Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 92 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
η επίσκεψη έγινε ξημερώματα Τρίτης προς Τετάρτη στις 01.15...την Πάολα την έχω ξαναδεί αλλά σήμερα αποφάσισα να περάσω...
όταν την είδα στη αρχή της βόλτας στην ενημέρωση που θα έκανα θα έγραφα , Πάολα ψηλή ξανθιά κανονικό σώμα 2,5+ βυζιά και πανέμορφο πρόσωπο.....
το τελευταίο εν τέλη δεν ισχύει μιας και από κοντά η κοπέλα χρησιμοποιεί πολύ μεικ απ ,δεν λέω ότι είναι άσχημη απλά ο χαμηλός φωτισμός και η απόσταση στο σαλόνι σε ξεγελούν...
η τσα τσα είπε από Τσεχία...αμφιβάλω , το πιθανότερο από Αλβανία(δεν με απασχολούν οι εθνικότητες , απλά πληροφοριακά το γράφω)
μπαίνει στο δωμάτιο και ανοίγει αμέσως το προφυλακτικό και με ρωτάει πώς με λένε και απο πού είμαι ,αυτή είπε ότι είναι από Τσεχία 22 χρονών , τα ελληνικά πάντως τα μιλάει φαρσι....
κατέβηκε πρός την άκρη του κρεβατιού μακριά απο μένα τουρλώνοντας την κωλάρα της η οποία φαινόταν στον καθρέπτη που ήταν πίσω της και τι θέαμα ήταν αρκετά καβλωτικό....
πέρασε προφυλακτικό και άρχισε πίπα αργή , είχε πιάσει τον πούτσο μου με τα ακροδάχτυλα και τον δύο χεριών της και τα ανεβοκατέβαζε αργά και σταθερά ενώ ρουφούσε το κεφαλάκι ,
δεν βιαζόταν καθόλου στην πίπα ενω σε κοιτάει συνέχεια στα μάτια , μετά άρχισε να χτυπάει τον πούτσο μου στα μάγουλα της , βάζει λίγη κρέμα και χωρίς να ρωτήσει ανεβαίνει απο πάνω μου
σε στάση reverse cowgirl και άρχισε να κουνιέται και να φωνάζει λές και την έσκιζε αράπης με 30 εκατοστά πούτσα....ενώ συνέχεια κοίταζε μπροστά στον καθρέπτη...
θέλω να πώ ότι 69 δεν κάνει ένω αποφεύγει και τα πολλά πολλά με το στήθος της , πάντως όσο ήμασταν σε αυτή την στάση έπαιζα με την κλειτορίδα της και φάνηκε να της αρέσει
αν και ήταν αρκετά δύσκολο να καταλάβω με τα θεατρινίστικα που έκανε , αλλαγή στάσης πάλι με δικιά της πρωτοβουλία πλαγιαστό , είχε σηκώσει λίγο το πόδι της και δεν μπορούσα να
μπώ όλος μέσα της αλλά αυτή συνέχιζε και φώναζε λές και την ξέσκιζα.....τρίτη στάση στα τέσσερα , εκεί η αλήθεια έιναι ότι την γάμησα δυνατά , συνέχισε να φωνάζει μετά από λίγο ήρθε το τέλος ,
μου είπε ότι πω πω δυο σαν και σένα να έχω την μέρα δεν θα μπορώ να δουλέψω με ξέσκισες... εννοείται ότι δεν την πίστεψα...το τιμάει το 20αρικο αλλά δεν χρειάζεται τόσο μεγάλη προσποίηση ,
καλό σωματάκι και καθαρή...στο δωμάτιο έκατσα 15 λέπτα και δεν έδειξε καθόλου σημάδια βιασύνης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 05, 2012
Όνομα κοπέλας
Πάολα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit

Σχόλια