Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 190 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Χωρις να εχω ορεξη για βολτες ειπα να μπω στη 1η που θα δω και θα μου αρεσει, μπαινω στο σπιτι εμφανιζεται, ωραια γυναικα με καυλωσε το κορμι της πολυ και με κατι περιεργα κουνηματα που εκανε λεω ας περασω, πριν προλαβω να ξεντυθω μπαινει μεσα και μου ορμαει κανονικο attack ... Αρχιζουμε μπαλαμουτι στο ορθιο μετα παμε στο κρεβατι που το μαξιλαρι ηταν βρεγμενο ολο ... γι'αυτο και η χαμηλη βαθμολογια στη τσατσα. Απο πνευστα περασε τις μπαλες αλλα γενικα δεν μου αρεσε η δεν το εχει η δεν το γουσταρει δεν ξερω παντως δεν εκανε καλη πιπα. πριν το κανει με ρωτησε αν ηθελα σκουφι η οχι , απαντησα οτι θελω. Νομιζω δεν θα ελεγε και οχι στο 69 με τη σταση που ειχε παρει αλλα επειδη ευτυχως ακομα σκεφτομαι με το πανω κεφαλι δεν δοκιμασα κιολας. Στα του σεξ τωρα πηδηχθηκαμε με πολυ ενταση σε πολλες στασεις και το καταφχαριστηθηκα, αξιζε το 20αρικο κατα τη προσωπικη μου αποψη, στο τελος μου ειπε ευχαριστω της ειπα και εγω και μου απαντησε μακαρι ολοι να μπορουσαν να πηδηξουν σαν εσενα, με ανεβασε ντυθηκα χαιρετισα και εφυγα ...

Υ.Γ. Απο θεμα εμφανισης ενιωσα οπως οταν ειμουν 20 χρονων που ηθελα να πηδηξω ενα ομορφο μιλφ με ωραιο κορμι και κωλαρα ωραια , αν και εχω περασει τα 35 μου εβγαλε αυτη την επιθυμια και ξανανιωσα. Νομιζω πως οι πιο πιτσιρικαδες που εχουν ιδια φαντασιωση με εμενα με ενα ωραιο μιλφ δηλαδη ειναι οτι πρεπει.

Αυτα απο μενα και μαλλον θα ξαναπηγαινα οταν μου δωθει και παλι η ευκαιρια.

Καλα να περνατε και να σκεφτεστε με το πανω κεφαλι !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 05, 2012
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Ενεργό Μέλος
24
Πόντοι:
326
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Σεπτεμβρίου, 2012
η κοπελα θυμασαι απο ποια χωρα ηταν;ειχα συναντησει μια παρομοια σε στουντιο που ηταν απο ουκρανια.πολυ καλη.ξανθια ή μελαχρινη;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1