Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 76 10
Γενική βαθμολογία

4.7
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Σκέφτηκα να συνδυάσω τον εγγενή σεξουαλικό καταναγκασμό μου , με ένα πείραμα επι της φυσιολογίας της αντρικής γενετήσιας πράξης , και πιο συγκεκριμένα ποιές είναι οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να εξακοντιστεί το σπερματικό υγρό απο την πεϊκή ουρήθρα.
Διάλεξα εσκιεμμένα έναν τρισάθλιο χώρο και τυχαία, ένα εκπορνευόμενο θήλυ.
Τα φαινοτυπικά χαρ/κα του εν λόγω, ήταν αδρά : μετρίου αναστήματος , νεαρής ηλικίας , μελαχροινής αποχρωσεως τριχωτό της κεφαλής , άνευ περιττών κιλών, και μετρίου μεγέθους μαζικό αδένα.
Η οσμή που αναδυόταν απο το δωμάτιο ήταν ειλικρινά ,εφάμιλλη , μ'αυτή διαβητικού ποδιού τελευταίου σταδίου σήψης , ενδεχομένως προκλειθείσα απο τα προιόντα μεταβολισμού
σπανίων ειδών μυκήτων και πρωτοζώων που έχουν ώς θρεπιτκό υλικό τα σπερματικά υγρά πιθηκοειδών pokemon ,τα οποία έχουν εναποτεθεί στο πάτωμα και στους τοίχους του πορνείου.
Το θήλυ επιδώθηκε σε μια τραγελαφικά ατσούμπαλη και βιαστική πεολειχία , ενώ μου έδωσε την δυνατότητα μετα βίας να ψηλαφώ μόνο τα αντιβράχιά της, και σταμάτησε την διαδικασία αφού επετεύθη το 65% της στύσης.
Στήθηκε μόνη της ,σε πισωκολλητή στάση , προβάλλοντάς μου, προκλητικά τα ομολογουμένως εύσχημα οπίσθιά της και την πολύ όμορφου σχηματισμού πλατούλα της.
Το προβλέψιμο ήταν ,να μην μπορεί φυσιολογικό άρρεν να λειτουργήσει υπο αυτές τις άκρως αντίξοες συνθήκες, αλλά ω του θαύματος , ο ανθρώπινος οργανισμός είναι ένα καταπληκτικό μηχάνημα!!
Η όλη αυτή "αθλιότητα" παραδόξως με ερέθισε πολυ, φυσικά δεν είχα παρά ελάχιστη απτική επαφή με το συν-ουσιαζόμενο θήλυ , απλά φαντασιωνόμουν μια άλλη "γατούλα" της καθωσπρέπει κοινωνίας που για να μου δωθεί θα έπρεπε να καλύψω τις "dolce vita" απαιτήσεις της , ώστε να με ερωτευτεί κτλ κτλ...
Μ'αυτές τις σκέψεις οι ρυθμοί διείσδυσης σ'αυτό το τρισβρώμικο ρυπαρό δώμα , επιταχύνονταν , ενώ το θήλυ έδειχνε να "φτιάχνεται" βγάζοντας κάποιους ακατάληπτους ήχους ευχαρίστησης , ενώ εγώ έσφιγγα με πάθος τους μηρούς και την λεκάνη της , μέχρι που το σώμα μου απέκκρινε κάποια ποσότητα ιδρώτα και σπέρματος , απαλλάσσοντάς με απο την "ένταση" που μ'έκανε να εισέλθω.
Το γνωρίζω ότι δεν θα βρείτε βοηθητική αυτή την κριτική ,αντιθέτως με μένα όμως, που μ'αυτό το "πείραμα" επιβεβαιώνω , ότι για την εκσπερμάτιση
δεν χρειάζεται κάν να είσαι ερωτευμένος με την παρτενέρ σου , ή να έχεις αισθήματα γι'αυτήν ή έστω καν να έχεις απτική επαφή μαζί της σ'ένα όμορφο ευωδιαστό περιβάλλον,
αρκεί μια αόριστη φαντασίωση του γυναικείου σώματος και η απέχθεια της ισχύουσας καθωσπρέπει σεξουαλικής ηθικής για να γίνει η "δουλειά".
Αντενδείκνυται αυστηρά σ'όσους θέλουν πιρφορικό έρωτα αγάπη και "συναισθηματική σχέση" για να λειτουργήσουν, γιατί πολύ απλά δεν θα καταλάβουν ότι η όλη υπόθεση είναι : " εντερίου παράτριψις, μυξαρίου έκκρισις"

ευχαριστώ !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 03, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, ILIAS1339

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Σεπτεμβρίου, 2012
Ενώ θα έπρεπε να ανησυχώ που συμφωνώ μαζί σου (και σε καταλαβαίνω), εντούτοις αισθάνομαι ήρεμος και πολύ ευχαριστημένος που διάβασα την κριτική σου.
Ακόμη μια θετική ψήφο από εμένα!
04 Σεπτεμβρίου, 2012
η ευχαρίστηση δική μας, όταν διαβάζουμε το καλλιτεχνικό φώτο-πόρνορεπορτάζ σας !

να σαι καλά φίλε!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2