Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 153 10
Μπουρδέλα
155290
Γενική βαθμολογία
4.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
παρκαρω την αμαξαρα μου απεξω... γιαυτο και 10 το παρκινγκ. η κοπελα βγαινει σαλονι δε λεει γεια...λεει 10 ευρω τσιμπουκακι ισπανικο μπλα μπλα... περναω και η τσατσα που ρωτησα μου ειπε οτι κανενας δε περιμενει. ενας χυστης περιμενε να καταθεσει πριν απο μενα.
μπαινει μεσα η δικια σου....συστασεις και μαλακιες να σπασει ο παγος και πιπα νορμαλ...μου αρεσε η γλωσσα της. μεχρι εκει....35 37'' αργοτερα μου λεει ελα και ξαπλωνει ανασκελα.....λεω θελω στα 4(σε ομορφο τονο και ευγενικα οπως παντα.)
-αμαν...ολοι στα 4 θελετε... ελα ρε λεω απο μεσα μου....περιεργο. σκαλωνω λιγο και εν τελη γυρναει και μου επεσε φυσικα γιατι με ξενερωσε.μου λεει να της τον βαλω που ηταν ξαπλωτη και δε τα καταφερα.
μετα μου λεει ελα να δεις πως να με γαμησεις. και μου αιρνει πιπα. και λεω εχω και σπιτι να παω να κοιμηθω και της λεω να τον παιξω εγω? μου λεει ναι καλυτερα, αστειευοντας. της κανω καλα τοσο χαλια? μου λεει οχι. πριν χυσω τραβιεται λες και θα την ελουζα...κι λογω πρωινης μαλακιας δεν την ελουσα και μου κανει α εσενα δε σου πεταγεται...εελεος....ζωο. εφυγε με ενα γεια. ουτε που μιλισα φυσικα. στο σαλονι ειπα σε αλλους 5 οτι ΜΑΓΚΕΣ...ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....οτι καλυτερο μπορουσα να κανω... ελπιζω να αποφυγουν να επισκευτουν οι ασχετοι και οι ενημερωμενοι να με εμπιστευτουν. εγω εχασα σημερα 10 ευρω και 10 λεπτα τσαμπα....κριμα και εμφανησιακα με εφτιαξε.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 29, 2012
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Αυγούστου, 2012
Φιλε η κριτική σου δεν με βοηθάει.Ποιο ειναι το ονομα της κοπέλας,το θυμασαι;Tουλαχιστον περιγραψε την να δουμε ποια είναι;
therion1985
31 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
εχεις δικιο. δεν ειπε ονομα αλλα την λενε λενα απο περιγραφη προηγουμενου. Βλεπω οτι 4/4 διαφωνουν με αυτα που λεω και ειτε ηταν πολυ κουρασμενη ειτε δε ξερω τι αλλο να πω. εμενα μου συμπεριφερθηκε με τον ακριβη τροπο για να ξενερωσεις... ειναι γλυκουλα τροφαντουλα ομορφη και ξανθια. λεει απο Βουλγαρια και 19 αλλα μιλαει πολυ καλα ελληνικα και ειναι ελλαδα πιστευω πολλα περισσ χρονια. δοκιμασε την αλλα να εισαι προετοιμασμενος. εγω λυπηθηκα το 10λεπτο και οχι το 10ευρω,
E
eleospia85
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2