Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 153 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Αυτή τη φορά δε θα μακρηγορήσω καθόλου...

Νυχτερινή επίσκεψη στο μαγαζί της Κολωνού (με τον therion). Πρόκειται για το ισόγειο με το τεράστιο σαλόνι. Ευγενικός τσάτσος με μουστάκι. Η κοπέλα ψιλογνωστή φατσικά, δουλεύει και στο 32Γ απέναντι. Τιμή 10 ευρώ με τα βασικά και απολύτως απαραίτητα, συν το ισπανικό (υποτίθεται).

Το Λενάκι (δεν πρόκειται για την παλιά καταχώρηση με το όνομα Ελένη/ Έλενα) είναι μια στρουμπουλούλα ξανθιά (όχι όμως χοντρή), γύρω στο 1.65 με πολύ όμορφο πρόσωπο, τουλάχιστον όταν είναι βαμμένη. Ηλικία απροσδιόριστη, μάλλον κάπου κοντά στα 25... Ευγενική και σοβαρή στο σαλόνι με καλή διάθεση, είπα μπω να τη δοκιμάσω...

Τραγικό δωμάτιο, μικρό, κάτι γκρίζες στο πάτωμα και μια άσχημη οσμή όταν μπήκα που σύντομα έφυγε ή απλά τη συνήθισα... Το μόνο που το σώζει λίγο είναι ο κλιματισμός και το ότι έχει σοβαντισμένους και βαμμένους τοίχους (πάλι καλά για μετάξι).

Μετά από κάνα 10λεπτό ήρθε κι η Λένα. Χαμόγελο και γρήγορες χαιρετούρες. Αμέσως ζήτησε να δει το μικρό ασθενή (λέμε τώρα...τέλος πάντων, έβγαλα το μποξεράκι) για να διαπιστώσει με τι είχε να κάνει.

Ελαφρώς προβληματισμένη την είδα., αλλά οκ... Γλώσσα Πέταξε τα βυζιά της έξω από τη μαύρη νυχτικιά της, πέρασε αμέσως το προφυλακτικό και μου άρχισε μια πίπα στα όρθια αρκετά αργή και αισθησιακή. Ασχολήθηκε κυρίως με το κεφαλάκι και κράτησε περίπου 3 λεπτά (πάντως παραπάνω από ότι συνήθως).

Ύστερα έβγαλε το βρακάκι της χωρίς να αφαιρέσει τη νυχτικιά, αποφεύγοντας εμφανώς να δείξει τη κοιλιά της, ξάπλωσε και άνοιξε διάπλατα τα πόδια της, φορώντας ακόμα τα τακούνια. Έβαλε λίγη και κρέμα ξεκινήσαμε ιεραποστολικό.

Μου ζήτησε να τη γαμήσω δυνατά, προφανώς για να τελειώσω γρήγορα, αλλά οκ, φάνηκε να γουστάρει κιόλας. Γλώσσα Δεν τη λες και πολύ στενή ευτυχώς και τα βογκητάκια της ήταν αρκετά αληθοφανή.

Όταν πλησίαζε η ώρα, εγώ βγήκα ενστικτωδώς για να το κάνω με το χέρι, αν και ήξερα ότι δε θα μπορούσα να τελειώσω στο στήθος της (θέμα συνήθειας κυρίως) και εκείνη μου πρόσφερε τα 2.5αρια συμπαθητικά βυζάκια της να τα γλείψω, ενώ εκείνη μου έκανε ελαφρά χαδάκια στο σώμα.

Μόλις τελείωσα κάναμε μία σύντομη κουβέντα 1 λεπτού, όπου μου φάνηκε αρκετά ευγενική και πρόσχαρη και αποχώρησε από το δωμάτιο. Συνολικός χρόνος, όπως είπε και το φιλαράκι μου έξω, 8.5 λεπτά.

Το μόνο που θέλω να αναφέρω στο κλείσιμο είναι πως δε μου φάνηκε πολύ καθαρή (στο στήθος) γι αυτό και έπλυνα καλά το στόμα μου μετά. Τα βυζιά της πάντως αρκετά καλά, με συμπαθητική πεταχτή ρώγα, αλλά για ισπανικό που αναφέρθηκε στο σαλόνι ούτε λόγος... Απλά αξιοπρεπής κατάθεση και καλή διάθεση από την κοπέλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 18, 2012
Όνομα κοπέλας
Λένα
O
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού