Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 52 10
Μπουρδέλα
65815
Γενική βαθμολογία
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Λοιπον επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχια θα περιγραψω επιγραματικα μια κακιστη συνευρεση με την συγκεκριμενη απλα και μονο για να γλυτωσουν αλλοι συναγωνιστες.Η Αντρεα οπως ανακοινωθηκε απ την τσατσα ειναι ενα μικρο κοριτσι κοντα στα 20 μελαχρινη λεπτουλα,καλο βυζακι και κωλαρακι αλλα ως εκει.Καταρχας ειναι νεα στο χωρο φοβερα απειρη και ψαρωμενη οσο δεν παει.Την βλεπω στο σαλονι μαζι με αλλους συναγωνιστες οταν βγηκε να παρουσιαστει και ηταν λες και ειδε φαντασμα.Τεσπα λογο εμφανισης και ωραιων δωματιων στο ρδελο αυτο μπηκα να δω τι παιζει.Ερχεται αμεσως προκατ. υπο το μηδεν πιπα απλα μετρια και αδιαφορη και ο αγωνας ξεκινα με ιεραποστολικο οπου ηταν επισης επιπλο.Μετα την βαζω στα τεσσερα μπας και το σωσω το θεμα αλλα εκει που ειχα αρχισει το κομπρεσερ ακουω ξαφνικα ενα τοκ τοκ στην πορτα και τη κανει αυτη τραβιεται αποτομα μου πεταει ενα finish και γινετε μπουχος .Με αφησε στα κρυα του λουτρου και ολα αυτα στο 6λεπτο.
Γι αυτο συναγωνιστες μακρυα!!!!Μην την πατησει κανεις αλλος!!!
Αν θα την ξαναπερνα?ακομα και να με πληρωνε οχι με τιποτα
Γι αυτο συναγωνιστες μακρυα!!!!Μην την πατησει κανεις αλλος!!!
Αν θα την ξαναπερνα?ακομα και να με πληρωνε οχι με τιποτα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αντρέα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Σεπτεμβρίου, 2012
Πολύτιμες οί πληροφορίες σου καί ή προειδοποίηση σου αλλά ρε αγόρι μου τα χρήματα σου τα ζήτησες πίσω ή απλά αρκέστηκες να τα κλαίς ?
DON GIOVANNI
08 Σεπτεμβρίου, 2012
Ουτε τα ζητησα αλλα ουτε και τα κλαιω βεβαια.Ο μονος λογος που εγραψα την κριτικη αυτη ειναι για να γλυτωσουν οι επομενοι συναγωνιστες.Αλλωστε οπως εχω ξαναπει στον πολεμο του Μεταξιου σιγουρα θα υπαρξουν και απωλειες(σε 10ευρα) αλλα αυτα ειναι γνωστα οπως και το ρισκο το οποιο περνουμε εμεις.Η μαχη συνεχιζεται ομως δεν πτοουμαστε
Tsarkalakos
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2