Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 52 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρωινές κατουρόκαβλες κ τσουπ μεταξουργείο για φτηνή εκτόνωση.
Μετά απο μια σύντομη μπουρδελότσαρκα στα χιλιοκατουρημένα στενά καταλήγω στο σπίτι περδίκας 3-βου.
Κοπέλα μελαχροινή,σχιστά μάτια,μοντελοειδές βυζάκια 2.5αρια με δερματοστοιξίες σε διάφορα σημεία του σώματος,που μιλά σπαστά ελληνικά με φωνή νταλικιέρη(κάάάάάβλα)
κ τσατσά μαγνητόφωνο που άν την ρωτήσεις κατι άλλο εκτος απο τα τετριμμένα συνεχίζει να λέει την στανταρ κασσέτα...

Επι του αγώνος όχι τίποτα το συναρπαστκό απο θέμα υπηρεσιών ΑΛΛΑ
αυτό που λέει ο φίλτατος συναγωνιστής rigormortis κ εξηγούμαι:
Για αυτά τα γαμημένα 10 λεπτά που έχεις,να σε κάνει να χύσεις ωραία,να ενεργοποιηθούν σωστά οι εγκεφαλικοί σου σεξουαλικοί μηχανισμοί.
Μου βαράει λοιπον μια πολύ επιδέξια μαλακία,ενω εγώ την μυρίζω και την χουφτώνω (μύριζε πολύ ωραία σπάνιο για μεταξουργείο...Λύπη)
Ευχάριστη GFE διάθεση με χαμογελάκια χωρίς υπερβολές,πέρασμα καπότας,στάσεις μόνο τύπου ιεραποστολικού κ η πολυπόθητη εκτόνωση.Χαμόγελο
Είναι απο τις λίγες φορές που έκανα τόσα λίγα αλλα πέρασα τοσο καλά.
Γιατί:Απλά γιατί συμμετείχε,ήξερε να κουνηθεί,μικρές κραυγούλες,πιάσιμο των καρπών μου στο κάρφωμα,τπτ ξενερωτικό τύπου δεν μου αρέσει αυτό ή σταμάτα
κ ένα πεταχτό φιλάκι οταν τελείωσα.
SO SIMPLE ή κ ακόμα LESS IS MORE.
'Οταν έπλενα τον πούτσο μου στον νιπτήρα ένιωσα να κυλάει μία ευφορία στον εγκέφαλικό μου φλοιό,πράγμα που δεν είχα ξανανιώσει σε μπουρδέλο
'Ολη τη σημερινή μου μέρα είμαι τρομερά ευδιάθετος.
10αρικάκι που βάζει κάτω πολλά 20αρικα της φυλής
Μπράβο Κάρμεν Ρουμανογυφτομοντελάκι θα ξανατιμηθείς

Σχέση απόδοσης/τιμής 10 με τόνο

Στα μείον οτι το δωμάτιο βρώμαγε ελαφρώς...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 23, 2012
Όνομα κοπέλας
Κάρμεν
crazy boy
Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια