Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 270 10
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επειδη απ την προηγουμενη κριτικη μου για την Τζωρτζιανα ειδα αρκετους να μην συμφωνουν με οτι εγραψα ειτε στα σχολια ειτε στις θετικες ψηφους ειχα σκοπο να την ξαναδοκιμασω την κορασιδα για να δω αν επροκειτο για τυχαια θετικη συνευρεση που ειχαμε τις προαλλες η αν οντως αξιζει. Χμμμ; Ετσι σημερα 14 Αυγουστου και ωρα περιπου 10-10:20 περασα απο τα σπιτακια της κολωνου παρεα με συναγωνιστη να τσεκαρουμε τι παιζει.Μπαινω στο 30Β και μεσα επαιζαν δυο μωρα μια πολυ αδυνατη ονοματι Αντριαννα και φυσικα η γνωστη Τζωρτζιανα.Χωρις πολυ σκεψη επιλεγω το Τζωρτζιανακι.
Οι οιωνοι θελω να επισημανω οτι ηταν οι χειροτεροι για οτι αφορα την πιθανη αποδοση της κοπελας στο δωματιο και εξηγουμαι.1ον Το σαλονι ηταν γεματο οπως και τα δωματια 2ον Ειχα δωσει το 10αρικο στην τσατσα και περιμενα να αδειασει το δωματιο 3ον Η Τζωρτζιανα ηταν απ το πρωι εκει απο οτι εμαθα πιο μετα και 4ον και χειροτερο Οταν αδειασε το δωματιο βγαινει απο μεσα ενας τυπος και παει στην τσατσα και αρχιζει την φασαρια και με την κοπελα και με την τσατσα για καποιους δικους του λογους και εγινε ψιλομανουρα Money Mouth Ετσι εγω που τα εβλεπα ολα αυτα περιμενοντας για να μπω λεω μεσα μου αν δεν μου βγει και τωρα φολα η κοπελια τοτε ειναι αστερι και επαγγελματιας.Μετα απο λιγο μπαινει στο δωματιο και ειδα οτι παρολα τα ευτραπελα εξω αυτη ηταν οκ χαμογελαστη και γενικως οπως ηταν και τις προαλλες που περασα σουπερ.Ηρθε στο κρεβατι για να ξεκινησει το χαμουρεμα μες το ναζι και το γελιο μιλησαμε λιγο για το περιστατικο με τον μ@λ@κ@ πριν και ολα κυλουσαν μια χαρα.Στα προκαταρκτικα οπως και την αλλη φορα ηταν φιλακια χαδακια κλπ αγαπουλιστικα πραγματα.Στη συνεχεια ξεκινησε πιπα αρκετα καλη και με ενταση και για κυριως πιατο ξεκινησαμε με ιεραποστολικο σε παρομοια gfe φαση οπως την προηγουμενη φορα με φιλακια εκατερωθεν κλπ.Για το τελος την γυρισα στα τεσσερα για να εχω θεα το πολυ ωραιο κωλι της με το τατου οπου μετα απο καποια ωρα τελειωσα.Αυτη με κρατησε μεσα της για λιγο ενω παραλληλα ειχαμε αγκαλιαστει.Στο τελος και ενω ετοιμαζοταν να αποχωρισει μου εδωσε ενα φιλι στο μαγουλο και γεια σας.Ολα κυλισαν ακρως ομαλως Κουλ Συνολικος χρονος παραμονης στο δωματιο περιπου 10-12 λεπτα καθολου ασχημα για 10 ευρω...

Ετσι για εμενα πλεον μετα απο αυτα που εγιναν και απ την απτοητη συμπεριφορα της στο δωματιο αποτελει πολυ δυνατο στανταρακι το κοριτσι ειδικα για οσους αρεσκονται σε gfe φασεις Γλώσσα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Τζωρτζιάνα
Tsarkalakos
Ανώτατος
305
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού