Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 8 10
Σκορδιλών 39 (Μπουρδέλα) Ηράκλειο
Εκκρεμεί έγκριση
Μπουρδέλα
21789
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
χθες μεσημερι βρεθηκα για δουλεια στο ηρακλειο και ειπα να επισκεφτω και το αγαπημενο μου μπουρδελο (Λ. 62 μαρτυρων 119) να δω αν δουλευει και η αννουλα ειχα να παω κανα τριμηνο (δεν ειμαι απο ηρακλειο) με υποδεχτηκε με χαρα η τσατσα λεγοντας μου πως δουλευει 18.00 η αννα , παλιοτερα δουλευε μονη της ολη μερα, και ειναι μια αλη κοπελα ονοματι αντριανα ετων 28 (δηλαδη 38) ψηλη γεματουλα, ηταν με πελατη στο δωματιο δεν περιμενα να τη δω εφυγα με προωρισμο τα αλλα δυο που ειναι κοντα στο λιμανι δεν ηθελα να παω κεντρο, υπηρχαν αλλα δυο στον δρομο μου αλλα δεν τα εχω εντοπισει ακομα, παρκαρω και μπαινω στο πρωτο απο τα δυο που ειναι στην σκορδιλων στο 43 με υποδεχεται η τσατσα μετα απο μισο λεπτο ερχεται και το μωρο με κοκκινα εσωρουχα, υψος περιπου 1.70 μεγαλα τατουαζ στην κοιλια, πιτσιρικα, φοβερο κορμι εκφυλη φατσα, λεω παω διπλα να δω τη εχει και επιστρεφω (μαλακια μου μαλλον)και τοτε μου λεει το μωρο σαν και μενα δε θα βρεις ( τελικα μαλλον ειχε δικιο), παω διπλα στο 39 ουτε και κει υπηρχε ψυχη τι κανει η κριση, με υποδεχεται η τσατσα μετα απο μισο λεπτο βγαινει και το μωρο ιδιο σουλουπι με την αλλη, αλλα στο πιο καλοσυνατο, ενω ηθελα να παω πισω στο αλλο, κανω τη μαλακια και λεω θα περασω δινω τα 30 ευρω ( δυστηχως εδω δεν εχουμε μεταξουργειο να γαμαμε με δεκαρικο) και παω στο δωματιο, καθαρο και περιποιημενο, μετα απο κανα τριλεπτο ερχεται και η κοπελα λιγα λογια για να σπασει ο παγος, αφροδιτη απο θεσσαλονικη (μπορει να ειναι και απο αλβανια, μιλουσε βεβαια πολυ καλα ελληνικα αλλα στη φατσα μου εβγαζε οτι μπορει να ηταν απο κει) σκισιμο προφυλακτικου και περασμα σε πεσμενο μοριο το χειροτερο μου ουτε ενα χαδι, αρχησα να κλαιω το 30αευρω καλη πιπα σηκωκηκε τελικα αλλαξαμε δυο στασεις εγλειψα και λιγο βυζι και τελος, ουτε που θυμομουνα μετα απο λιγο οτι πηδηξα, οπως γραγω και στον τιτλο ανοστο, αχρωμο, αγευστο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού