Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 238 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Κουλ

ευκολο παρκινγκ επι της αχαρνων ο δικος σου και παω καρφι για την μιλφ μετα απο κριτικες που τσεκαρα... Η Φωτεινη ειναι περιπου 1.80 ξανθια καρε με βυραρες φυσικες,4 και γεματουλα ομορφα ομως..

βγαινει σαλονι και μου εκανε ναζια...λεω να το παιξω δυσκολος...χαχαχα..Χμμμ; και κανω να φυγω το ξανασκεφτομι και μπαινω στο που πολυ καθαρο και ομορφο και ανετο δωματιο...περιμενω 5 λεπτα και σκαει μυτη..

της ειπα δευτερη φορα παω σε ντελο και η πρωτη ηταν με την Αλιονα(δουλευει στο διπλα και ειναι πιο σκυλα απο την φωτεινη...)και της ειπα οτι δε μου αρεσε με εκειν και ηθελα σπεσιαλ περιποιηση..δε ξερω αν επιασε παντως στα του αγωνα...

μου ετριβε τα βυζια της και τις εγλυφα τις ρωγες πανω απο 5 λεπτα και μετα σιγα σιγα απο το λαινο φιλισε ρωγες και πουτσο σιγα σιγα και αισθισιακα ομωλογω...μου αρεσε...μετα απο δικη μου παροτρυνση μου εκανε ισπανικο και κοντεψα να χυσω οποτε και την ρωτησα αν μπορω να χυσω στο στομα της...γελασε και μου λεει ναι και ετσι και εγινε...εμεινε εκει τουλαχιστον 10 δευτερολεπτα αφου τελειωσα...ντυθηκε αφου τα εφτυσε στο νεροχυτη και εφυγε...το απολαυσα και την συστηνω...οποιος δν εχει κολληματα εμφανισης ειναι σουπερ μαγκες μου...Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 08, 2012
Όνομα κοπέλας
Φωτεινή
Μέλος
15
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού