Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Είχα πάρει την Ντάρια, στην αρχή του καλοκαιριού, παρτούζα με μια άλλη ξανθούλα και η καύλα που μου είχε βγάλει τότε με είχε κάνει να μετανιώσω που δεν την είχα πάρει μόνη της για να την ευχαριστηθώ (έβγαζε καύλα και για τις δύο, μιας και η άλλη ήταν ψιλοξενέρα).
Έτσι επέστρεψα στο μπουρδελάκι για να πάρω την Ντάρια μόνη και να ξεσαλώσουμε.
Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα.
Ήταν γύρω στις 12 το μεσημέρι και την πέτυχα πάνω στο φαΐ, αφού έδωσα το 10€ και μετά τα σχετικά παράπονα, της ευγενικής κατά τα άλλα υπηρεσίας,για την αναδουλειά που μαστίζει τους Οίκους πέρασα στο δωμάτιο που βρίσκεται στο βάθος δεξιά.
η Ντάρια δεν άρχισε να έρθει και με το που μπήκε μου φόρεσε την καπότα και άρχισε ένα μηχανικό τσιμπούκι, σαν αυτόματη πλαστική κούκλα, κρατώντας απομακρυσμένα τους γλουτούς και τον κώλο της σαν να μην ήθελε να την χαϊδέψω.
Της έκανα σήμα για το τέλος της πίπας και αμέσως ξάπλωσε ανάσκελα βάζοντας ταυτόχρονα κρέμα στο μουνί της, την πλησίασα και αυτή κρατώντας τον πούτσο μου τον οδήγησε στην σχισμή του αιδοίου της, ύστερα έκλεισε τα μάτια και μπήκε σε mode κομοδίνου, αφήνοντας με να κουνιέμαι σαν το μαλάκα.
Προσπαθώντας να μην ξενερώσω τελείως την γύρισα στα τέσσερα και πίεσα το κεφάλι της στο στρώμα ώστε να έχω την δυνατόν καλύτερη πρόσβαση, ευτυχώς η θέα του ψιλό χαλαρού κώλου της και η εικόνα μας στο καθρέφτη ήταν αρκετά για να περισώσουν την στύση μου μαζί με την αξιοπρέπεια μου.
Το τερμάτισα γραπώνοντας δυνατά τους γλουτούς της και μπαινοβγαίνοντας με δύναμη στην γλιστερή από την κρέμα σχισμή της.
αμέσως μόλις βγήκα σηκώθηκε, είπε ευχαριστώ και απομακρύνθηκε φορώντας ταυτόχρονα και το βρακί της για να πάει στην κουζίνα να συνεχίσει το φαΐ της.
μπορεί να έτυχε αλλά η ξενέρα που εισέπραξα με αποτρέπει από το να ξαναδοκιμάσω, μπορεί να ισχύει και αυτό που λέει ο λαός: "νηστικό αρκούδι δεν χορεύει)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Fuckable
Μέλος
18
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού