Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 220 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η επίσκεψη έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στις 14.15 και αναφέρομαι στο πάνω(και αριστερά) από τα δύο σπίτια που συστεγάζονται στον ίδιο αριθμό. Σε αυτό το σπίτι χρέη υπηρεσίας εκτελεί εδώ και λίγο καιρό αυτή η καλτ μορφή τσάτσου(τσατσάς χα χα)με το άσπρο μαλλί και γένι που τα έχει πιασμένα με κοτσιδάκια και δούλευε συνήθως στο Ιάσωνος 30β και 33…ο τύπος την στιγμή που πήγα να περάσω με την Μαρία καυλαντιζε στο σαλόνι έναν πακιστανό , σε κάποια φάση μπαίνουν μαζί σε ένα δωμάτιο και κάθισαν για κάνα 3λέπτο , έπειτα βγήκαν και είχε ένα πονηρό χαμόγελο στο πρόσωπο του(μάλλον του πήρε πίπα), τέλος πάντων στο θέμα μας , η Μαρία είναι μία μελαχρινή λεπτή σχετικά ψηλή κοπέλα με μικρό βυζί από την Ρουμανία και ηλιακά ην τοποθετώ λίγο πάνω από τα 30….η κοπέλα έχει διάθεση για ομιλία παρόλο που δεν ξέρει ελληνικά(μόνο κάτι ελάχιστα βασικά) , αλλά ούτε αγγλικά και καταντάει αρκετά κουραστικό γιατί μου απευθυνόταν μιλώντας μου στα Ρουμάνικα αν και δεν καταλάβαινα….
Πάντως γουστάρει πολύ τους Έλληνες κάτι που το βρίσκω φυσιολογικό μιας και όλη την μέρα συναναστρέφεται και συνουσιάζεται με βρομερούς ‘’πάκιδες’’……έβγαλε το φωσφόριζε λαχανί κάτω εσώρουχο που φορούσε και μου το έδειχνε όλο καμάρι…..κάθισε οκλαδόν στα πλάγια από μένα και άρχισε να μου τον παίζει χαμογελώντας κα φυσικά μιλώντας ρουμάνικα….με ρώτησε αν θέλω πίπα , με σκούπισε και τον πήρε στο στόμα της , η πίπα της αερόπιπα και πολύ μικρής διάρκειας , πέρασμα προφυλακτικού και αφού τοποθέτησε πάνω στον πούτσο μου μικρή ποσότητα τζέλ ανέβηκε από πάνω μου , συμμετοχή μέτρια και μετά από λίγο αλλαγή στάσης σε πλαγιαστό μετά από δική της πρωτοβουλία αν και είναι μια στάση που δεν προτιμώ και ειδικά με τόσο λεπτές κοπέλες , τρίτη στάση στα τέσσερα όπου πήρε την γνωστή στάση που δεν μπορείς να γαμήσεις…χαμηλά η λεκάνη και κλειστά τα πόδια ,πολύ γρήγορα της ζήτησα κώλο , ξαναέβαλε τζέλ στον πούτσο μου και μπήκα μέσα της με αρκετή ευκολία , άρχισα από την αρχή να την γαμάω δυνατά , αντέχει , της είπα ότι δεν με βολεύει η στάση του σώματος της και γύρισε ανάσκελα με ψηλά τα πόδια , συνέχισα να της γαμάω την κωλοτρυπίδα ενώ αυτή έπαιζε με το μουνάκι της , μετά από λίγο ήρθε και το τέλος….μάλιστα με ευχαρίστησε κιόλας ….
Εν κατακλείδι στα 10 ευρώ και με κωλαράκι είναι καλή επιλογή…..τα δωμάτια ήταν ψηλοκαθαρά αλλά τα σεντόνια είναι παμπάλαια και πολυχρησιμοποιημένα……

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 23, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit

Σχόλια