Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 300 10
Μπουρδέλα
288408
Γενική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Χθες ( Πεμπτη ) 2η βαρδια στη φυλης και αφου ειχα παει σε εντεταλμενη αποστολη να παρτουζωσω Ντενιζα-Νικολεττα στο 66Α το οποιο για κακη μου τυχη ηταν κλειστο,παρασυρθηκα απο την εμφανιση και τα καλα σχολια ενος προ-γαμησαντος συναγωνιστη και μπηκα να γαμησω ενα ξανθο ψηλο με τατοου πανω απο τον κολο.....Κατι η εμφανιση του μουνιου ,κατι η διαβεβαιωση του συναγωνιστη ( πηγαινε γαμα φιλε ειναι φοβερη )κατι ο τσατσος που θα ηταν ο πλεον καταληλος για παρουσιαστης σε Ελληνικο Τούτι Φρούτι εκανα την μαλακια και μπηκα μεσα .....Στρωνω το σεντονακι μου κλασικα στο κρεββατι του τελευταιου δωματιου αριστερα και περιμενω .............Μετα απο κανα 10λεπτο μπαινει ο μουναρος με ξυνισμενη φατσα και υφος ξεπετας μεσα και παει κατευθειαν να κατσει στο κρεββατι για να κανει πιπα ( πουτσα πεσμενη ) ....Τις λεω ευγενικα μωρο μου εισαι πανεμορφη , σηκω λιγο επανω να σε παρω αγκαλιτσα σηκωνεται παω να ακουμπησω λιγο κολο ,να δωσω κανα φιλακι στο λαιμο και στα βυζια . Στοπ ακουω με ενα υφος πολυ ξυνισμενο ,τι στοπ ,εμεινα μαλακας , εγω δεν θελω φιλακια και τα αλλα ....Ψιλοαγριεψα λιγο και αμεσως σκεφτηκα πανε τα 20 ευρωπουλα και θα μου κανει και σκατα την διαθεση …..Ξαπλωνω κατω βαζει καποτα σε 30 % στυση πουλιου και αρχιζει πιπα που δεν ειχε καμια αισθηση ο πουτσος μου τι γινεται …..Κανενα σφιξιμο των χειλιων της γυρω από τον πουτσο εντελως ατεχνο …..Παω να πιασω κολαρακι μπας και παρει τα πανω του ο Νικολης ειχε παρει τετοια θεση που ηταν αδυνατον ……Σε μια φαση και αφου ειχαν περασει 2-3 λεπτα λεω να την αφησω την καριολα να γλυφη συνεχεια και ότι γινει ………….Μουρχετααι παλι η εικονα του εικοσαευρου να πεταει αδοξα στον μπλε ουρανο και λεω ελα Σηκω στα τεσσερα να σε γαμισω …Αφου περνει ποζα στα 4 και πσωλοκοπανωντας εγω βλεπωντας την ομολογουμενως ωραια θεα της κολοτρυππιδας της ( φανατικος κολοτρυπιδακιας γαρ , με πολλα ξεσκισιματα στην μακροχρονια γαμισοκαριερα μου ) αρχισα να ξεπερνω το αρχικο σοκ και να περνω ταπανω μου αρχιζωντας το σφυροκοπημα ….. Μετα από λιγο σκεφτηκα να την γυρισω σε ιεραποστολο αλλα με το που σκεφτηκα ότι θα δω παλι την ξυνισμενη φατσα της εδιωξα αμεσως την σκεψη ..Βλεπωντας τα μεγαλα μουνοχειλα της από πισω να κρεμωνται και την υπεροχη κολαρα της και κολοτρυπιδαρα της ( ολιγων δουλεμενη θα ελεγα ) ηλθε το τελος αρκετα συντομα θα ελεγα αλλα αρκετα ανακουφισμενος συναμα που απετρεψα μια ενδεχομενη αποτυχια .Εγινε και προταση για κουλουρογαμιση με εξτρα 20 ευρω αλλα η απαντηση ηταν ένα ακομη ξυνισμενο και αποτομο όχι ……Τελος γεια σου μωρο μου από την γκομενα με εμενα να πλενω πουτσο και αρχιδια στον νυπτηρα με antibacter , σκουπισμα με χαρτι κουζινας ( δικα μου και αυτά ) μαζεμα και διπλωμα του σεντονιου και δρομο….. Στην εξοδο δεν ανταμωσα καποιον για να τον προειδοποιησω τι μελει γενεσθαι με την κρυοκολη και την εκανα με ελαφρα πηδηματακια………..Καλα να παθω ο μαλακας γιατι λυπηθηκα να 50 ευρω που θα εδινα για να γαμησω την Λαουρα που ηταν η άλλη μου βασικη επιλογη ( και ο βασικος λογος της καταδρομικης εξορμησης από το καυτο αλλα τοσο ωραιο Αγρινιο συγκρινομενο με την Αφρικανο-Ασιατο κρατουμενη Αθηνα ) αλλα και την διαδρομη στην Κασανδρας αφου επρεπε να παω με μετρο και περπατημα ………….Δεν πειραξει την επομενη φορα που θα καταφερω να ξεγλειστρησω από την Γυναικουλα μου που τοσο Αγαπω . Συμπερασμα : Αποτυχημενη συναντηση και μαζι με τα αλλα αξεσουαρ που κουβαλω μαζι μου στο μικρο πορνο-σακουαγιαζ θαεχω μαζι μου άλλη φορα και ένα μπουκαλι ξυδι για περιπτωσεις σαν την ……δεν θυμαμαι καν το ονομα της ….
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 30, 2012
nikbel2000
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού