Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 144 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός... και τούμπαλιν!

Δεν ξέρω αν μιλάμε για την ίδια κοπέλα με τους προηγούμενους, μάλλον ναι. Εμένα πάντως ως Σούζη μου συστήθηκε μία ψηλή κοπέλα (πάνω από 1.75), αδύνατη, μελαχρινή με σγουρά μαλλιά, αρκετά μαυρισμένη με καυλιάρικη φατσούλα και υφάκι σνομπ, πολύ "μη μου άπτου".

Φορούσε κάτι πολύ "ιδιαίτερα" εσώρουχα, μαύρα, το κάτω ίσα να καλύπτει τις 2 τρυπούλες της (σαν λωρίδα χωρίς πλαϊνά) και πάνω κάτι σαν μαστοζωνάρια γύρω από τα βυζιά της, προφανώς για να τα ανορθώνουν και να φαίνονται πιο μεγάλα. Μέγεθος 2 με 2.5 το πολύ.

Σώμα μοντέλου, πολύ όμορφη γενικά, ποδάρες, ωραίο κωλαράκι σφικτό (όχι πολύ μικρό), καθαρό δέρμα, περιποιημένη και βαμμένη, αλλά το ύφος και το χαμογελό της είχε κάτι ψυχρό και ψεύτικο, όπως και ο τρόπος ομιλίας. Σε φάτσα και ύφος κυρίως μου θύμισε λίγο τη Νίνα Λότσαρη, αν σας λέει κάτι. Στο σαλόνι μου είπε ότι κάνει μόνο απλό πρόγραμμα για λόγους υγείας...

Αν και ενστικτωδώς δίστασα να μπω, η πίεση της τσατσάς (χοντρή καστανή που δουλεύει και βράδια απογεύματα) με έπεισε τελικά (καθόλου ευγενική, αλλά δεν ήθελα να ακούσω σχόλια καθώς θα βγαίνω).

20 ευρώ για απλό πρόγραμμα και μπαίνω σε ένα δωμάτιο μικρό, χωρίς κρεμάστρα, με κλιματισμό, καθρέφτη μεγάλο στο πλάι του κρεβατιού, αρωματικό χώρου, αλλά με ένα κρεβάτι που τα σεντόνια του μου φάνηκαν αρκετά βρώμικα... Γενικά αυτό το μαγαζί έχει μια περίεργη έντονη, κάπως άσχημη μυρωδιά, ίσως αποσμητικού.

Έρχεται η κοπέλα μετά από 1-2 λεπτά, γύρω στις 12.20. Με βλέπει όρθιο να την περιμένω και με "διατάζει" να κάτσω στο κρεβάτι. Απαγορεύεται στα όρθια! (ωχ, αρχίσαμε...). Κάθομαι και έρχεται δίπλα μου έχοντας ψεύτικο χαμόγελο και έντονο βάψιμο στο πρόσωπο. (Βγάζει μόνο το κάτω εσώρουχο και τα τακούνια, όχι το πάνω που ανορθώνει το στήθος).

Το σώμα της ήταν μαζεμένο με τα πόδια κλειστά προς το μέρος μου, προφανώς για να μην τη δακτυλιάσω. Κρατούσε και μια απόσταση μην τη φιλήσω. Έκανε λίγα χάδια στους ώμους μου κυρίως, τη χούφτωσα και γω λίγο σε πόδια, κώλο και ελάχιστα στο στήθος και όταν καύλωσα μόνο (πάλι καλά) μου πέρασε το προφυλακτικό.

Η πίπα της γρήγορη και δυνατή, με αρκετό χέρι, κτυπήματα στη γλώσσα και μέσα στο στόμα της. Καλή, αλλά αυτό το γελάκι της αντικαυλωτικό. Το μόνο καλό είναι ότι κράτησε αρκετή ώρα, ίσως 2 λεπτά. Εγώ προσπαθούσα να τη χουφτώσω με μεγάλη δυσκολία, ήξερε γιατί έβαλε έτσι το σώμα της, όπως όλες... Υπέροχο σώμα πάντως, καλλίγραμμα πόδια, βαμμένα νυχάκια που δε χόρταινα να... βλέπω... Εμμμμ

Πώς θες; μου λέει. Της δείχνω στα 4 και της λέω μετά γυρνάμε σε ιεραποστολικό. Καταπληκτική η θέα: καθαρή πλάτη, υπέροχο δέρμα με ένα τατουάζ τίγρης στη μέση, στητό κωλαράκι, ποδάρες όμορφες και στο κατάλληλο ύψος για μένα (ουφ...). Όχι πολύ στενή, έβαλε και αρκετή κρέμα, αλλά ήμουν τόσο καύλα που το απόλαμβανα μια χαρά. Μετά από ένα έντονο σφυροκόπημα (2-3 λεπτά) και αγνόωντας το γελάκι της ύαινας που είχε όλη την ώρα, μόνη της πήγε να γυρίσει σε ιεραποστολικό.

