Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 190 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
O τιτλος τα λεει ολα..σαν να οδηγεις ενα αυτοκινητο χαμηλης ιπποδυναμης με τερμα τα γκαζια και εξηγουμε..Κανοντας μια βολτα λιγη ωρα πριν, ειχα εντοπισει αυτο το μελαγχροινο mlf που μου προκαλεσε εντυπωση..Ετσι ριχνοντας μια αναγνωριστικη ματια στις κριτικες, ειδα μια καλη κριτικη,τη μονη,αλλα κυριως μια κριτικη του psοlara στην ενημερωση που εδειχνε οτι μπορουσα να προχωρησω.Λογω συσσωρευμενης καβλας απο αυτα που ειχα δει πριν λιγο στην απογευματινη βαρδια πηρα το ποδηλατακι και πηγα καρφι στο αγκυρας 12 για καταθεση πιστευοντας οτι ενα μερος της συσσωρευμενης καβλας θα εφευγε με τη διαρκη κινηση..το υπολοιπο θα το απορροφουσε η βερονικα...Μπαινοντας στο σαλονι,διαπιστωσα οτι το προσωπο ειχε ατελειες,η κωλαρα ομως οπως διαγραφοταν απο το μαυρο σεξι στρινγκ εσωρουχο οχι..Αφου πλυθηκα λιγο στο νιπτηρα και σκουπιστηκα με μια μικρη πετσετουλα που παντα εχω στη τσαντα δεν ηθελα να χασω στιγμη απο τη κατασταση καβλας στην οποια βρισκομουν..Μπαινοντας λοιπον η βερονικα στο δωματιο και ενω ηδη ημουν ορθιος με τη πετσετα στα χερια δεν την αφησα ουτε να κατσει αλλα ουτε να παρει ανασα..Χαμουρεματα στα ορθια,πισωκολλητο στα ορθια,ιεραποστολικα στο κρεβατι,πλαγιαστα και τελος πισωκολλητα,και ολα αυτα σε πολυ εντονους και δυνατους ρυθμους.Σ ολη τη διαρκεια της συνευρεσης η βερονικα αντεχε,αλλα φανηκε οτι δεν ηταν το δυνατο της σημειο,το εντονο και δυνατο σεξ δηλαδη,κατι που εχω παρατηρησει οτι συμβαινει πολυ συχνα στα mlf,οχι σ ολα..Ενα ευχαριστο πηδημα παντως,διαφορετικου τυπου απ οτι συνηθιζω,οχι ερωτικο με σκοπο την ευχαριστηση,αλλα την απορροφηση κυριως της καβλωτικης ενεργειας.Κατι που παντως ειναι λογικο,αυτη η εξαιρεση δηλαδη,καθως οταν μια μερα κυλα χωρις ευχαριστες συγκινησεις, μερικες φορες χρειαζεται να κανουμε κατι εμεις για να τις δημιουργησουμε..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 21, 2012
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
xilnik
Πορνορεπόρτερ
210
Πόντοι:
13.165
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, bakalhs

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Αυγούστου, 2012
Ἐφ' ὅσον μετακινεῖσθε διὰ ποδηλάτου, τὶ σχέσιν ἔχετε μὲ τὴν ἔννοιαν τῆς ἱπποδυνάμεως καὶ τοὺς ἐπιταχυντάς;

B
bakalhs
(Updated: 22 Αυγούστου, 2012) 22 Αυγούστου, 2012
ενταξει..εχω και αυτοκινητο.Το ποδηλατο χρησιμοποιηθηκε για την απορροφηση της καβλωτικης ενεργειας που λεει και ο σακης σ αντιστοιχια με τη θετικη ενεργεια.Και κατι ενδιαφερον balkahs και λοιποι συναγωνιστες για τη βαθμολογια,κατι που σκεφτηκα χθες.Το 7 ειναι επι της ουσιας αυτο που πηρα απο τη χτεσινη συναντηση ως εμπειρια.Θα μπορουσε να προκυψει διαφορετικα ως μεσος ορος της αποδοσης των δυο παικτων,8 εγω και 6 η βερονικα δηλαδη,αν και για να ειμαι ειλικρινης η αποδοση μου ηταν για παραπανω βαθμο=)
22 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Χμμμ; Μὰ δὲν βαθμολογῶμεν τὴν ...ἰδικὴν μας ἐπίδοσιν ἐδῶ.
B
bakalhs
(Updated: 22 Αυγούστου, 2012) 22 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

κε bakalhs με κουραζετε για δευτερη φορα αλλα θα σας εξηγησω αν και θα πρεπε να καταλαβετε γιατι φαινεστε εξυπνος.Γραφω οτι η βαθμολογια 7, για να ειμαι ακριβης, αφορα τη ποιοτητα της συνευρεσης,οχι την αποδοση της κοπελας συγκεκριμενα.Κατα συμπτωση θα μπορουσε να ερμηνευθει διαφορετικα, ως ο μεσος ορος της αποδοσης των δυο πρωταγωνιστων της συνευρεσης,δηλ εμου και της βερονικας.Τη βαθμολογια στον εαυτο μου ερμηνενευστε τη ως ποιητικη αδεία,αν χρησιμοποιω σωστα τον ορο.Ασφαλως και ειναι λαθος να βαθμολογει καποιος τον εαυτο του,απλα το χρησιμοποιησα για να δειξω μεταφορικα οτι ενας πολυ καλος παρτενερ τη συγκεκριμενη στιγμη με μια μετρια παρτενερ,η' το αντιστροφο μπορει συνολικα να εχει ως αποτελεσμα μια ευχαριστη συνευρεση.
24 Αυγούστου, 2012
ωραίος ο Χιλνικ με τα μιλφ!!!!!!!!!
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5