Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 162 10
Μπουρδέλα
186701
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Είχα καιρό να κάνω τσάρκα μεσημεριανή στο Μετάξι και παρατήρησα ότι η πρωινή βάρδια έχει καλύτερα γκομενάκια.Η ώρα μια το μεσημέρι με την ζεστή στο απροχώρητο,αλλά εγώ σαν ρομαντικός μπουρδελιάρης δεν καταλάβαινα τίποτα.Έπειτα από επιλεκτική βόλτα σε συγκεκριμένους οίκους κατέληξα στην Σόνια την οποία έχω δει και στο δίπλα μαγαζί και την είχα στα υπόψιν.
Είναι ένα Ρουμανάκι πολύ καυλιαρικό με ωραίο βυζί και απαλό δέρμα,που δίνει και κώλο με 15 ευρώ,ενώ το απλό έχει δέκα.Δεν άντεξα τον πειρασμό και μπήκα να την δοκιμάσω καθώς με καύλωσε άσχημα.
Στο σαλόνι ήταν και ένας πάκης όπου την ρώταγε από που είναι και αυτή του έλεγε από το Μπαγκλαντές χαχαχαα.
Μπαίνοντας στο δωμάτιο άρχισε κατευθείαν πίπα στα όρθια ενώ αυτή ήταν καθιστή στο κρεβάτι,αρκετά καλή μπορώ να πω,αν και σε αυτόν τον τομέα έχω ξαναπεί ότι τα πρωτεία κατέχουν τα μιλφ.
Στην συνέχεια ξαπλώνει όπου άρχισα να της γλείφω της βυζάρες,πήγα να συνεχίσω στον λαιμό όπου προσπαθούσε να το αποφύγει.Τεσπα λέω και συνεχίζω ιεραποστολικό όπου το μουνάκι της είχε καλή αίσθηση και δεν ήταν πηγάδι όπως σε κάτι άλλες.
Το τέλος ήρθε πισωκολητα όπου δεν άντεξα για πολύ και κατέθεσα.
Ήταν μια όαση δροσιάς μέσα στον καύσωνα,παρόλο που μπορεί και καλύτερα,αλλά στο δεκάρικο δεν περιμένω και πολλά.Φεύγοντας με ευχαρίστησε ρίχνοντας αυτό το ζεστό χαμόγελο που έχει.
Θα ξανατιμηθεί για να της σκίσω και το κωλαράκι την επόμενη φορά.Καλή επιλογη στο δεκάρικο!!!!!!!
Είναι ένα Ρουμανάκι πολύ καυλιαρικό με ωραίο βυζί και απαλό δέρμα,που δίνει και κώλο με 15 ευρώ,ενώ το απλό έχει δέκα.Δεν άντεξα τον πειρασμό και μπήκα να την δοκιμάσω καθώς με καύλωσε άσχημα.
Στο σαλόνι ήταν και ένας πάκης όπου την ρώταγε από που είναι και αυτή του έλεγε από το Μπαγκλαντές χαχαχαα.
Μπαίνοντας στο δωμάτιο άρχισε κατευθείαν πίπα στα όρθια ενώ αυτή ήταν καθιστή στο κρεβάτι,αρκετά καλή μπορώ να πω,αν και σε αυτόν τον τομέα έχω ξαναπεί ότι τα πρωτεία κατέχουν τα μιλφ.
Στην συνέχεια ξαπλώνει όπου άρχισα να της γλείφω της βυζάρες,πήγα να συνεχίσω στον λαιμό όπου προσπαθούσε να το αποφύγει.Τεσπα λέω και συνεχίζω ιεραποστολικό όπου το μουνάκι της είχε καλή αίσθηση και δεν ήταν πηγάδι όπως σε κάτι άλλες.
Το τέλος ήρθε πισωκολητα όπου δεν άντεξα για πολύ και κατέθεσα.
Ήταν μια όαση δροσιάς μέσα στον καύσωνα,παρόλο που μπορεί και καλύτερα,αλλά στο δεκάρικο δεν περιμένω και πολλά.Φεύγοντας με ευχαρίστησε ρίχνοντας αυτό το ζεστό χαμόγελο που έχει.
Θα ξανατιμηθεί για να της σκίσω και το κωλαράκι την επόμενη φορά.Καλή επιλογη στο δεκάρικο!!!!!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 24, 2012
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
'Οντως η πρωινή βάρδυα έχει καλά (για 10αρικο) τεμαχια,
εγω ξαναπήγα στην Κάρμεν στην Περδίκας...
μόνο και μόνο για αυτην την περιγραφη και την επιμονη σου να βρεις γκομενακι να πηδηξεις πάση θυσια, ΠΗΡΕΣ τη θετικη μου ψηφο!!!!
Αμετρητος μπουρδελοποδαρόδρομος πολλά προινά σε Φυλής, Μεταξουργειο, Λιοσιων, Εξηκιου,Βεργας,Αλκιβιαδου, Ρεμουνδου, Πιπινου και τα συναφη, ψαχνωντας να πηδηξω, πάντα εχωντας το φοβο μην πετυχω κανεναν γνωστο
συνεχισε ετσι μεγαλε!!!!