Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 197 10
Μπουρδέλα
193263
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Την ψηλή μουνάρα Ντενίσα την έχω πετύχει αρκετές φορές και εγώ στο 66 όπου δουλεύει με την κοντή Νικολέτα και όλο δίσταζα να περάσω μαζί της μιας και δεν έχουν γραφτεί και τα καλύτερα για την συμμετοχή/υπηρεσίες της στο δωμάτιο. H ευγενική τσατσα μου ανακοίνωσε το πρόγραμμα της κοπέλας όπου είπε και την στάση 69. Αφού έδωσα το μπλε παράβολο πέρασα στο δωμάτιο όπου η τσατσα μου τέντωσε λίγο τα σεντόνια και έφτιαξε κάπως τα μαξιλάρια και μου ευχήθηκε να περάσω καλά με το μωρό. Μετά από κάμποσα λεπτά αναμονής στο δωμάτιο έρχεται μέσα η ψηλή και ύστερα από σύντομες χαιρετούρες ξαπλώνουμε όπου άρχισε κάτι ψεύτικα προκαταρκτικά με νιαουρίσματα και ναζάκια που ήταν πολύ προσποιητά. Μετά από 1-2 λεπτά σαχλαμαρίσματος έβγαλε από μόνη της το σουτιέν και άρχισα να παίζω με τα πολύ όμορφα φυσικά βυζάκια της. Μου είχε κολλήσει την μούρη μου στην ρόγα της και δεν ήθελε να σταματήσω να την γλύφω. Μετά από λίγο μου πιάνει τον πούτσο που ήταν ήδη κάγκελο αρκετή ώρα και αρχίζει να μου τον παίζει ώσπου μου φόρεσε αμέσως καπότα για να αρχίσει το κλαρίνο. Εδώ να σημειώσω πως με χάλασε αρκετά το γεγονός ότι η καπότα ήταν ανοιχτή και την κρατούσε στο χέρι της από την στιγμή που μπήκε στο δωμάτιο, πράγμα που μαλακιωδώς εγώ της επέτρεψα να συνεχίσει... Το κλαρίνο της αρκετά τυπικό και τίποτα το ιδιαίτερο. Μάλιστα είχε αρκετή δόση δοντιού σε σημείο που σκεφτόμουν πως το κάνει επίτηδες για να με πονέσει. Αφού δεν ήμουν και πολύ ενθουσιασμένος την αρχίζω εγώ με την σειρά μου ένα γλύψιμο στο γατάκι της που και εκεί φάνηκε να έχουμε κάποιο θέμα με τις τρίχες που είχαν αρχίσει να μεγαλώνουν σε μη αποδεκτό βαθμό. Έδειχνε να το απολαμβάνει με διακριτικές κραυγούλες μιας και επέμεινα αρκετή ώρα εκεί κάτω. Όταν ολοκλήρωσα το έργο μου ανέβηκα από πάνω της και άρχισα να την πηδάω με αργό ρυθμό στην αρχή και μετά σιγα σιγα να ανεβάζω στροφές όπου για να μην τελειώσω, της ζήτησα να αλλάξουμε στάση. Ύστερα από 2 εναλλαγές ακόμα στάσεων έφτασα στην αποκορύφωση με την απίστευτη θέα του κώλου της που όσο τον έβλεπα τόσο ήθελα να τον σκίσω επιτόπου. Αμέσως ντύθηκε και έφυγε από το δωμάτιο με το ύφος της μουνάρας που το ξέρει πως είναι, όπως ακριβώς είχε μπει και στο δωμάτιο δλδ. Όσο ντυνόταν την ρώτησα αν θα δουλεύει εκεί τα πρωινά και μου απάντησε πως αντικαθιστά κάποια άλλη κοπέλα προσωρινά και πως κανονική της βάρδια είναι στο 66. Συνολικά θα έλεγα πως ήταν μια σχετικά καλή εμπειρία αλλά θα ήθελα λίγο περισσότερη προσπάθεια στα προκαταρκτικά της και στο κλαρίνο της. Από εμφάνιση θα την ξαναέπαιρνα σίγουρα. Από υπηρεσίες όχι και τόσο σίγουρα...
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού