Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 32 10
Γενική βαθμολογία

5.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Την Κυριακή στην απογευματινή βάρδια στον εν λόγω οίκο εργαζόταν 2 κοπέλες. Η μία ήταν νεαρή υπέρβαρη με τορπίλες και η άλλη κανονικών κιλών,κάπως ψωμομένη και ψηλή με καστανά πιασμένα μαλλιά και ανοιχτούς οφθαλμούς.Το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε ήταν απλό με 69.Μην έχοντας συναντήσει μέχρι στιγμής κάτι καλύτερο στο δεκάρικο αποφάσισα να δοκιμάσω την δεύτερη κοπέλα.Μπήκα στο δωμάτιο αυτού του οίκου το οποίο ήταν βρώμικο και πάνω στο κρεββάτι είχε ένα τριμμένο και βρώμικο πολυκαιρισμένο σεντόνι.Η κοπέλα δεν άργησε να καταφτάσει.Το όνομα της δεν μου το ανέφερε στην ερώτηση μου,αλλά είπε μόνο οτι είναι Ρουμάνα.Η κοπέλα είναι καινούρια στην Αθήνα και δεν γνωρίζει Ελληνικά παρά μόνο τα βασικά.Πήγε να μου φορέσει αμέσως καπότα σε πεσμένο μόριο δίχως προκαταρκτικά.Εγώ την έφερα κοντά μου και άρχισα να θωπεύω τα τριάρια βυζιά της τα οποία ήταν σφιχτα με πρισμένες ρώγες.Την φίλησα λίγο στο λαιμό της γιατί φιλάκια δεν δεχόταν και ρούφηξα και τις βυζάρες της.Στο σημείο αυτό άρχισε να ενοχλείται και μιλούσε θυμωμένη στα Ρουμανικά λέγοντας μου να ξαπλώσω.Περνάει προφυλακτικό και γυρίζει την πλάτη της προς το μέρος μου για να μην πιάνω τίποτα και άρχισε ένα τσιμπούκι με έντονη χρήση χεριού.Εγώ της είπα αμέσως νευριασμένος να γυρίσει προς τα πλάγια για να μπορώ να πιάνω τίποτα.Ξεφυσώντας υπάκουσε και άρχισα να θωπεύω τους βύζους της καθώς και το μουνί της.Όταν άγγιξα το μουνί της μου μιλούσε στα Ρουμανικά νευριασμένη προφέροντας την λέξη "κρεμα".Προφανώς μου έκανε παρατήρηση γιατί είχε βάλει κρέμα.Οι σωστές επαγγελματίες έρχονται με την κρέμα στο δωμάτιο και την φοράνε μετά το 69 λίγο πριν το γαμήσι.Αυτό θα πρέπει να το βάλουν στο μυαλό τους αρκετά μαγαζιά και να δίνουν τις σωστές οδηγίες στις εργαζόμενες.Ειδάλλως να μην ανακοινώνουν στο πρόγραμμα 69.
Εγώ άρχισα να χουφτώνω και να χαιδεύω το πράμα της.Δάχτυλο δεν άφηνε η συγκεκριμένη.Της είπα να γυρισει σε στάση 69 και υπάκουσε με βαριά καρδιά.Μου τραβούσε μαλακία χωρίς να τσιμπουκώνει και εγώ επειδή είε βάλει αρκετή κρέμα περιορίστηκα μόνο σε χάιδεμα.Η στάση δεν κράτησε πολύ.Αμέσως ξάπλωσε κάτω για να την γαμήσω χωρίς να δεχθεί να ανέβει πάνω μου.Σε αυτή την στάση άρχισα να την γαμάω παίζοντας με το μουνί της,χουφτώνοντας τις βυζάρες της ενώ αυτή δεν συμμετείχε καθόλου.Με κοιτούσε με ένα βλέμα ανυπόμονο να τελειώσω για να απαλαχτεί απο μένα.Δεν έβγαλε ούτε ένα βογγητό.Αλλαγή στάσης σε πισοκωλητό οπού ακολούθησε το ίδιο μοτίβο ενώ εγώ την γαμούσα πιάνοντας τα αφράτα κωλομέρια της.Αφού είδα οτι λόγω της ψυχρότητας της δεν θα τελείωνα την γύρισα ανάσκελα και άρχισα να τραβάω μαλακία παίζοντας με τα μουνόχειλα της ενώ αυτή μου έλεγε να βιαστώ να τελειώσω.Το τέλος ήρθε μέσα στην καπότα και όταν είδε το φορτίο να βγαίνει σε κλάσματα δευτερολέπτου είχε σηκωθεί απο το κρεββάτι,είχε ντυθεί και είχε βγεί απο το δωμάτιο.Συμπερασματικά ήταν μία εντελώς άχρωμη κατάθεση στο δεκάρικο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 12, 2012
Υπηρεσίες
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια