Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 190 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Βερόνικα είναι Ρωσίδα μιλφ κανονικών κιλών προς το ζουμερό με κιλάκια αρμονικά κατανεμημένα στο σώμα της.Είναι λευκή με καστανοκόκκινα μακριά μαλλιά που φτάνουν μέχρι την μέση της και ένα πολύ ωραίο σετ απο οπίσθια τα οποία τα κούναγε σήμερα στο σαλόνι για να περάσουμε.Έχει πολύ καλά πιασιματάκια στα μπούτια της και στα κωλομέρια της και με αυτά έκανα παιχνίδι σήμερα για να τελειώσω.Αφού πέρασα στο ικανοποιητικά κλιματιζόμενο δωμάτιο η κοπέλα μπήκε φουριόζα μέσα.Συστηθήκαμε.
Κάτι που μου φάνηκε ιδιαίτερα αρνητικό ήταν που μου έκανε κάποιες πιο προσωπικές ερωτήσεις όπως που μένω η τι δουλειά κάνω.Για λόγους δεοντολογίας της έδωσα ψευδείς πληροφορίες φυσικά.Με καθάρησε προσεκτικά με αντισηπτικό μαντηλάκι που είχε και πέρασε και λίγο και το στήθος μου.Μετά απο προτροπή μου αφαίρεσε όλα τα εσώρουχα της. Τα βυζιά της έχαναν αρκετά σε εμφάνιση και υφή αλλά τα μπούτια της και ο κώλος ήταν άψογα. Της χάιδευα το μουνάκι της ενώ αυτή άρχισε να μου ρουφάει απαλά το στήθος μου για να καταλήξει αρκετά σύντομα στον πούτσο μου.Το τσιμπούκι της δεν ήταν άρτιας τεχνικής κατάστασης.Ήταν αρκετά μηχανικό,ρουτινιάρικο και περιείχε και χέρι.Μπορώ να το χαρακτηρίσω ρουφηχτό και μονότονο.Πέρασμα σε στάση 69 όπου την έγλυψα και εγώ ενω συνέχιζε το τσιμπούκι της στο ίδιο μοτίβο.
Να πληροφορήσω οτι η κοπέλα δεν προσφέρει τελειωτικό τσιμπούκι.Μετά απο μόνη της με πληροφόρησε οτι είχε έρθει η ώρα για σεξ και μου πέρασε την καπότα.
Αρχικά την ανέβασα πάνω μου όπου είχε καθήσει αρχικώς σε κάθετη στάση πάνω μου.Την έφερα πιο κοντά μου και την γαμούσα ενώ ρουφούσα τα βυζόμπαλα της.
Πέρασμα σε πισοκωλητό οπού χούφτωνα τα κωλομέρια της και την κάρφωνα δυνατά ενώ άκουγα τον χαρακτηριστικό θόρυβο που κάνουν τα αρχίδια όταν κοπανάνε πάνω στα κωλομάγουλα.Στο ιεραποστολικό η Βερόνικα ζωριζόταν λίγο και όπως πολύ σωστά είπε ο συνάδελφος xilnik στην κριτική του η κοπέλα δεν είναι για τόσο έντονες καταστάσεις.Ενώ την γαμούσα της έπαιζα την κλειτορίδα με το δάχτυλο μου και χούφτωνα και τις μπουτάρες της.Φιλάκια δεν έδωσε ,ούτε αρχίδια έγλειψε να προσθέσω.
Στο τέλος έβγαλα την καπότα και ενώ την είχα ξαπλωμένη ήρθα στο πλάι της και έκανα παιχνίδι με το σώμα της ενώ αυνανιζόμουν.Χάιδευα τα μουνόχειλα της ενώ ήταν ανάσκελα ενώ στην συνέχεια γύρισε στο πλάι τονίζοντας μου το δυνατό της σημείο που ήταν οι γοφοί της και οι μηροί της για να με κάνει να χύσω.Μάλιστα μου χτυπούσε και τα κωλομάγουμα με τα χέρια της.Άρχισα να χουφτώνω τα κωλομάγουλα και τις μπουτάρες της και το παιχνίδι συνεχίστηκε μέχρι που την έχυσα στο κωλομάγουλο της και μπροστά στην κοιλιά.Η παραμονή μου ήταν 12 λεπτά στο δωμάτιο χωρίς να με ενοχλήσει η υπηρεσία. Σαν επίλογο μπορώ να πω οτι η εμπειρία θα μπορούσε να είναι μέτρια αλλά εκμεταλλεύομενος τα δυνατά σημεία της Βερόνικα πέρασα σχετικά καλά.Δεν νομίζω να επακολουθήσει δεύτερη κατάθεση.Πάντως για όσους δεν την έχουν δοκιμάσει ακόμα θα την συνιστούσα για μία διερευνητική γνωριμία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 25, 2012
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76