Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπερα χυστες.

εχοντας τις απαραιτητες καυλες πηρα την αμαξαρα μου και περασα απο ομονοια αχαρνων και παρκαρα κοντα στην διδυμου. πηγα και ειδα φωτεινη και αλιονα σε γειτονικα μαγαζια. διαλεξα αλιονα αν και την φωτεινη την επισκεπτομαι αυριο...
Η υπηρεσια μας εξηγησε το προγραμμα οταν περασε η Αλιονα...περασα με ενα μπλε αντιτιμο και αραξα στο πιο αθλιο δωματιο στον κοσμο. Μυριζε μια ποδαριλα αλλα οχι οτι ειχε περασει ενας πακιστανος....απλα ειχε περασει ενας πακιστανος και πεταξε μια αμπουλα ποδαριλας...προσπαθησα να το ξεχασω τα 18 λεπτα που περιμενα τον προηγουμενο καυλαντη να τελειωσει.
Ερχεται μεσα η δικια σου ψηλη μεγαλη, 45+ εμενα μου αρεσει...ειναι οπως εχουν πει ολοι. σαν τη γειτονισσα σου που θες να σκισεις.της λεω οπως και σε ολες οτι ειναι η πρωτη μου φορα για να με περιποιηθει καλα...χαχαχαΣπασίκλαςΝτροπή
με εγλυψε παντου... ΠΑΝΤΟΥ...(ειμαι πιτσιρικας σχετικα εμφανισημος και ειχα παει φυσικα μπανιαρισμενος.)ωραια προκατακτικα με προστυχο λαγνο βλεμμα...γλυψιμο πουτσας...χτυπηματα στο στοαμ της κοιταγματα φτυσιματα φλυψιμο κωλοτρυπιδας και ολα καλα...μου λεει θελεις σεξ και της λεω οτι η πιπα της ειναι κορυφη και πρεπει να συνεχισει...μετα απο 5 ενω δε βιαοταν καθολου...τελειωσα στο στομα της και το ευχαριστηθηκα..με ευχαριστησε και εφυγε, ενω ωημουν ο τελευταιος και τους σταματησε η αστυνομια.
Την συστηνω ανεπιφυλακτα ειδικα σε πιπινια... θα σας φαει ζωντανους.

ΥΓ. μαγκες μου,ειπε οτι την επομενη βδομαδα παει διακοπες...οποιος ενδιαφερετια ειναι μετα τις 5... απλα για ενημερωση.
ΥΓ2/ παρκινγκ το βραδυ βρισκεις ευκολα κοντα. αν με αφηνε το συστημα θα ειχε 10σε αποδοση τιμη και 10 σε συμμετοχη φυικα..θα ξαναπαω και για γαμισακι εκει...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 27, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
Μέλος
15
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Αυγούστου, 2012
Μιας που λες ότι μοιάζει με την γειτόνισσα που θες να σκίσεις... να πως ότι την έχω δει στον δρόμο (επί της Αχαρνών - μάλλον για βάρδια πήγαινε!!!), κανονικά ντυμένη με ένα φουστάνι λίγο κάτω από το γόνατο, σαγιονάρες, άβαφτη και τα μαλλιά ελεύθερα. Παιδιά... μπορεί να την πεις και ΜΠΑΖΟ!!! Δηλαδή ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι η γκόμενα που θα γυρίσεις να την κοιτάξεις στο δρόμο. Είναι κοντή παιδιά... μην κοιτάτε που φοράει αυτές τις ξεκωλέ 30ποντες γόβες! Χωρίς make-up είναι... άστο καλύτερα...
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
04 Σεπτεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κουλ φιλε ισως να εχεις απολυτο δικιο....αλλα οπως μου ηρθε στο δωματιο ειμαι οπως την περιγραφω...ισως χωρις μακε απ ναναι χαλια μαυραMoney Mouth
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2