Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 164 10
Μπουρδέλα
203768
Γενική βαθμολογία
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Η επίσκεψη στην συγκεκριμένη έγινε κάπως απερίσκεπτα μιας και την κορασίδα την είχα δοκιμάσει στο παρελθόν σε στούντιο και μου είχε φανεί ψιλονορμάλ εντυπώσεις γιαυτό θα ήθελα να δω την διαφορά της σε μπουρδελάκι της Φυλής. Με το που πέρασα από σπιτάκι την είδα να ξεπροβάλει στο σαλόνι με τον γνωστό της αέρα και τσαμπουκά ήρθε με την μια και κάθησε πάνω μου φέρνοντας τις πλαστικές βυζάρες της στην μούρη μου. Από μέσα μου είπα να μην μπω αλλά εγώ κλασικά κόντρα στο έντσικτό μου σκέφτηκα δεν γαμιέται πόσο χάλια θα είναι... Μπήκα στο δωμάτιο βιαστικά μιας και δεν είχα πολύ χρόνο, πλύθηκα λίγο τοπικά με νερό και περίμενα να έρθει η κορασίδα. Το δωμάτιο είχε μια περίεργη μυρωδιά και αλλά ευτυχώς είχε aircondition που δούλευε στο full. Όσο περίμενα άκουγα την κοπέλα να μιλάει με την τσατσά και κάποιο άλλο για τα ψυχολογικά της σε έντονο ήφος και εκεί κατάλαβα πως η συνάντηση παει για φιάσκο μιας και αν ήταν αρπαγμένη για προσωπικό της θα μου χάλαγε και εμένα την διάθεση... Ύστερα από κανα 5λεπτο αναμονής στο δωμάτιο σαν μαλάκας ήρθε η κιουρία με μια μούρη μέχρι το πάτωμα πετάει το φωσφοριζε στριγγάκι της και μου λέει με υποτακτικό ήφος... "ξάπλσωσε". Τουμπεκί εγώ για να δούμε μπας και πάρει μπροστά ο "γιακουμής" μιας και η κορασίδα δεν μου έριξε ούτε βλέμμα στα μάτια. Τα προκαταρκτικά της ήταν μόνο να παίξει λίγο με τις κοντοκουρεμένες τρίχες από τα αρχίδια μου και να παλινδρομήσει 2-3 φορές το πεσμένο πουλί μου.... Επείδη κατάλαβα πως δεν πρόκειτε να μου σηκωθεί έτσι άρχιζα να χαιδεύω λίγο το πλαστικό βυζί της και το καλοσχηματισμένο κωλαράκι της για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευτυχώς η σημαία ανέβηκε σε δευτερόλεπτα και η ξυνισμένη βρήκε ευκαιρία να περάσει την καπότα πρωτού μου πέσει και χωρίς να με ρωτήσει αν θέλω άνευ. Το παρέβλεψα και την άφησα να μου πάρει πίπα όπου εκεί ήταν τραγική με πολύ χέρι και εντελώς μηχανικές κινήσεις. Αφού της ζήτησα 3 φορές να σταματήσει (τακτική για να με ξεπετάξει με πίπα μόνο) τότε με ρώτησε σε ποιά στάση θέλω. Την βάζω ιεραποστολικά για αρχή και άρχισα να την πηδάω σε κανονικό ρυθμό για να μην τελειώσω γρήγορα. Πρώτη φορά βλέπω γυναίκα να την πηδάω και να μην μου ρίχνει ούτε ματιά. Καλά δεν είμαι ο Μπραντ Πιτ αλλά θα μπορούσε τουλάχιστον να υποκριθεί πως γουστάρει και να μου ρίξει κάποιο βλέμμα έστω και υποκριτικά. Αφού είδα και απόειδα της λέω να σηκωθούμε όρθιοι και ευτυχώς δέχτηκε χωρίς πολλά πολλά. Εκεί είπα να τα δώσω όλα μιας και η θέα του όμορφου κώλου της με είχε καταφτιάξει παρά την ξυνίλα της και είπα να ανεβάσω στροφές. Εκεί άρχισαν να βγαίνουν κραβγούλες δυνατές αλλά σε κάποιες φάσεις με σταμάταγε γιατί μάλλον πονούσε. Μετά από κανα 5λεπτο σε αυτή την στάση τελείωσα αλλά την είδα μαζεμένη κάπως από τον πόνο. Την ρώτησα αν όλα ήταν ΟΚ και μου είπε πως περιμένει περίοδο. Κάνω εγώ μια να δω την καπότα μου και είχε γεμίσει αίματα. Σκουπίζεται και εκείνη και γέμισε το χαρτί της με αίματα. Είχαν έρθει οι Ρώσοι φαίνεται και ολοκληρώθηκε έτσι το σκηνικό της αποτυχημένης μας συνάντησης. ΜΑΥΡΟ λοιπόν από εμένα μιας δεν πέρασα καθόλου καλά και ήρθε και αυτό με την περίοδο σαν κερασάκι στην τούρτα. Το ωραίο είναι πως δεν έδειξε να πτοείται και με ηλίθιο ήφος μου είπε πως ευτυχώς τελειώνει η βάρδια της και δεν θα δουλέψει άλλο (είχε ακόμα 2-3 ώρες πριν τελειώσει). Όι άλλοι δηλαδή που θα περάσουν όμως μαζί της μετά από εμένα είναι μαλάκες και θα κλάψουν τα λεφτά τους; Αν δεν μπορείς κυρά μου να δουλέψεις κάτσε σπίτι σου. Εμείς τι φταίμε;
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 04, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλίσια
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού