Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 249 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Η Χριστίνα είναι καινούρια κοπέλα,έχει τρεις εβδομάδες στην αλυσίδα και είναι απο Ρωσία.Είναι ψηλή,μαυρισμένη απο τον ήλιο η με σολάριουμ,με μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους και με λίγα περιττα κιλά απο το κανονικό.Έχει όμορφο πρόσωπο,μεγάλο κώλο και μπουτάρες.Πιστεύω οτι αν κατάφερνε και έχανε αυτά τα λίγα κιλά που έχει σίγουρα θα είχε καλύτερη εμφάνιση.Στο σαλόνι παρουσιάζεται αμίλητη κατόπιν προτροπής της υπηρεσίας και στέκεται ακίνητη για να την δει ο υποψήφιος πελάτης.
Είναι άπειρη στο σαλονάρισμα και κοιτάει τον πελάτη με ένα ψυχρό,αμήχανο βλέμμα.Είπα να παρακάμψω αυτά τα πρόωρα αρνητικά σημάδια και να περάσω στο δωμάτιο για να δοκιμάσω την καινούρια.Εισήλθε στο δωμάτιο ομιλούσα Ελληνικά σε καλό βαθμό.Την έφερα κοντά μου αφού συστηθήκαμε και την φίλησα στα στήθη της αλλά αυτή προφανώς ήθελε να την βγάλει ανώδυνα και μου είπε να ξαπλώσω κάτω.Η απουσία προκαταρκτικών ήταν το πρώτο αρνητικό σημάδι.Με ρώτησε πως θέλω το τσιμπούκι και αφού της απάντησα πήρε το μαντηλάκι και άρχισε να το καθαρίζει προσεκτικά χωρίς όμως να περάσει και τους όρχεις.Το τσιμπούκι της όπως πολύ σωστά έχει επισημανθει ακολουθεί συγκεκριμένο μοτίβο.Στην αρχή το πέρνει μέσα στο στόμα της,έπειτα το βγάζει και το περνάει με την γλώσσα της απο το ένα πλάι, το ξαναβάζει μέσα στο στόμα της και έπειτα το ξαναβγάζει και το γλύφει απο το άλλο πλάι.Ο κύκλος αυτός έχει διάρκεια 2 με τρεις φορές.Η θέση που πήρε η Χριστίνα ήταν τέτοια ουτώς ώστε να μην μπορώ να πιάνω τίποτα στην διάρκεια του τσιμπουκιού της.Της είπα να μου περάσει και τα αρχίδια με την γλώσσα και αφού τα καθάρισε τα έγλυψε 2 φορές και σταμάτησε λέγοντας μου οτι έχουν τρίχες και την ενοχλούν.Φθηνή δικαιολογιά αποφυγής καθώς τα αρχίδια μου έχουν λίγες τρίχες.Περνάει καπότα χωρίς να με ρωτήσει και της προτείνω 69.Με βαριά καρδιά γυρίζει έχοντας το μουνί της μακριά μου και στον πλάι,ανεβάζω το προσωπο μου και αρχίζω να γλείφω το πράμα της και μετά απο λίγο βγάζει ένα επιφώνημα "Άουτς!" τάχα μου οτι την δάγκωσα και την πόνεσα.Αφου συνέχισα για μερικά δευτερόλεπτα ακόμα άλλαξε μόνη της πάλι θέση και πέρασε στο σεξ.Ανέβηκε πάνω μου κατόπιν προτροπής μου ένώ είχε γαντζωθεί σε συγκεκριμένη θέση με το πρόσωπο της μακριά μου,και ούτε μπορούσα να την χαίδευω απο πίσω.Άρχισα να την καρφώνω ενώ το βλέμμα της ήταν ψυχρό και ανέκφραστο.Το μόνο που μπόρεσα να κάνω στην διάρκεια της στάσης αυτής εκτός απο κάρφωμα ήταν να γλύψω τα βυζιά της αλλά και αυτά για να τα φτάσω θα έπρεπε να ανασηκωθώ ελαφρώς.Στο πισοκωλητό έκανα παιχνίδι με τα κωλομέρια της όπου σε αυτήν την θέση είχα πάρει ένα δυνατό και γρήγορο ρυθμό καρφώματος.Λόγω των μεγάλων κωλομεριών της δεν μπορούσα να δώ καλά την διείσδυση όμως.Σε κάποια φάση που ζούλαγα τα κωλομέρια της έκανε και ένα δεύτερο "΄Άουτς" αλλά ομολογώ πως δεν την πόνεσα σίγουρα γιατί ελέγχω πάντα την δύναμη που ασκώ.Πέρασμα σε ιεραποστολική θέση όπου και εκεί με είχε κλειδώσει κατάλληλα με τα πόδια της για να μην έχω μεγάλη ελευθερία κινήσεων.Σε αυτήν την θέση το βλέμμα της παρέμενε το ίδιο παγερό και ψυχρο.Σε όλη την διάρκεια της συνουσίας δεν άκουσα το παραμικρό,ούτε ένα βογγητό κάβλας,παρά μόνο όταν δήθεν πονούσε για να σταματήσω κάτι που δεν ήθελε να της κάνω.Η κοπέλα είναι έπιπλο και δεν κάνει για αυτήν την δουλειά σίγουρα.Όπως λοιπόν την γαμούσα ιεραποστολικά της χάιδεψα λίγο το μουνί για να μου πάρει το χέρι αμέσως απο το πράγμα της,της το ξαναχαιδεύω για να μου πει να μην το κάνω.Αποφάσισα να τελιώσω αυτήν την άχρωμη συνουσία με το έπιπλο ολοκληρώνοντας πάνω στα βυζιά της.Όπερ και εγένετο έβγαλα την καπότα και της τα πέταξα πάνω στους βύζους της.Στο τέλος αφού σκουπίστηκε και άρχισε να ντύνεται με ρώτησε αν πέρασα καλά. Αλήθεια τι περίμενε άραγε να της απαντήσω; Νομίζω οτι η σιωπή μου προς απάντηση της ήταν η πιο κατάλληλη απο χίλιες λέξεις.Με χαιρέτησε και αποχώρησε.
Συνοπτικά η κατάθεση ήταν αρκετά τυπική και άχρωμη.Στο εικοσάρικο που έδωσα για να περάσω θα μπορούσα να πάρω και καλύτερες υπηρεσίες σίγουρα.Η κοπέλα δεν είναι καθόλου gfe αλλά oυτε και πορνοσταρ και μάλλον κατά την άποψη μου δεν βλέπω να μένει και πολύ στον χώρο αυτό.Συνιστώ στους συναγωνιστές αποχή καθώς στις συγκεκριμένες υπηρεσίες που προσφέρει η κοπέλα υπάρχουν σίγουρα καλύτερες επιλογές. Για όσους πάραυτα επιθυμούν να την δοκιμάσουν γιατί τους κάνει κλικ τους εύχομαι καλή τύχη να έχουν μαζί της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76