Όμως, για κακή μου τύχη όταν έρχομαι από πάνω της κάνει μια επιθεώρηση στο προφυλακτικό (για να το ισιώσει) και βλέπει ότι μου είχανε φύγει λίγα χύσια (χωρίς να έχω χάσει τη στύση). Μου λέει "τελείωσες". Όχι της λέω. Μου λέει πως τραβήχτηκα για να μη χύσω και δεν πρέπει να το κάνω αυτό. Δεν μπορεί λέει να συνεχίσουμε το σεξ γιατί φοβάται πως θα σπάσει το προφυλακτικό (λες και δεν υπήρχε άλλο, ακόμα και έξω να έβγαινε 5-6 λεπτά περάσανε). Με ένα ηλίθιο χαμόγελο όλα αυτά...

Ήμουνα έτοιμος να τη βρίσω, αλλά μου λέει το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να μου τραβήξει μία μαλακία "για να βγάλω και τα υπόλοιπα". Άντε λέω καλά, μπας και τη χουφτώσουμε λίγο παραπάνω κιόλας...

Τζίφος... ίδια στάση με την πίπα, στην αρχή έκανε δυνατό τράβηγμα, μετά έκανε λίγη πίπα και φτύσιμο και μετά πάλι χέρι αλλά γλίστραγε τόσο η καπότα που σιγά μην τελείωνα.

Της είπα να το κάνω εγώ και πρόθυμα ήρθε στο πλάι αγκαλιά. Της χούφτωνα με το άλλο χέρι τον κώλο, ενώ εκείνη με κοιτούσε στο πρόσωπο σε απόσταση αναπνοής (ίσα να μην μπορώ να τη φιλήσω) και έλεγε ψιθυριστά "έλα μωρό μου". Στην αρχή μου χάιδευε τα αρχίδια αλλά της είπα ότι δε βολεύει και τελικά με χάιδεψε λίγο σε κοιλιά και στήθος ώσπου να τελειώσω.

Μόλις τελείωσα σηκώθηκε αμέσως, μου χαμογέλασε με ύφος νυφίτσας και αποχώρησε από το δωμάτιο λέγοντας απλώς ένα γεια. Χρόνος παραμονής της στο δωμάτιο 9 λεπτά.

Δεν το έκλαψα το 20αρικο (ωραία κοπέλα), αλλά δεν ένιωσα ότι έπιασε και τόπο (λόγω της στάσης της). Κομοδίνο δεν τη λες, είναι αρκετά πρόθυμη, αλλά αν δεν αλλάξει attitude (στάση/ νοοτροπία) και φέρεται σαν κυρία βορείων προαστίων ή Κολωνακίου, δουλειά δεν κάνουμε...

Ας πάει να δουλέψει σε κάνα στούντιο που εκεί οι ψωνάρες κάνουνε καριέρα πιο εύκολα...Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 13, 2012
Όνομα κοπέλας
Σούζη
O
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Σεπτεμβρίου, 2012
Ρε ψηλέ.....στα γράφω από κάτω.................Εμμμμ
13 Σεπτεμβρίου, 2012
Ορέστη έχεις γίνει και ο πρώτος μπουρδελιάρης!
14 Σεπτεμβρίου, 2012
Συνεχισε μαν δυναμικα!!!!
14 Σεπτεμβρίου, 2012
μια μικρή συμβουλή: Ορέστη, μαν, κόψε τις μπηχτές για τα στούντιο και τις κοπέλες που δουλεύουν εκεί. Αφενός μεν δεν σου φταίνε όλες, αφετέρου δε με βάση το "ένοχο" παρελθόν σου μόνο κόμπλεξ δείχνεις οτι βγάζεις....
14 Σεπτεμβρίου, 2012
τα βυζιά της είναι σιλικονάτα 2.5άρια........
(Updated: 14 Σεπτεμβρίου, 2012) 14 Σεπτεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Dawn, άκου να σου πω κάτι, να διαχωρίζουμε κάποια πράγματα. Ναι, έχω μια προσωπική κόντρα με συγκεκριμένη κοπέλα που δουλεύει σε στούντιο, όλοι το γνωρίζουνε αυτό.

Από κει και πέρα, έχω πρόβλημα με πολλά στούντιο που τρώνε τα λεφτά του κοσμάκη, όχι με τα λίγα που λειτουργούν σωστά. Απλώς επισημαίνω κάποια πράγματα, να τα ακούνε και όσοι πάνε στα στούντιο και όσοι/όσες δουλεύουν εκεί.

Δεν έχω κανένα κόμπλεξ, ποτέ δεν αρνήθηκα ότι ήμουνα κολλήμενος με το 104, αλλά ως πρώην "εξαρτημένος χρήστης" θέλω να σώσω τυχόν επόμενα θύματα!

Usually: Filis vfm, studio no vfm guys! So simple! Κουλ
O
Orestis_Kou
14 Σεπτεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

n.smirni εγώ τι είπα; Χμμμ;

δεν είπα σιλικονάτα ε; 2 με2.5 είπα, δίστασα λίγο να πω 2.5 επειδή αυτό που φορούσε μου φάνηκε ότι τα μεγάλωνε λίγο.
O
Orestis_Kou
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7