Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 129 10
Γενική βαθμολογία

4.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
καλησπερα σε ολους,

στο καταστημα αυτο βγαινει μια κοπελα Ιταλιδα λεει 21 χρονων...ολες οι πορνες ειναι 21 τελικα. πολυ ομορφη με καρεδακι μαυρο μαλλι πολυ ωραιο 2.5 βυζακι και τελειο μικροκαμωμενο κωλο...αν και ηξερα οτι θα φαω φολα δε βρηκα κατι καλυτερο και μπηκα...(ειχε πολυ κοσμο πριν) περιμενα να αδειασει δωνατιο να περασει ενας αλλος χυστης ριν απο μενα...η τυπισσα πρεπει να ειχε 100 πελατες εκεινο το βραδυ..

δινω στην τσατσα το 10ρικο(η οποια κλασσικη τσατσα εβριζε κατι απαραδεκτους γυφτους που ηρθαν για τσαρκα και για να σπασουν τα νευρα ολων των υπολοιπων...τους ελεγε εγω 40 χρονια νυχτα και τα λοιπα...) και περναω στο κελι...ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ.

Ερχεται η ομορφη με χαιρεταει μου λεει οτι ειναι απο ιταλια αφου την ρωτησα..και μου πηρε πιπα σε πεσμενο πεος.με τα πολλα σηκωθηκε(κουρασμενος εγω..) και καθεται για ιεραποστολικο...αφου γαμαω λιγο το πηγαδακι της μου πεφτειγιατι με ξενερωσε γιατι ηταν λιγο σαν γλαστρα...γυρισε στα 4 και εκει ομολογω ηταν πολυ καλη η θεα της αλα εξειχε το κοκκαλο της σπονδυλικης στυλης(ουρα)..απλα το αναφερω...δεν μπορεσα να χυσω και για αυτο φταιω εφω...της ειπα να φυγει γιατι ειμαι κουρασμενος.

αν ημουν ντουρος εκεινη τη μερα θαχα περασει καλυτερα χωρις αυτο βεβαια να την ανεβαζει...πιστευω περα απο την εμφανιση δεν αξιζει... Χμμμ;Χμμμ;

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 06, 2012
Μέλος
15
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού