εκεί τα είχα πάρει στο κρανίο, την αρπάζω από τους ώμους και την τραβάω προς τα κάτω με δύναμη, σπρώχνω και το καβλί μου όλο μέσα και λέω "όχι, ακόμα χύνω... μωρό μου!". Και την κράτησα εκεί μέχρι που στράγγιξα!!! Ρε την καριόλα... μου έβγαλε την πίστη!

(Τι το ήθελα ο ΜΑΛΑΚΑΣ!)

Δεν πρόκειται να πάω ΠΟΤΕ ξανά σε αυτό το σκατομπουρδέλο. Είναι η τρίτη φώλα που τρώω από διαφορετική κοπέλα εκεί μέσα. ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ! Καμιά φορά φέρνει κάτι νόστιμα μουνάκια αλλά μην παρασυρθείτε. Είναι φώλα η κατάσταση.

Τι το ήθελα ο ΜΑΛΑΚΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 04, 2008
Ε
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού