Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 77 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καταδρομική στα σπιτάκια του Βαρδάρη και μετά από μικρή βόλτα και δίλημμα ανάμεσα σε Άννα milf και Μιρέλλα η μπίλια έκατσε στη Μιρέλλα κυρίως λόγω τιμήματος.
Ενώ αυτήν την κοπέλα την βλέπω κοντά 3 χρόνια κι ενώ είναι πολύ ωραία κοπέλα (μοντελίσια) κάτι με έκανε να κρατάω στάση άμυνας. Το σαλονάρισμα της με το περίεργο περπάτημα μου έβγαζε κάτι ψεύτικο, κάτι «μη μου άπτου» γεγονός που με έκανε να προεξοφλώ μια αποτυχημένη συνεύρεση μαζί της.
Τελικά ενέδωσα αυτό το βράδυ δίνοντας τα 25 ευρώ κι ενώ η Μιρέλλα ήταν στο δωμάτιο με άλλο συναγωνιστή, πέρασα στο δωμάτιο δεξιά. Από καθαριότητα πολύ καλά θα έλεγα μια αλλαγή στρώματος όμως επιβάλλεται κατά την γνώμη μου.
Μετά από λίγο έρχεται και το Μιρελλάκι το λουκουμάκι, με πλατύ χαμόγελο και πολύ ευδιάθετη. Γενικά είναι στα καλά της αυτό τον καιρό κι αυτό της βγαίνει και στη δουλειά της. Γδύνεται κατευθείαν κάτι που πήγε να με ανησυχήσει αδίκως όπως αποδείχτηκε. Γενικά δεν υπήρχε καθόλου βιασύνη.
Βουτάω στο κρεβάτι κι ενώ είμαστε στα γόνατα και οι 2 με αρχίζει στα χάδια, ερεθιστικά ψιθυριστά λογάκια στο αυτί που με άναψαν και φιλιά στο στόμα με υποψία γλώσσας. Πέρασμα καπότας με μαεστρία κι ενώ ήμουν στα γόνατα ξεκινάει μια πίπα αρκετά καλή με ένταση και λαιμαργία θα έλεγα. Χρειάστηκε να κρατηθώ και να της κόψω τη φορά καθότι θα είχαμε παραλίγο ατύχημα. Πρώτη στάση αυτή από πάνω με πολύ καλό κούνημα και με αίσθημα απόλαυσης στο πρόσωπό της. Αλλαγή πιάτου με εμένα από πάνω και την κατάσταση μέσα στο μουνί της να ζωηρεύει γεγονός που με τρέλαινε κι εμένα και με έφτασε στο όριό μου. Τραβιέμαι κάπως απότομα για να μην χύσω και την προτρέπω να γυρίσει στα 4 καθώς δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να καμαρώσω το ντελικάτο κωλαράκι τη ενώ την γαμάω. Η κάβλα μου είχε φτάσει σε τέτοια επίπεδα που κόντεψα να χύσω στον αέρα χωρίς να τη γαμάω. Με προσοχή κατόπιν προτροπής της την καρφώνω στα 4 και έπειτα από πολύ λίγο έρχεται και το τέλος με μια αίσθηση ευφορίας να κατακλύζει όλο μου το κορμί.
Συνολική διάρκεια γύρω στα 10 λεπτά. Μετά το τέλος πήγε στον νιπτήρα όπου επιδόθηκε σε σχολαστικές εργασίες υγιεινής. Κουβεντούλα χαλαρή και χωρίς βιασύνη με αποχαιρέτησε με φιλί στο στόμα και ανανεώσαμε το ραντεβού μας.

Εν κατακλείδι το κοριτσάκι των προηγούμενων ετών έγινε Γυναίκα και σαφώς γνωρίζει πώς να ευχαριστήσει έναν άντρα. Σε συνδυασμό με τη φρεσκάδα που βγάζει και θυμίζει ανοιξιάτικο δροσερό αεράκι με κάνει να την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Υ.Γ. Η Βαθμολογίες θα ήταν ώς εξής αν μου επέτρεπε το σύστημα:

Εμφάνιση : 8.5
Συμμετοχή : 8.0
Χώρος : 5.5
Τσατσά : 9.0
Απόδοση/Τιμή : 9.5

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 11, 2012
Όνομα κοπέλας
Μιρέλα
Paktosis