Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 249 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η επίσκεψη έγινε Κυριακή πρωί στις 11.20 ,νέο αίμα με ενδιαφέρον κορμί και είπα να δοκιμάσω....Η Χριστίνα είναι από Ρωσία 20 χρονών κατά δήλωση της,την έκανα για 2-3 χρόνια μεγαλύτερη ,αλλά βέβαια
με τίποτα λίγο πριν τα 30 που γράφει άλλος συναγωνιστής , έχει καστανά σκούρα μαλλιά ενώ η επιδερμίδα της είναι σαν της Βαλέριας μαυρισμένη βελούδινη , έχει κάτι κιλάκια παραπάνω που βέβαια της πάνε ,
το κορμί της είναι πολύ σφιχτό και τα βυζιά της είναι σχεδόν 3άρια.Στο σαλόνι η τσα τσα δεν ανακοίνωσε άκα αλλά στο δωμάτιο η Χριστίνα(μιλάει κανονικά Ελληνικά)σε ρωτάει αν θές με προφυλακτικό ή όχι.
Δεν μιλάει σχεδόν καθόλου , άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και στο στήθος και κατέβηκε προς τα κάτω , μέ ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό η όχι , πήρε μαντιλάκι με σκούπισε και άρχισε πίπα , η πίπα της αρχικά
ήταν μέτρια και καθόλου βαθιά ,ενώ έχει ένα χαρακτηριστικό , καθώς γλύφει τον πούτσο γυρίζει όλο το κεφάλι της , σταματάει κάνει ένα πέρασμα από αρχίδια κα γλύφει στα πλάγια τον πούτσο από την μιά μεριά ,
μετά ξανά αυτό το περιστροφικό τσιμπούκι που κάνει και πάλι τα ίδια απο την άλλη πλευρά , πέρασμα προφυλακτικού , με ρωτάει πως θέλω , της απαντάω απο πάνω , προσπαθούσε να δώσει αυτή τον ρυθμό ενώ έφερε το κορμί της
κοντά στο δικό μου και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα , θα ακουστεί κάπως αλλά δεν πειράζει....φιλάει πολύ καλά.,αλλαγή στάσης και την στήνω στα τέσσερα , πριν μπω μέσα της σκύβω και και αρχίζω να γλύφω το μουνάκι της και την
κωλοτρυπίδα της , πρέπει να της άρεσε μιάς και έγινε για αρκετή ώρα , μπήκα μέσα της και άρχισα να την πέρνω δυνατά , έχει ωραίο κώλο και πέρνει και καλή στάση , αλλαγή στάσης ιεραποστολικό όπου τύλιξε τα πόδια της γύρω απο την
μέση μου ένω με τα χέρια της είχε πιάσει τα κωλομάγουλα μου και με τράβαγε προς αυτήν , εγώ έγλυφα της βυζάρες της , τότε με το δεξί της χέρι με πιάνει από το μάγουλο και μου λέει φίλα με , της είπα ότι θέλω να τελειώσω
στο στόμα της , ξάπλωσα μου έβγαλε το προφυλακτικό και το πήρε στο στόμα της αυτή την φορά χωρίς να κάνει την περιστροφική κίνηση του κεφαλιού της , σηκώθηκε τα έφτυσε στον νιπτήρα και μου έφερε χαρτί να σκουπιστώ....
φόρεσε τα εσώρουχα της και έφυγε το ίδιο σιωπηλή όπως ήρθε.....δεν βιάζεται καθόλου(20 λεπτά έκατσα) είναι δεκτική και υπομονετική έχει ωραίο σώμα για γαμήσια...απλά να γίνει λίγο πιο ομιλητική

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 26, 2012
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit

Σχόλια