Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 110 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Μαρία είναι καινούρια κοπέλα απο Ρουμανία.Δουλεύει 2 εβδομάδες στον οίκο αυτό και μιλάει σχετικά καλά ελληνικά.Εμφανισιακά είναι μελαμψή,με μαύρα μαλλιά τα οποία είχε πιασμένα πίσω,κανονικών κιλών με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα και πολύ όμορφες 3,5 βυζάρες.
Η κοπέλα προσφέρει σαν πρόγραμμα το πρωκτικό αλλά κατόπιν συννενόησης μαζί της και επειδή με είδε καθαρό δέχθηκε να μου κάνει άφιλτρο στοματικό τελειωτικό.
Μπήκε στο δωμάτιο και καθάρησε το πέος μου καλά με αντισηπτικό μαντηλάκι.Άρχίδια όπως μου είπε δεν της αρέσει να γλύφει.Φορούσε ένα σετ απο κόκκινα εσώρουχα,το βρακί της το αφαίρεσε κανονικά ενώ τον στηθόθεσμο τον κατέβασε κάτω αποκαλύπτοντας τους χυμώδεις καρπούς της.Άρχισε το τσιμπούκι ενώ είχε ξαπλώσει κάτω στα πόδια μου και πλάγια προς εμένα.Εχώ χάιδευα το μουνάκι της και ζουλούσα τα φουσκωτά βυζιά της.Το τσιμπούκι της ήταν βαθύ και ρουφηχτό και μπορούσα να νιώθω το στόμα της στα τοιχώματα του πούτσου μου.Παράλληλα τον έβγαζε απο το στόμα της και τον περνούσε και με την γλώσσα της.Πέρασμα σε 69 όπου δεν διαπίστωσα δυσάρεστη οσμή στο μουνί της και την έγλυψα και εγώ.Η κοπέλα συνέχισε να παλινδρομεί τα χείλη της σφιχτά στο πέος μου.Πέρασμα προφυλακτικού και πήδημα σε ιεραποστολική στάση.Η κοπέλα μου είπε οτι πονούσε στην στάση απο πάνω μου.Το σεβάστηκα.Στην ιεραποστολική στάση δεν ήθελε να είναι τα σώματα μας κολλητά γιατί ζεσταινόταν.Το air condition δεν ήταν αναμμένο. Έτσι την πήδηξα κυριος γονατιστός αλλά έγιναν και μερικές πιο στενές επαφές.Φιλάκια η κοπέλα δεν έδωσε.Αφού την πήδηξα αρκετά έβγαλα την καπότα για να με τελιώσει με πίπα.Αυτήν την φορά η πίπα της ήταν επιφανειακή με πολύ έντονο χέρι.Μιας και δεν μου αρέσει καθόλου το handjob απο γυναίκα ανέλαβα μόνος μου δράση ενώ αυτή το περνούσε με την γλώσσα της ανα διαστήματα ενώ χάιδευε τα αρχίδια μου.Όταν το τέλος έφτασε έβαλε το στόμα της μέχρι την βάλανο και μπόρεσα να ανακουφιστώ μέσα της.Έφτυσε τα χύσια στο νιπτήρα με ευχαρίστησε και έφυγε.Η κοπέλα όπως μου είπε στην συνέχεια θα δουλεύει πάνω στον όροφο για όποιον την ψάξει και δεν την βρει στο ισόγειο.Τονίζω οτι η συνεννόηση του προγράμματος που επιθυμεί ο πελάτης γίνεται προσωπικά με την κοπέλα και ότι το επίσημο πρόγραμμα είναι το πρωκτικό.Τονίζω επίσης οτι η κοπέλα είναι φιλότιμη και δεν αξιώνει εξτρά χρήματα οπότε μην την κακομάθετε.Στο δωμάτιο έμεινα γύρω στα δώδεκα λεπτά και λίγο πριν χύσω η τσατσά φώναξε την κοπέλα.
Συνοπτικά με ένα δεκάρικο μπορώ να πώ οτι πέρασα αρκετά καλά μετά απο αρκετά τυποπιημένα γαμήσια που έκανα στην περιοχή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 25, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Αυγούστου, 2012
μπερδεύτηκες... ελεύθερο στοματικό κάνει όχι πρωκτικό.
26 Αυγούστου, 2012
Στο σαλόνι ανακοινώθηκε πρωκτικό.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2