Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 137 10
Γενική βαθμολογία

5.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Η Άννα Μαρία διαθέτει αρκετά εντυπωσιακή εμφάνιση (ψιλή λεπτή ξανθιά γαλανομάτα) με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το ωραίο και καυλιάρικο πρόσωπό της. Ανακοίνωσε και πρωκτικό στην υποδοχή και έτσι είπα να την τιμήσω για δοκιμή.
Στο δωμάτιο δεν έβγαλε τα εσώρουχα (παρότι της το ζήτησα ρητά, μείον αυτό) και ξεκίνησε με μέτρια και τυπικά προκαταρκτικά (τριψίματα, δαγκώματα) ώστε να έχουμε την έπαρση και την τοποθέτηση του προφυλακτικού. Μετά είχαμε μετριότατη πίπα (με χέρι, σχετικά δυνατή και άκομψη) και τέλος άρχισε η πράξη. Να επισημάνω στα θετικά ότι ήταν καθαρή και μύριζε ωραία, επίσης έχει ωραία επιδερμίδα και εκτιμώ πως αντικειμενικά μπορεί να χαρακτηριστεί ως πολύ ωραία κοπέλα, μιλάει και άριστα τα ελληνικά.
Μετά από 2-3 στάσεις και μερικά λεπτά με προέτρεπε να τελειώσω στο νινάκι της με τα γνωστά «Δώστα μου» κλπ (πήγε να γλυτώσει τις υποσχέσεις της έξω). «Ωπ» της είπα «Να πάρω και το κωλαράκι σου». Μου στήθηκε στα 4 και ανάμενε την είσοδο. Έβαλα λίγο σάλιο για να διευκολύνω την κατάσταση και με το που με βλέπει πετάχτηκε ελατήριο! «Τι έκανες εκεί» μου λέει, «Έβαλες δικό σου σάλιο!» Μόνο που δεν έβγαλε ένα χάρακα να με ξυλιάσει στα χέρια! Μου άρχισε το κήρυγμα πως αυτό είναι επικίνδυνο για αυτήν (!!!) και μου τον καθάρισε με χαρτί (και καλά απολυμανθήκαμε τώρα). Τέλος πάντων, με τα πολλά μπήκα μέσα της αλλά δεν μπορώ να πω πως ευχαριστήθηκα γιατί όλο έβαζε το χέρι της και γενικά έπαιρνε περίεργη στάση. Μου πέταξε και ένα ξαφνικό «Πιο αργά, κώλο γαμάς» και παραλίγο να με ξεκάνει πριν την ώρα μου. Προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου (απορώ ώρες-ώρες για την υπομονή μου), και ευτυχώς ολοκλήρωσα.
Εκ των υστέρων διάβασα εδώ τα σχόλια των συναγωνιστών περί της Α.Μ. (Αυτού Μεγαλειότητας) της Άννα Μαρίας και δεν έχω παρά να συμφωνήσω μαζί τους. Κρίμα την ομορφιά της αλλά «Δεν συστήνεται».

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 09, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα Μαρία
Υπηρεσίες
Kaloeros
Ανώτερος
212
Πόντοι:
9.275
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Σεπτεμβρίου, 2012
500 φορές τα έχουμε γράψει......διάβαζε πρώτα μην την πατήσεις πάλι..........
10 Σεπτεμβρίου, 2012
μακριά , μεγάλη φόλα..........
είναι απο της λίγες που τόσο ανοιχτά και σε κριτική αλλά και σε ενημερώσεις έχω γράψει για τις υπηρεσίες της.........
10 Σεπτεμβρίου, 2012
πέρα από τα σωστά σχόλια των 2 συναγωνιστώ παραπάνω η εν-λόγω κορασίδα(Άννα-Μαρία)εμφανίζεται και στο Ιερά Οδός 66 σαν Ρωξάνη οπότε να είστε προσεχτικοί Κουλ
10 Σεπτεμβρίου, 2012
"πιο αργά, κώλο γαμάς" απίστευτη ατάκα.

Μου θύμισε (πραγματικό) περιστατικό που μου διηγείται ο ιατρός θείος μου. Παρέα φοιτητών Ιατρικής επισκέπτεται κοπέλα ελαφρών ηθών στην Θεσσαλονίκη της δεκαετίας του 60. Αφού έχουν περάσει κάποιοι από αυτούς μαζί της μπαίνει και ο τελευταίος. Αργώντας να βγει και προκαλώντας απορία στην παρέα αναγκάζει τους υπόλοιπους να μπουν μέσα να δουν τι γίνεται. Βλέπουν τον φίλο καθισμένο στο κρεβάτι να κουβεντιάζει με την κοπέλα. Ήταν αυτό που θα αποκαλούσατε "αγαπούλης". Οπότε ο πιο "μάγκας" από την παρέα του φωνάζει: "Τι το κοιτάς ρε; Mουνί είναι. Πέσε πάνω και γάμα το"! Μεγάλο χαμόγελο
10 Σεπτεμβρίου, 2012
Τι να πω, δίκιο έχετε! Για μια ακόμα φορά αδιάβαστος... Απλά βρε παιδιά επειδή οι οίκοι είναι πολλοί, είναι κάπως δύσκολο να υπάρχει πλήρης και έγκαιρη ενημέρωση, δεν φτιάχνω και project plan για την περίπτωση. Η Φυλής άλλωστε έχει και την μαγεία του άγνωστου... (που φυσικά πληρώνεται)
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5